Sazkabet analýza 23. ligového kola
České Budějovice vs. Ostrava - 28.02.2020 18:00
V pátek se odehraje 23. kolo 1. české fotbalové ligy, ve kterém se v 18:00 spolu střetnou Ostrava a České Budějovice. Oba týmy dělí v tabulce pouze jedna příčka, domácí jsou aktuálně na čtvrtém místě ligové tabulky, hosté drží pátou příčku. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostující Ostravy 2:1. V posledním ligovém kole budějovičtí hráči vyhráli se Zlínem, poslední zápasy se domácím daří, jde už o druhou výhru v řadě, naopak hosté z Ostravy remizovali s Jabloncem. Nejlepším střelcem Českých Budějovic je Ivan Schranz se sedmi brankami. V týmu hostů z Ostravy je nejlepším zakončovatelem Dame Diop se šesti góly. Hráči Českých Budějovic v této sezóně vyhráli šest z jedenácti domácích zápasů. Hosté z Ostravy venku uhráli čtyři výhry z deseti zápasů. V této ligové sezóně domácí České Budějovice vstřelily na domácím hřišti průměrně 1,6 góly v jednom zápase. Hosté z Ostravy na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,9 branky. Domácí České Budějovice v tomto ročníku odehrály jen čtyři zápasy, ve kterých nevstřelily žádnou branku, hostující tým Ostravy odehrál sedm zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Ostravy je pevná, průměrně obdržela 1,1 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou horší, když inkasovala průměrně 1,6 gólu na zápas. Domácí mají formu a v posledních dvou zápasech vyhráli. Domácí České Budějovice mají na domácím hřišti průměr 1,6 vstřelené góly na zápas, hosté mají horší průměr 0,9 branky na venkovní zápas, České Budějovice v tomto utkání neprohrají. 

Jablonec vs. Plzeň - 29.02.2020 14:30
1. česká fotbalová liga má na programu 23. kolo, ve kterém v sobotu ve 14:30 hostí ve šlágru kola Jablonec tým Plzně. Domácí tým Jablonce je aktuálně s devětařiceti body na třetí pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o jednu příčku výš na druhé pozici, když získali čtyřiačtyřicet bodů. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Plzně 3:2. Jablonci se v posledním ligovém kole proti Ostravě ne úplně dařilo, když ztratil remízou dva body. Hostující Plzeň naopak získala maximum bodů s Příbramí, v posledních dvou zápasech za sebou hosté brali plný počet bodů. Nejlepšími zakončovateli jsou za Jablonec Martin Doležal s deseti góly a za Plzeň Michal Krmenčík, který se trefil také desetkrát. Hostující Viktoriáni na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhráli jen čtyři zápasy, domácí Jablonec na svém stadionu v této sezóně vyhrál sedm zápasů. Plzeň není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 1,5 branek na venkovní zápas, Jablonec ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 2,4 branky na zápas. Domácí Jablonec v tomto ročníku odehrál jen čtyři zápasy, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Plzně odehrál pouze tři zápasy, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,3 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 0,9 branky na zápas. Hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně dvou výher. Domácí na svém stadiónu v této sezóně průměrně vstřelili 2,4 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól. 

Sparta Praha vs. Zlín - 29.02.2020 17:00
Ve třiadvacátém kole 1. české fotbalové ligy se spolu v sobotu v Generali Aréně od 17:00 utkají Sparta a Zlín. V tomto utkání se střetne šestý se třináctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok dvanáct bodů. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou domácího týmu Sparty 0:2. V posledním ligovém kole sparťanští hráči prohráli s Olomoucí, jde již o jejich druhou prohru v řadě, stejně tak hosté ze Zlína prohráli, což byla druhá prohra v řadě za sebou. Snajperem v týmu Sparty je Kaku Kanga, který dal deset gólů, za Zlín se čtyřikrát prosadil Tomáš Poznar. Hráči Sparty v této sezóně vyhráli šest z jedenácti domácích zápasů. Hosté ze Zlína venku uhráli jednu výhru z deseti zápasů. Sparta v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně 2,4 branky na zápas, Zlín zaznamenal na venkovních hřištích průměrně pouze 0,6 zásahu. Sparta z dvaadvaceti zápasů v této sezóně v šesti nevstřelila žádný gól, Zlín dokonce neskóroval v jedenácti zápasech. Defenziva hostujícího Zlína není příliš pevná, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas. Hosté neprožívají úspěšné období, když prohráli poslední dva zápasy v řadě. Domácím se aktuálně nedaří, nashromáždili dvě prohry v řadě. Domácí Sparta má na svém stadionu průměr 2,4 vstřelené branky na utkání, hosté mají nižší průměr 0,6 branky na venkovní zápas, domácí v tomto zápase neprohrají. 

