Sazkabet analýza: 2. kolo nadstavby
Olomouc vs. Teplice - 23.06.2020 17:30
Druhé kolo nadstavbové části skupiny o záchranu 1. české fotbalové ligy nabídne střetnutí mezi Olomoucí a Teplicemi, které se odehraje v úterý od 17:30 na Andrově stadionu. V tomto utkání se střetne vedoucí tým s druhým týmem tabulky nadstavbové části o udržení, domácí mají v tabulce náskok pouhé dva body. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou domácího týmu Olomouce 1:3. Olomouci se v posledním ligovém kole proti Příbrami nedařilo, když ztratila tři body, jde již o jejich druhou prohru v řadě. Hostující Teplice naopak získaly maximum bodů s Karvinou, v posledních dvou zápasech za sebou hosté brali plný počet bodů. Nejlepšími zakončovateli jsou za Olomouc Jakub Plšek se sedmi góly a za Teplice Jakub Řezníček, který se trefil devětkrát. Hostující Teplice na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrály jen dva zápasy, domácí Olomouc na svém stadionu v této sezóně vyhrála pět zápasů. Olomouc v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně 1,2 branky na zápas, Teplice zaznamenaly na venkovních hřištích průměrně pouze 0,6 zásahu. Domácí Olomouc v tomto ročníku odehrála osm zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Teplic také odehrál osm zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,3 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,6 branky na zápas. Hosté aktuálně mají formu, když vyhráli poslední dva zápasy v řadě. Domácím se aktuálně nedaří, nashromáždili dvě prohry v řadě. 

Zlín vs. Příbram - 23.06.2020 17:30
V úterý se odehraje 2. kolo nadstavbové části skupiny o záchranu 1. české fotbalové ligy, ve kterém se v 17:30 spolu střetnou Příbram a Zlín. Oba týmy dělí v tabulce pouze dvě příčky, domácí jsou aktuálně na třetím místě tabulky nadstavbové části o záchranu, hosté drží pátou příčku. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Zlína a zápas ovládli domácí ze Zlína 1:0. V minulém kole hostující příbramští hráči získali maximum bodů s Olomoucí. Stejně tak domácí Zlín vyhrál s Opavou. Nejlepším střelcem Zlína je Tomáš Poznar se sedmi brankami. V týmu hostů z Příbrami je nejlepším zakončovatelem Michal Škoda se sedmi góly. Hostující Příbram na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála jen jeden zápas, domácí ševci na svém stadionu v této sezóně vyhráli sedm zápasů. Zlín v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,2 branky na zápas, Příbram zaznamenala na venkovních hřištích průměrně pouze 0,3 zásahu. Domácí Zlín v tomto ročníku odehrál ovšem čtrnáct zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Příbrami odehrál dvacet zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,7 branky na zápas. Mírným favoritem jsou v tomto zápase domácí hráči Zlína, kteří mají v tabulce náskok 6 bodů, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Karviná vs. Opava - 23.06.2020 17:30
Ve druhém kole nadstavbové části skupiny o záchranu 1. české fotbalové ligy se spolu v úterý na Městském stadionu Karviná od 17:30 utkají Karviná a Opava. Oba týmy dělí v tabulce pouze dvě příčky, domácí jsou aktuálně na čtvrtém místě tabulky nadstavbové části o záchranu, hosté drží šestou příčku. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 0:0. V posledním ligovém kole karvinští hráči prohráli s Teplicemi, stejně tak hosté z Opavy prohráli se Zlínem. Nejvíc branek v dresu Karviné vsítil Ondřej Lingr, v barvách Opavy dal nejvíc branek Rene Dedic. Hráči Karviné v této sezóně vyhráli tři z patnácti domácích zápasů. Hostující hráči Opavy na venkovních hřištích vyhráli jeden ze šestnácti zápasů. Karviná není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelila 0,9 góly na zápas. Také Opava na venkovních hřištích není obávaným týmem, její brankový průměr je 0,4 branky na utkání. Domácí Karviná v tomto ročníku odehrála ovšem sedmnáct zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Opavy také odehrál sedmnáct zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Opavy není příliš pevná, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,4 gólu na zápas. Domácí Karviná na domácím hřišti v této sezóně není žádným postrachem. Stejně tak ale hosté nevozí moc bodů z venkovních stadionů, zápas by mohl skončit remízou. 

Jablonec vs. Liberec - 24.06.2020 17:30
Ve středu se odehraje 2. kolo nadstavbové části skupiny o titul 1. české fotbalové ligy, ve kterém se v 17:30 spolu střetnou v podještědském derby Liberec a Jablonec. Oba týmy dělí v tabulce pouze jedna příčka, domácí jsou aktuálně na čtvrtém místě tabulky nadstavbové části o titul, hosté drží pátou příčku. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu Jablonce, skončil zápas výhrou hostujícího Liberce 0:1. Jablonec v minulém ligovém kole hrál proti Plzni a ztratil všechny body, což bylo již druhé zaváhání v řadě. I klub z Liberce vyšel z posledního utkání proti Spartě naprázdno. Nejvíc branek v dresu Jablonce vsítil Martin Doležal, v barvách Liberce dal nejvíc branek Roman Potočný. Hostující Liberec na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál šest zápasů, domácí Jablonec na svém stadionu v této sezóně vyhrál devět zápasů. Jablonec v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,9 branky na zápas, Liberec zaznamenal na venkovních hřištích průměrně 1,1 zásahu. Domácí Jablonec v tomto ročníku odehrál osm zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Liberce odehrál pouze šest zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,4 branky na zápas. Domácím se nedaří a v posledních dvou zápasech padli.

