Sazkabet analýza 26. ligového kola
Bohemians vs. České Budějovice - 31.05.2020 16:00
Další, v pořadí již 26. kolo 1. české fotbalové ligy nabídne střetnutí mezi Bohemians a Českými Budějovicemi, které se odehraje v neděli od 16:00 v Ďolíčku. Svěřenci domácího trenéra Luďka Klusáčka jsou aktuálně na jedenáctém místě ligové tabulky, hosté okupují osmou pozici. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujících Českých Budějovic 3:2. V posledním ligovém kole vršovičtí hráči vyhráli s Teplicemi, poslední zápasy se domácím daří, jde už o druhou výhru v řadě, naopak hosté z Českých Budějovic prohráli s Libercem, v posledních kolech jdou od jedné prohry ke druhé, jde již v pořadí o třetí v řadě. Nejlepším střelcem Bohemians je Jan Vodháněl se čtyřmi brankami. V týmu hostů z Českých Budějovic je nejlepším zakončovatelem Ivan Schranz se sedmi góly. Klokani v této sezóně vyhráli sedm ze dvanácti domácích zápasů. Hosté z Českých Budějovic venku uhráli pět výher ze dvanácti zápasů. České Budějovice nejsou příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelily hostitelům 1,8 branek na venkovní zápas, Bohemians mají na domácím hřišti nižší brankový průměr 1,4 branky na zápas. Bohemians z pětadvaceti zápasů v této sezóně v deseti nevstřelili žádný gól, České Budějovice neskórovaly v sedmi zápasech. Defenziva hostujících Českých Budějovic není příliš pevná, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,5 gólu na zápas. Domácí tým Bohemians vyhrál v posledních dvou zápasech. Hosté mají sérii porážek v posledních třech zápasech. Mírným favoritem jsou v tomto zápase hostující hráči Českých Budějovic, kteří mají v tabulce náskok 6 bodů, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Slavia Praha vs. Jablonec - 30.05.2020 20:00
Další, v pořadí již 26. kolo 1. české fotbalové ligy nabídne šlágr kola mezi Slavií a Jabloncem, který se odehraje v sobotu od 20:00 v Edenu. Oba týmy dělí v tabulce pouze dvě příčky, domácí vévodí ligové tabulce, hosté drží třetí příčku. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Střelnici a utkání skončilo výhrou nynějšího domácího týmu ze Slavie 0:2. V minulém kole hostující jablonečtí hráči získali maximum bodů se Zlínem. Stejně tak domácí Slavia vyhrála s Boleslaví. Snajperem v týmu Slavie je Tomáš Souček, který dal osm gólů, za Jablonec se desetkrát prosadil Martin Doležal. Hostující Jablonec na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál jen čtyři zápasy, domácí sešívaní na svém stadionu v této sezóně vyhráli jedenáct zápasů. V této ligové sezóně domácí Slavia vstřelila na domácím hřišti průměrně 2,4 góly v jednom zápase. Hosté z Jablonce na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,2 branky. Slavia z pětadvaceti zápasů v této sezóně ve čtyřech nevstřelila žádný gól, Jablonec neskóroval také ve čtyřech zápasech. Defenziva hostujícího Jablonce není příliš pevná, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 0,3 gólu na zápas. Domácí na svém stadiónu v této sezóně průměrně vstřelili 2,4 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól. 

