Šťastné datum vám může přihrát milion. Máme tipy pro ty z vás, kdo ještě nemají to své!

V loterii Šťastné datum si můžete, jak už její název napovídá, vsadit na pro vás důležitou i jinak oblíbenou událost, ať už jde třeba o narozeniny, výročí či velké životní kroky. Pokud žádné takové zatím nemáte nebo mu chcete nechat jen jeho původní význam, možná si říkáte, že tahle loterie není pro vás.

Přečtěte si také: Znáte své šťastné datum? Vsaďte si na dny, které nosí štěstí podle horoskopu


To ovšem není pravda. Milion si z ní můžete odnést i díky důležitým událostem, které se staly v historii. Na výběr jich pro vás máme opravdu spoustu a těhle pět patří mezi ně.
 

15. 5. 2015

V tento pro českou loterii opravdu významný den si muž ve středním věku odnesl z Eurojackpotu rekordní sumu – 2 466 000 000 Kč. Štěstí mu nadělila čísla 12, 14, 18, 38 a 46 spolu s doplňkovými 9 a 10. Peníze si skromný výherce přijel vyzvednout vlakem a ze všeho nejvíc si přál zachovat svou anonymitu a klidný život.
 

23. 3. 1960

Oblíbené nápoje Coca-Cola a Pepsi si do našich končin hledaly cestu poměrně dlouho, což může být jedním z důvodů, proč vznikla dodnes oblíbená Kofola. Druhým často uváděným motivem je pak snaha využít přebytečný kofein z pražení kávy. Ať už za vším stálo cokoliv, bylo to právě 23. března 1960, kdy namíchali první várku tohohle legendárního českého pití.
 

17. 12. 1938

Na komiksech Rychlé Šípy od Jaroslava Foglara vyrostly celé generace dětí a sbírky s jejich příběhy se prodávají dodnes. Jestli máte pro dobrodružství chlapecké pětice a jejich potyčky s bandou Černých jezdců slabost, co si vsadit na datum, kdy začaly poprvé vycházet?
 

9. 7. 1357

Karlův most je jedním z největších lákadel při návštěvě Prahy a přitahuje nejen místní, ale i turisty snad ze všech koutů naší planety. Kromě toho inspiroval i nejrůznější umělecká díla a fikční světy. Stavět se začal už před 665 lety a možná vám zrovna tohle datum přinese štěstí.
 

11. 6. 1881

Milujete kulturu a do divadla byste se nejraději nastěhovali? Pak si vsaďte na datum, kdy se slavnostně otevřelo Národní divadlo. Jeho základní kámen byl položený už 16. 5. 1868, po mnoha útrapách se v něm začalo hrát ale až o třináct let později.
 

Jaké datum je to vaše?

Losování Šťastného data probíhá každý den včetně víkendů a příjem sázek končí vždy v osm hodin večer. Co si takhle vsadit na dnešního Valentýna, tedy 14-2-23? Svůj tiket si můžete jednoduše koupit na internetu, kde vše vyřídíte během pár kliknutí.

Přečtěte si také