Slavia Praha vs. Plzeň - 24.06.2020 20:00
Ve středu se odehraje 2. kolo nadstavbové části skupiny o titul 1. české fotbalové ligy, ve kterém se ve 20:00 spolu střetnou Plzeň a Slavia. Oba týmy dělí v tabulce pouze jedna příčka, domácí vévodí tabulce nadstavbové části o titul, hosté drží druhou příčku. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Slavie a zápas skončil nerozhodně 0:0. Slavii se v posledním ligovém kole proti Ostravě dařilo a brala plný počet bodů, poslední zápasy se domácím daří, jde už o druhou výhru v řadě. Hostující Plzeň také získala maximum bodů s Jabloncem, hosté jsou rozjetí, jde již o třetí výhru v řadě za sebou. Nejvíc branek v dresu Slavie vsítil Tomáš Souček, v barvách Plzně dal nejvíc branek Michal Krmenčík. Sešívaní v této sezóně vyhráli třináct z patnácti domácích zápasů. Hostující hráči Plzně na venkovních hřištích vyhráli osm z patnácti zápasů. V této ligové sezóně domácí Slavia vstřelila na domácím hřišti průměrně 2,3 góly v jednom zápase. Hosté z Plzně na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,5 branky. Slavia z jednatřiceti zápasů v této sezóně v pěti nevstřelila žádný gól, Plzeň neskórovala ve čtyřech zápasech. Defenziva hostující Plzně je pevná, průměrně obdržela 0,7 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 0,4 gólu na zápas. Domácí tým Slavie vyhrál v posledních dvou zápasech. Stejně tak hosté mají vítěznou sérii v posledních třech zápasech. Domácí na svém stadiónu v této sezóně průměrně vstřelili 2,3 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól. 

Sparta Praha vs. Ostrava - 23.06.2020 20:00
V úterý nás čeká druhé kolo nadstavbové části skupiny o titul 1. české fotbalové ligy a v něm se o body utkají Sparta a Ostrava. Domácí tým Sparty je aktuálně s třiapadesáti body na třetí pozici v tabulce nadstavbové části o titul, hosté jsou pouze o tři příčky níž na šesté pozici, když získali pětačtyřicet bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 0:0. V posledním ligovém kole sparťanští hráči vyhráli s Libercem, domácí jsou ve formě, jde již o šestou výhru v řadě za sebou, naopak hosté z Ostravy prohráli se Slavií. Snajperem v týmu Sparty je Kaku Kanga, který dal dvanáct gólů, za Ostravu se sedmkrát prosadil Nemanja Kuzmanovič. Hráči Sparty v této sezóně vyhráli devět ze šestnácti domácích zápasů. Hosté z Ostravy venku uhráli šest výher z patnácti zápasů. Sparta v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně 2,4 branky na zápas, Ostrava zaznamenala na venkovních hřištích průměrně pouze 1 zásah. Domácí Sparta v tomto ročníku odehrála jen šest zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Ostravy odehrál deset zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,2 branky na zápas. Domácí mají formu a v posledních šesti zápasech vyhráli. V tomto utkání se jeví jako zajímavý tip na výhru domácích, jež mají v posledních zápasech výrazně lepší formu než hosté.

Bohemians vs. Slovácko - 27.06.2020 17:30
Bohemians přivítají v sobotu v 17:30 v rámci odvety semifinálového kola nadstavbové části skupiny o evropskou ligu 1. české fotbalové ligy v Ďolíčku Slovácko. První utkání těchto dvou týmů skončilo výhrou nynějšího domácího týmu z Bohemians 1:2. Nejlepšími zakončovateli jsou za Bohemians Petr Hronek s pěti góly a za Slovácko Tomáš Zajíc, který se trefil sedmkrát. Klokani v této sezóně vyhráli devět z patnácti domácích zápasů. Hosté ze Slovácka venku uhráli čtyři výhry z patnácti zápasů. Bohemians jsou na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelili 1,5 góly na zápas. Oproti tomu Slovácko není venku nijak produktivním týmem, jeho brankový průměr je 1 branka na utkání. Bohemians z jednatřiceti zápasů v této sezóně v jedenácti nevstřelili žádný gól, Slovácko neskórovalo také v jedenácti zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,2 branky na zápas. Hostující Slovácko má nelichotivou sérii tří porážek v řadě. Domácí mají formu a v posledních třech zápasech vyhráli. Domácí Bohemians mají na svém stadionu průměr 1,5 vstřelené branky na utkání, hosté mají nižší průměr 1 branku na venkovní zápas, domácí v tomto zápase neprohrají. 

České Budějovice vs. Boleslav - 27.06.2020 15:00
Odveta semifinálového kola nadstavbové části skupiny o evropskou ligu 1. české fotbalové ligy nabídne střetnutí mezi Českými Budějovicemi a Boleslaví, které se odehraje v sobotu od 15:00 na Fotbalovém stadionu na Střeleckém ostrově. První zápas mezi těmito soupeři skončil výhrou aktuálních hostů z Boleslavi 2:1. Nejlepšími zakončovateli jsou za České Budějovice Ivan Schranz s devíti góly a za Boleslav Lukáš Budínský, který se trefil jedenáctkrát. Hráči Českých Budějovic v této sezóně vyhráli osm z patnácti domácích zápasů. Hostující hráči Boleslavi na venkovních hřištích vyhráli dva z patnácti zápasů. České Budějovice v této sezóně vstřelily na domácím hřišti průměrně 1,5 branky na zápas, Boleslav zaznamenala na venkovních hřištích průměrně 1,1 zásahu. České Budějovice z jednatřiceti zápasů v této sezóně v devíti nevstřelily žádný gól, Boleslav neskórovala také v devíti zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,7 branky na zápas. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech sérii porážek.
 

Přečtěte si také