Šťastné datum: proměňte své datum ve šťastné a staňte se milionářem

Data narození, různá výročí, ale třeba také den, kdy člověk poprvé vstoupil na měsíc nebo kdy se na scéně poprvé objevil Hurvínek. Zaškrtávat na tiketech do loterie oblíbená data je zvykem nejednoho z nás. Co ale dělat v případě, že se kupříkladu váš syn narodil už v roce 1982 a třeba v takové Sportce se sází jen na čísla od jedné do devětačtyřiceti? Vaší odpovědí je Šťastné datum, tedy hra, která vás může proměnit v loterního milionáře.

Přečtěte si také: Životní klika! Díky Sportce se stal milionářem ještě před třicítkou!


Proč tento nejnovější přírůstek v rodině loterií Sazky vznikl, vysvětlil brand manažer Martin Babec:  „Zhruba polovina sázejících vyplňuje na tiketech svá vlastní čísla, která jsou velmi často odvozena od jim blízkých dní, měsíců nebo let. Abychom touhu sázet na jejich výjimečné dny uspokojili, je tu právě Šťastné datum,” říká brand manažer.
 

Krásné tikety a velká šance na výhru

Jak dále Martin Babec vyzdvihl, předností má Šťastné datum hned několik. Kromě krásných tiketů, kde si můžete vybrat z motivu horoskopu nebo orloje, je to hlavně opravdu velká šance na výhru. U té hlavní ceny, která dělá rovný 1 milion korun, je oproti jiným loteriím opravdu vysoká. A Šťastné datum se také losuje každý den vždy v osm večer, a tak na čísla, která vypadnou z osudí, nikdy dlouho nečekáte.

Další výhodou je pak skutečně jednoduché vyplnění tiketu. Oproti jiným loteriím se tak nemusíte zabývat složitým vyplňováním sloupečků, které jsou pro nejednoho z nás často matoucí. U Šťastného data jednoduše zvolíte den, měsíc a poslední dvojčíslí roku a je hotovo.
 

A jaká čísla v této hře nejčastěji (a naopak nejméně často) padají?

Nejčastěji losované dny: 23, 9, 19
Nejméně losované dny: 2, 21, 16
Nejčastěji losovaný měsíc: 11, 4
Nejméně losovaný měsíc: 5, 7
Nejčastěji losovaný rok 48, 86

Protože už Šťastné datum pár měsíců běží, má také celou řadu výherců. Jednou z nich je i žena z Jihomoravského kraje, která před nějakou dobou vyhrála rovných 500 tisíc korun. Částka ji prý nejdřív šokovala, pak se ale s krásnou výhrou, kterou získala, svěřila svým dětem. „Na začátku si myslely, že si z nich dělám legraci, nakonec ale měly velkou radost, jak jinak,” usmívala se Češka.
 

Za výhru plastika

Žena, která před časem ovdověla, nám také prozradila, že si díky výhře splní jeden velký sen. „Chtěla bych si najít nového partnera, se kterým bych si mohla užívat koníčky. A proto jsem se rozhodla, že část peněz použiji na sebezkrášlení, abych se zase cítila dobře,” řekla výherkyně.

Chtěli byste si díky Šťastnému datu také začít plnit sny? O tom, co si pořídíte, můžete začít přemýšlet už za pár hodin po slosování v osm hodin večer. Své datum můžete proměnit ve šťastné vsazením online tiketu na tomto odkazu.

Držíme palce!

Přečtěte si také