Pamatujete si na hru Sazka?
Sazka nese jméno hry, nebo hra jméno Sazky. Dnes stejnou hru, jako koncem padesátých let stále můžete vyzkoušet. Skrývá se pod jménem TOTO Sazka. Představíme vám i další zajímavou hru Kasičku.

No Toto?

 
Vyhrávat na sledování sportu? Tak to je skutečně něco. Hra se jmenuje příznačně Toto a úkol sázejícího je jasný. Tipnout výsledek 13 různých sportovních utkání - nejčastěji fotbalových. A stačí 3 varianty, ne přesný výsledek. Prostě tipněte, jestli vyhrajou domácí, hosté, a nebo jestli to bude remíza. Hraje se každý týden, většinou na víkendové zápasy. Hlavní výhrou je Jackpot v průměrné výši 760 000 korun. A pak, že sledováním fotbalu se nedá zbohatnout. Tady totiž nejde jen o štěstí, ale i o vaše sportovní znalosti. Ve hře jste už od čtyř korun.
 

Kasička




Další jednoduchá, a také velmi levná hra se jmenuje Kasička. A proč ji hrát? Vyhrát můžete dvakrát denně. Je velmi jednoduchá - stačí uhodnout 2 čísla z 49 a už vyhráváte. Minimální vklad začíná na dvaceti korunách. Můžete si pak vybrat, jestli chcete zkusit štěstí v odpoledním (14:00) nebo večerním slosování (20:00). A nebo v obou. Už předem si pak sázkaři mohou spočítat eventuální výhru. Když někdo uhodne pět ze šesti čísel a vsadí dvacet korun, pak získá rovný milion. Stejně jako u jiných číselných loterií Sazky mohou sázkaři vybrat svoje šťastná čísla, nebo nechat náhodně vybrat počítač.

Přečtěte si také