Olomouc vs. Příbram - 30.05.2020 14:00
Další, v pořadí již 26. kolo 1. české fotbalové ligy nabídne střetnutí mezi Olomoucí a Příbramí, které se odehraje v sobotu od 14:00 na Andrově stadionu. Oba týmy dělí v tabulce šest příček, domácí jsou aktuálně na desátém místě ligové tabulky, hosté jsou v tabulce poslední. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 0:0. V posledním ligovém kole olomoučtí hráči remizovali se Slováckem, jde již o druhou remízu v řadě, stejně tak hosté z Příbrami remizovali s Ostravou. Nejvíc branek v dresu Olomouce vsítil Jakub Plšek, v barvách Příbrami dal nejvíc branek Michal Škoda. Hráči Olomouce v této sezóně vyhráli pět ze dvanácti domácích zápasů. Hosté z Příbrami venku ještě nedokázali vyhrát, i když na to měli už dvanáct zápasů. Příbram není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 0,2 branek na venkovní zápas, Olomouc ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,2 branky na zápas. Domácí Olomouc v tomto ročníku odehrála jen pět zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Příbrami odehrál sedmnáct zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,8 branky na zápas. Domácí tým Olomouce remizoval v posledních dvou zápasech. Domácí hráči Olomouce mají v tabulce o 18 bodů víc a jsou tedy mírným favoritem, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Plzeň vs. Boleslav - 30.05.2020 18:00
V sobotu nás čeká 26. kolo 1. české fotbalové ligy a v něm se o body utkají Plzeň a Boleslav. Oba týmy dělí v tabulce pět příček, domácí jsou aktuálně na druhém místě ligové tabulky, hosté drží sedmou příčku. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Boleslavi 2:1. V posledním ligovém kole plzeňští hráči vyhráli se Spartou, domácí jsou ve formě, jde již o pátou výhru v řadě za sebou, naopak hosté z Boleslavi prohráli se Slavií. Nejlepším střelcem Plzně je Michal Krmenčík s deseti brankami. V týmu hostů z Boleslavi je nejlepším zakončovatelem Nikolai Komlichenko s devíti góly. Viktoriáni v této sezóně vyhráli deset ze třinácti domácích zápasů. Hostující hráči Boleslavi na venkovních hřištích vyhráli dva ze dvanácti zápasů. Boleslav není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 0,9 branek na venkovní zápas, Plzeň ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 2,2 branky na zápas. Plzeň z pětadvaceti zápasů v této sezóně ve třech nevstřelila žádný gól, Boleslav dokonce neskórovala v osmi zápasech. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 0,8 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,5 branky na zápas. Domácí tým Plzně vyhrál v posledních pěti zápasech. V posledních utkáních se Plzni daří výrazně lépe než hostům. 

Zlín vs. Ostrava - 30.05.2020 16:00
Zlín přivítá v sobotu v 16:00 v rámci 26. kola 1. české fotbalové ligy na Letné Ostravu. Oba týmy dělí v tabulce devět příček, domácí jsou aktuálně na čtrnáctém místě ligové tabulky, hosté drží pátou příčku. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Ostravy 4:0. Zlín v minulém ligovém kole hrál proti Jablonci a ztratil všechny body, což bylo již druhé zaváhání v řadě. Oproti tomu klub z Ostravy remizoval s Příbramí a ztratil dva body. Nejlepšími zakončovateli jsou za Zlín Tomáš Poznar s pěti góly a za Ostravu Nemanja Kuzmanovič, který se trefil šestkrát. Hostující Ostrava na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála pět zápasů, domácí ševci na svém stadionu v této sezóně vyhráli pět zápasů. Zlín v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,1 branky na zápas, Ostrava zaznamenala na venkovních hřištích průměrně pouze 0,9 zásahu. Domácí Zlín v tomto ročníku odehrál ovšem dvanáct zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Ostravy odehrál osm zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,1 branky na zápas. Domácí tým Zlína prohrál v posledních dvou zápasech. Mírným favoritem jsou v tomto zápase hostující hráči Ostravy, kteří mají v tabulce náskok 17 bodů, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Teplice vs. Opava - 31.05.2020 14:00
