Sazkabet analýza 21. ligového kola
České Budějovice vs. Boleslav - 14.02.2020 18:00
1. česká fotbalová liga má na programu 21. kolo, ve kterém v pátek v 18:00 hostí České Budějovice tým Boleslavi. Domácí tým Českých Budějovic je aktuálně se třiceti body na osmé pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o tři příčky výš na páté pozici, když získali dvaatřicet bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Boleslavi 4:2. V minulém kole hostující boleslavští hráči ztratili všechny body s Jabloncem a byla to již druhá prohra v řadě. Stejně tak domácí České Budějovice prohrály se Slavií. Snajperem v týmu Českých Budějovic je Ivan Schranz, který dal šest gólů, za Boleslav se devětkrát prosadil Nikolai Komlichenko. Hostující Boleslav na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála jeden zápas, domácí České Budějovice na svém stadionu v této sezóně vyhrály pět zápasů. České Budějovice nejsou na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelily 1,5 góly na zápas. Také Boleslav na venkovních hřištích není obávaným týmem, její brankový průměr je 0,9 branky na utkání. České Budějovice z dvaceti zápasů v této sezóně ve čtyřech nevstřelily žádný gól, Boleslav neskórovala také ve čtyřech zápasech. Defenziva hostující Boleslavi není příliš pevná, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,6 gólu na zápas. Hosté neprožívají úspěšné období, když prohráli poslední dva zápasy v řadě. Domácí České Budějovice mají na svém stadionu průměr 1,5 vstřelené branky na utkání, hosté mají nižší průměr 0,9 branky na venkovní zápas, domácí v tomto zápase neprohrají. 

Jablonec vs. Příbram - 17.02.2020 18:00
1. česká fotbalová liga má na programu 21. kolo, ve kterém v pondělí v 18:00 hostí Jablonec tým Příbrami. Oba týmy dělí v tabulce třináct příček, domácí jsou aktuálně na třetím místě ligové tabulky, hosté jsou v tabulce poslední. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostující Příbrami 4:0. Jablonci se v posledním ligovém kole proti Boleslavi dařilo a bral plný počet bodů, poslední zápasy se domácím daří, jde už o druhou výhru v řadě. Hostující Příbram naopak ztratila všechny body se Slováckem, hosté v posledních kolech ztrácejí jak na běžícím páse, jde již v pořadí o čtvrtou prohru v řadě. Nejvíc branek v dresu Jablonce vsítil Martin Doležal, v barvách Příbrami dal nejvíc branek Michal Škoda. Hráči Jablonce v této sezóně vyhráli šest z deseti domácích zápasů. Hostující hráči Příbrami na venkovních hřištích ještě nevyhráli, i když na to měli už devět pokusů. Jablonec v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 2,2 branky na zápas, Příbram zaznamenala na venkovních hřištích průměrně pouze 0,3 zásahu. Jablonec z dvaceti zápasů v této sezóně ve čtyřech nevstřelil žádný gól, Příbram dokonce neskórovala ve dvanácti zápasech. Defenziva hostující Příbrami není příliš pevná, průměrně obdržela 1,8 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,4 gólu na zápas. Hosté neprožívají úspěšné období, když prohráli poslední čtyři zápasy v řadě. Domácím se v posledních zápasech dařilo a brali plný počet bodů ve dvou po sobě jdoucích utkáních. Podle postavení v tabulce jsou favoritem domácí, oba celky dělí 13 příček. 