Slovácko vs. Slavia Praha - 01.03.2020 14:30
1. česká fotbalová liga má na programu 23. kolo, ve kterém v neděli ve 14:30 hostí Slovácko tým Slavie. Domácí tým Slovácka je aktuálně s třiatřiceti body na deváté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o osm příček výš v čele ligy, když získali sedmapadesát bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů ze Slavie 3:0. Slovácku se v posledním ligovém kole proti Boleslavi ne úplně dařilo, když ztratilo remízou dva body. Hostující Slavia naopak získala maximum bodů s Opavou. Nejlepším střelcem Slovácka je Tomáš Zajíc se šesti brankami. V týmu hostů ze Slavie je nejlepším zakončovatelem Tomáš Souček s osmi góly. Hostující sešívaní na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhráli sedm zápasů, domácí Slovácko na svém stadionu v této sezóně vyhrálo pět zápasů. Slavia není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 1,7 branek na venkovní zápas, Slovácko má na domácím hřišti nižší brankový průměr 1,5 branky na zápas. Domácí Slovácko v tomto ročníku odehrálo osm zápasů, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Slavie odehrál pouze tři zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Slavie je pevná, průměrně obdržela 0,2 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou horší, když inkasovala průměrně 1,2 gólu na zápas. Mírným favoritem jsou v tomto zápase hostující hráči Slavie, kteří mají v tabulce náskok 24 bodů, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Opava vs. Olomouc - 29.02.2020 14:30
V sobotu nás čeká 23. kolo 1. české fotbalové ligy a v něm se o body utkají Opava a Olomouc. Svěřenci domácího trenéra Jiřího Balcárka jsou aktuálně na patnáctém místě ligové tabulky, hosté okupují desátou pozici. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Olomouce 2:0. Opavě se v posledním ligovém kole proti Slavii nedařilo, když ztratila tři body, domácí prožívají těžkou sérii, je to v pořadí už čtvrtá prohra za sebou. Hostující Olomouc naopak získala maximum bodů se Spartou, v posledních dvou zápasech za sebou hosté brali plný počet bodů. Snajperem v týmu Opavy je Rene Dedic, který dal tři góly, za Olomouc se sedmkrát prosadil Jakub Plšek. Hostující Olomouc na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála jen dva zápasy, domácí Opava na svém stadionu v této sezóně vyhrála jen dva zápasy. Opava v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně jen 0,5 branky na zápas, Olomouc zaznamenala na venkovních hřištích průměrně 1,4 zásahu. Opava z dvaadvaceti zápasů v této sezóně ve třinácti nevstřelila žádný gól, Olomouc naopak neskórovala jen ve čtyřech zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,2 branky na zápas. Hostující Olomouc drží sérii dvou výher v řadě. Domácím se nedaří a v posledních čtyřech zápasech padli. Opavě se na domácím hřišti nedaří a Olomouc zase nevozí body z venkovních stadionů, dá se očekávat, že by se týmy mohly o body rozdělit. 

Teplice vs. Liberec - 29.02.2020 14:30
Ve třiadvacátém kole 1. české fotbalové ligy se spolu v sobotu na Stínadlech od 14:30 utkají Teplice a Liberec. Oba týmy dělí v tabulce pět příček, domácí jsou aktuálně na dvanáctém místě ligové tabulky, hosté drží sedmou příčku. Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 1:1. Teplice v minulém ligovém kole hrály proti Karviné a ztratily všechny body, což bylo již druhé zaváhání v řadě. Oproti tomu klub z Liberce získal s Bohemians tři body a jde již o třetí výhru v dlouhé řadě za sebou. Nejvíc branek v dresu Teplic vsítil Jakub Mareš, v barvách Liberce dal nejvíc branek Roman Potočný. Hráči Teplic v této sezóně vyhráli tři z deseti domácích zápasů. Hostující hráči Liberce na venkovních hřištích vyhráli čtyři z jedenácti zápasů. Liberec není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 1,2 branek na venkovní zápas, Teplice mají na domácím hřišti nižší brankový průměr 1,1 branky na zápas. Domácí Teplice v tomto ročníku odehrály pět zápasů, ve kterých nevstřelily žádnou branku, hostující tým Liberce odehrál pouze čtyři zápasy, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,4 branky na zápas. Hostující Liberec drží sérii třech výher v řadě. Domácím se nedaří a v posledních dvou zápasech padli. Hostující hráči Liberce mají v tabulce náskok 10 bodů a jsou tak mírným favoritem, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Bohemians vs. Karviná - 01.03.2020 17:00
Ve třiadvacátém kole 1. české fotbalové ligy se spolu v neděli v Ďolíčku od 17:00 utkají Bohemians a Karviná. Svěřenci domácího trenéra Luďka Klusáčka jsou aktuálně na jedenáctém místě ligové tabulky, hosté okupují čtrnáctou pozici. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po nerozhodném výsledku 0:0 dělbou bodů. Bohemians v minulém ligovém kole hráli proti Liberci a ztratili všechny body. Oproti tomu klub z Karviné získal s Teplicemi tři body, jde o druhou výhru v řadě. Snajperem v týmu Bohemians je Jan Vodháněl, který dal čtyři góly, za Karvinou se třikrát prosadil Vojtěch Smrž. Klokani v této sezóně vyhráli šest z deseti domácích zápasů. Hosté z Karviné venku uhráli dvě výhry z jedenácti zápasů. V této ligové sezóně domácí Bohemians vstřelili na domácím hřišti průměrně 1,3 góly v jednom zápase. Hosté z Karviné na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,8 branky. Domácí Bohemians v tomto ročníku odehráli ovšem devět zápasů, ve kterých nevstřelili žádnou branku, hostující tým Karviné odehrál dvanáct zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Karviné není příliš pevná, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,6 gólu na zápas. Hostující Karviná drží sérii dvou výher v řadě. Mírným favoritem jsou v tomto zápase domácí hráči Bohemians, kteří mají v tabulce náskok 4 body, domácí v tomto utkání neprohrají.
 

Přečtěte si také