Falešní výherci. Co se stane, když je oznámení o výhře je omyl?

Představte si situaci, že si myslíte, že jste získali vytoužené miliony, a už přemýšlíte, co byste si za ně koupili. A možná si i koupíte něco dřív, než vám peníze vyplatí.

Přečtěte si také: Jak vyplnit tiket? Tady jsou čísla, která ve Sportce padají nejčastěji

Pak ale zjistíte, že váš tiket nebyl tak docela výherní. Přečtěte si příběhy lidí, kteří si mylně mysleli, že vyhráli.
 

Nejdřív slavil, pak zjistil, že nevyhrál

Sedmadvacetiletý hráč z čínského Jinjianu sázel pravidelně. Dokonce měl i svoji taktiku – vymýšlel, jak co nejlépe nakombinovat čísla tak, aby skutečně vyhrál. Jedno dne, když muž kontroloval svoji sázenku, nabyl dojmu, že ten den je opravdu tady. Byl si zkrátka jistý, že vyhrál miliony.

Rozhodl se to náležitě oslavit, a tak celou noc popíjel, tančil a bavil se v barech. A také zval všechny okolo. Utratil přitom všechny svoje úspory. Ráno přišlo nemilé prozření. Zjistil, že jedno číslo přehlédl, a výhra se tudíž nekoná.
 

Dárky za celou výplatu

Podobně nešťastný omyl zažil muž z Anglie. S údajně výherní sázenkou přišel do trafiky, kde mu oznámili, že pokud vyhrál více peněz, stejně mu danou částku v hotovosti vyplatit nemohou. Tiket přitom nezkontrolovali, a tak muž dál žil v domnění, že vyhrál.

Muž nelenil a ihned vyrazil nakoupit dárky pro celou svoji rodinu, za které utratil celou výplatu a možná ještě víc. Až později zjistil, že vyhrál pouhé dvě libry, za které si mohl koupit leda tak večeři.
 

Stanete se opravdovým milionářem vy?

Tito dva výherci měli pořádný pech. Už dneska večer se nicméně losuje Sportka, která díky Milionové vánici garantuje minimálně pět výherců milionu korun.

Zajistěte si tiket na pár kliknutí.

 

Přečtěte si také