Karviná vs. Zlín - 15.02.2020 14:30
V sobotu nás čeká 21. kolo 1. české fotbalové ligy a v něm se o body utkají Karviná a Zlín. V tomto utkání se střetne patnáctý s dvanáctým týmem aktuální ligové tabulky, hosté mají náskok osm bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou domácí Karviné 1:4. Karviné se v posledním ligovém kole proti Liberci nedařilo, když ztratila tři body. Hostující Zlín naopak získal maximum bodů s Opavou. Nejvíc branek v dresu Karviné vsítil Michal Petráň, v barvách Zlína dal nejvíc branek Tomáš Poznar. Hráči Karviné v této sezóně nevyhráli žádný z devíti domácích zápasů. Hosté ze Zlína venku uhráli jednu výhru z devíti zápasů. V této ligové sezóně domácí Karviná vstřelila na domácím hřišti průměrně 0,4 góly v jednom zápase. Hosté ze Zlína na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,7 branky. Karviná z dvaceti zápasů v této sezóně ve dvanácti nevstřelila žádný gól, Zlín neskóroval v deseti zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,5 branky na zápas. Karviné se na domácím hřišti nedaří a Zlín zase nevozí body z venkovních stadionů, dá se očekávat, že by se týmy mohly o body rozdělit. 

Teplice vs. Olomouc - 15.02.2020 14:30
V sobotu se odehraje 21. kolo 1. české fotbalové ligy, ve kterém se ve 14:30 spolu střetnou Olomouc a Teplice. Domácí tým Teplic je aktuálně se třiadvaceti body na jedenácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o jednu příčku výš na desáté pozici, když získali pětadvacet bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Andrově stadionu a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Olomouce 2:0. Teplicím se v posledním ligovém kole proti Plzni ne úplně dařilo, když ztratily remízou dva body. Hostující Olomouc také remizovala a přišla o dva body s Bohemians, což je již druhá remíza v řadě. Snajperem v týmu Teplic je Jakub Mareš, který dal šest gólů, za Olomouc se sedmkrát prosadil Jakub Plšek. Hostující Olomouc na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála jen jeden zápas, domácí Teplice na svém stadionu v této sezóně vyhrály jen tři zápasy. Teplice v této sezóně vstřelily na domácím hřišti průměrně 1,1 branky na zápas, Olomouc zaznamenala na venkovních hřištích průměrně 1,2 zásahu. Domácí Teplice v tomto ročníku odehrály jen čtyři zápasy, ve kterých nevstřelily žádnou branku, hostující tým Olomouce také odehrál pouze čtyři zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Olomouce není příliš pevná, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,4 gólu na zápas. Hosté se v posledních dvou zápasech se soupeři vždy rozešli po nerozhodném výsledku. 

Bohemians vs. Slavia Praha - 16.02.2020 17:00
1. česká fotbalová liga má na programu 21. kolo, ve kterém v neděli v 17:00 hostí v malém pražském derby Bohemians tým Slavie. Domácí tým Bohemians je aktuálně s dvaceti body na třinácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o dvanáct příček výš v čele ligy, když získali čtyřiapadesát bodů. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostující Slavie 4:0. Bohemians se v posledním ligovém kole proti Olomouci ne úplně dařilo, když ztratili remízou dva body. Hostující Slavia naopak získala maximum bodů s Českými Budějovicemi, hosté jsou rozjetí, jde již o třetí výhru v řadě za sebou. Nejvíc branek v dresu Bohemians vsítil David Bartek, v barvách Slavie dal nejvíc branek Tomáš Souček. Klokani v této sezóně vyhráli pět z devíti domácích zápasů. Hosté ze Slavie venku uhráli sedm výher z deseti zápasů. Slavia není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 1,9 branek na venkovní zápas, Bohemians mají na domácím hřišti nižší brankový průměr 1,3 branky na zápas. Domácí Bohemians v tomto ročníku odehráli ovšem devět zápasů, ve kterých nevstřelili žádnou branku, hostující tým Slavie odehrál pouze dva zápasy, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 0,2 branky na zápas. Hosté mají vítěznou sérii v posledních třech zápasech. V tomto utkání se jeví jako zajímavý tip na výhru hostů, kteří jsou dle postavení v tabulce jasným favoritem. 