V šestadvacátém kole 1. české fotbalové ligy se spolu v neděli na Stínadlech od 14:00 utkají Teplice a Opava. Svěřenci domácího trenéra Stanislava Hejkala jsou aktuálně na dvanáctém místě ligové tabulky, hosté okupují patnáctou pozici. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře domácích z Teplic 0:1. Teplicím se v posledním ligovém kole proti Bohemians nedařilo, když ztratily tři body. Hostující Opava naopak remizovala a přišla o dva body s Karvinou. Nejlepšími zakončovateli jsou za Teplice Jakub Mareš se šesti góly a za Opavu Rene Dedic, který se trefil čtyřikrát. Hráči Teplic v této sezóně vyhráli čtyři ze dvanácti domácích zápasů. Hostující hráči Opavy na venkovních hřištích vyhráli jeden ze třinácti zápasů. V této ligové sezóně domácí Teplice vstřelily na domácím hřišti průměrně 1,1 góly v jednom zápase. Hosté z Opavy na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,3 branky. Teplice z pětadvaceti zápasů v této sezóně v sedmi nevstřelily žádný gól, Opava dokonce neskórovala v patnácti zápasech. Defenziva hostující Opavy není příliš pevná, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,6 gólu na zápas. Mírným favoritem jsou v tomto zápase domácí hráči Teplic, kteří mají v tabulce náskok 9 bodů, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Liberec vs. Slovácko - 30.05.2020 16:00
V sobotu se odehraje 26. kolo 1. české fotbalové ligy, ve kterém se v 16:00 spolu střetnou Slovácko a Liberec. V tomto utkání se střetne čtvrtý se šestým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok pouhý jeden bod. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Městském stadionu Slovácko a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů ze Slovácka 3:1. V minulém kole hostující tým ze Slovácka ztratil remízou dva body s Olomoucí, což je již druhá remíza v řadě. Naopak domácí Liberec vyhrál s Českými Budějovicemi. Snajperem v týmu Liberce je Roman Potočný, který dal devět gólů, za Slovácko se šestkrát prosadil Tomáš Zajíc. Hostující Slovácko na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrálo jen čtyři zápasy, domácí Liberec na svém stadionu v této sezóně vyhrál sedm zápasů. Slovácko není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelilo hostitelům 1 branku na venkovní zápas, Liberec ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 2,4 branky na zápas. Domácí Liberec v tomto ročníku odehrál jen pět zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Slovácka odehrál deset zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Slovácka je pevná, průměrně obdržela 1,1 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas. Hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně dvou remíz. Domácí Liberec má na svém stadionu průměr 2,4 vstřelené branky na utkání, hosté mají nižší průměr 1 branku na venkovní zápas, domácí v tomto zápase neprohrají. 

Karviná vs. Sparta Praha - 31.05.2020 18:00
1. česká fotbalová liga má na programu 26. kolo, ve kterém v neděli v 18:00 hostí Karviná tým Sparty. Svěřenci domácího trenéra Juraje Jarábka jsou aktuálně na třináctém místě ligové tabulky, hosté okupují devátou pozici. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostující Sparty 4:0. V minulém kole hostující sparťanští hráči ztratili všechny body s Plzní. Naopak domácí Karviná remizovala s Opavou. Nejlepšími zakončovateli jsou za Karvinou Vojtěch Smrž se třemi góly a za Spartu Kaku Kanga, který se trefil desetkrát. Hostující Sparta na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála jen tři zápasy, domácí Karviná na svém stadionu v této sezóně vyhrála jen tři zápasy. V této ligové sezóně domácí Karviná vstřelila na domácím hřišti průměrně 0,9 góly v jednom zápase. Hosté ze Sparty na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,2 branky. Karviná z pětadvaceti zápasů v této sezóně ve čtrnácti nevstřelila žádný gól, Sparta naopak neskórovala jen v šesti zápasech. Defenziva hostující Sparty není příliš pevná, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,2 gólu na zápas. Karviné se na domácím stadionu zatím příliš nedaří a hosté ze Sparty zase nevozí moc bodů z venkovních stadionů, je pravděpodobné, že se budou body dělit.
 

Přečtěte si také