SAZKAmobil přichází s akční cenou na datový balíček 2 GB za 160 Kč

Výhodné volání a SMS, celá řada akcí a odměn, ale i loterie SAZKAmobil Šance, kde se každý měsíc hraje o jackpot minimálně 250 000 Kč. Hlavně ale výhodná data. To jsou hlavní benefity, kterými si největší nezávislý virtuální operátor hýčká své zákazníky.

Přečtěte si také: Volání za korunu nebo data zdarma. 7 důvodů pro předplacenku SAZKAmobilu


Štědré porce mobilního internetu si majitelé předplacený karet i tarifů užívají buď zcela zdarma ve formě odměn, hlavně ale za férové ceny v případě standardních datových balíčků. Mezi nimi nyní přibyl jeden zbrusu nový, který se hodí pro každého, kdo chce aktivně využívat internet v mobilu a 1 GB  je pro něj na měsíc málo.
 

Data se slevou 20 %

Balíček o velikosti 2 GB dat lze teď pořídit za 160 Kč, to znamená o 20 % výhodněji než doposud. Akce platí až do 31. května 2022 při aktivaci přes mobilní aplikaci SAZKAmobilu nebo přes samoobsluhu na internetu.

Ještě u největšího nezávislého virtuálního operátora nejste? Pak přicházíte o opravdu skvělé ceny za služby. Volání začíná na 0,40 Kč za minutu, SMS na 1 Kč a mobilní data zakoupíte od 17 Kč za 1 GB.
 

Podívejte se na všechny výhody naší předplacenky


Užívat si také budete spolehlivou síť s výborným pokrytím po celé ČR. A když vám náhodou dojdou data, oproti konkurenci vás neodpojíme, jen zpomalíme rychlost, a tak třeba zprávu přes WhatsApp vždy odešlete.
 

Neodolatelné Odměny za dobití

Dobíjet také můžete už od 100 Kč, pokud ale doplníte kredit za aspoň 300 Kč, vybíráte si ze čtyř lákavých Odměn za dobití:

Volání a SMS za 1 Kč
1 GB Mobilního internetu zdarma
Neomezené volání a SMS v síti
Kredit 100 Kč navíc

 

Získejte novou SIM a 2 GB k tomu

To ale ještě není vše. Pokud si u SAZKAmobilu nyní pořídíte novou SIM a aktivujete ji do sedmi dní, nejpozději však do 31. května, jako dárek na uvítanou dostanete 2 GB mobilního internetu zdarma.

Při objednávce nové SIM karty na našem e-shopu máte navíc poštovné zdarma, u sebe ji budete mít do tří dnů a ještě si můžete vybrat nové telefonní číslo. Klikněte si pro ni na tento odkaz.

Přečtěte si také