Opava vs. Plzeň - 16.02.2020 14:30
1. česká fotbalová liga má na programu 21. kolo, ve kterém v neděli ve 14:30 hostí Opava tým Plzně. Domácí tým Opavy je aktuálně se čtrnácti body na čtrnácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o dvanáct příček výš na druhé pozici, když získali osmatřicet bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů v Doosan Aréně a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Plzně 4:0. V posledním ligovém kole opavští hráči prohráli se Zlínem, jde již o jejich druhou prohru v řadě, naopak hosté z Plzně remizovali s Teplicemi. Nejvíc branek v dresu Opavy vsítil Rene Dedic, v barvách Plzně dal nejvíc branek Michal Krmenčík. Hráči Opavy v této sezóně vyhráli dva z devíti domácích zápasů. Hostující hráči Plzně na venkovních hřištích vyhráli tři z devíti zápasů. V této ligové sezóně domácí Opava vstřelila na domácím hřišti průměrně 0,6 góly v jednom zápase. Hosté z Plzně na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,3 branky. Domácí Opava v tomto ročníku odehrála ovšem jedenáct zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Plzně odehrál pouze tři zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Plzně je pevná, průměrně obdržela 1,0 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou horší, když inkasovala průměrně 1,6 gólu na zápas. Domácím se aktuálně nedaří, nashromáždili dvě prohry v řadě. Favoritem jsou v tomto utkání podle rozdílu v postavení v tabulce hosté. 

Slovácko vs. Ostrava - 15.02.2020 14:30
V sobotu se odehraje 21. kolo 1. české fotbalové ligy, ve kterém se ve 14:30 spolu střetnou Ostrava a Slovácko. Domácí tým Slovácka je aktuálně s dvaatřiceti body na šesté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o jednu příčku níž na sedmé pozici, když získali jednatřicet bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů ve Vítkovicích a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Ostravy 3:0. V minulém kole hostující ostravští hráči ztratili remízou dva body se Spartou. Naopak domácí Slovácko vyhrálo s Příbramí, poslední týdny jsou domácí ve formě, jde už o druhou výhru v řadě. Nejlepšími zakončovateli jsou za Slovácko Tomáš Zajíc se šesti góly a za Ostravu Dame Diop, který se trefil také šestkrát. Hráči Slovácka v této sezóně vyhráli pět z devíti domácích zápasů. Hosté z Ostravy venku uhráli tři výhry z devíti zápasů. Slovácko je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelilo 1,7 góly na zápas. Oproti tomu Ostrava není venku nijak produktivním týmem, její brankový průměr je 0,9 branky na utkání. Domácí Slovácko v tomto ročníku odehrálo šest zápasů, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Ostravy odehrál sedm zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Ostravy je pevná, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech vítěznou sérii. Domácí Slovácko má na domácím hřišti průměr 1,7 vstřelené góly na zápas, hosté mají horší průměr 0,9 branky na venkovní zápas, Slovácko v tomto utkání neprohraje. 

Sparta Praha vs. Liberec - 15.02.2020 17:00
V jednadvacátém kole 1. české fotbalové ligy se spolu v sobotu v Generali Aréně od 17:00 utkají Sparta a Liberec. Oba týmy dělí v tabulce pět příček, domácí jsou aktuálně na čtvrtém místě ligové tabulky, hosté drží devátou příčku. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Stadionu U Nisy a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Liberce 3:1. Sparta v minulém ligovém kole hrála proti Ostravě a ztratila remízou dva body. Oproti tomu klub z Liberce získal s Karvinou tři body. Nejlepším střelcem Sparty je Kaku Kanga s deseti brankami. V týmu hostů z Liberce je nejlepším zakončovatelem Roman Potočný s devíti góly. Hostující Liberec na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál jen tři zápasy, domácí Sparta na svém stadionu v této sezóně vyhrála šest zápasů. Liberec není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 1,1 branek na venkovní zápas, Sparta ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 2,6 branky na zápas. Sparta z dvaceti zápasů v této sezóně ve čtyřech nevstřelila žádný gól, Liberec neskóroval také ve čtyřech zápasech. Defenziva hostujícího Liberce není příliš pevná, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas. Domácí v Generali Aréně v této sezóně průměrně vstřelili 2,6 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól.
 

Přečtěte si také