Sazkabet analýza 11. ligového kola
Teplice vs. Bohemians 1905
V pátek nás čeká 11. kolo 1. české fotbalové ligy a v něm se o body utkají Teplice a Bohemians. Domácí tým Teplic je aktuálně s jedenácti body na jedenácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o dvě příčky výš na deváté pozici, když získali dvanáct bodů. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu Teplic, skončil zápas výhrou hostujícího Bohemians 1:2. Teplicím se v posledním ligovém kole proti Slovácku ne úplně dařilo, když ztratily remízou dva body. Hostující Bohemians také remizovali a přišli o dva body se Zlínem, což je již druhá remíza v řadě. Snajperem v týmu Teplic je Jakub Mareš, který dal čtyři góly, za Bohemians se dvakrát prosadil Kamil Vacek. Hráči Teplic v této sezóně vyhráli jeden ze čtyř domácích zápasů. Hostující hráči Bohemians na venkovních hřištích ještě nevyhráli, i když na to měli už pět pokusů. V této ligové sezóně domácí Teplice vstřelily na domácím hřišti průměrně 1 gól v jednom zápase. Hosté z Bohemians na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,8 branky. Teplice z deseti zápasů v této sezóně ve třech nevstřelily žádný gól, Bohemians neskórovali ve čtyřech zápasech. Defenziva hostujících Bohemians není příliš pevná, průměrně obdržela 1,8 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 1,2 gólu na zápas. Hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně dvou remíz. Teplicím se na domácím stadionu zatím příliš nedaří a hosté z Bohemians zase nevozí moc bodů z venkovních stadionů, je pravděpodobné, že se budou body dělit.

Olomouc vs. Slovácko
V sobotu se odehraje 11. kolo 1. české fotbalové ligy, ve kterém se v 16:30 spolu střetnou Slovácko a Olomouc. V tomto utkání se střetne pátý se sedmým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok pouhý jeden bod. Poslední utkání na hřišti aktuálně domácího týmu Olomouce, skončilo výhrou domácích 1:0. Olomouc v minulém ligovém kole hrála proti Jablonci a ztratila remízou dva body. I klub ze Slovácka remizoval s Teplicemi a ztratil dva body. Nejvíc branek v dresu Olomouce vsítil Jakub Plšek, v barvách Slovácka dal nejvíc branek Tomáš Zajíc. Hostující Slovácko na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrálo dva zápasy, domácí Olomouc na svém stadionu v této sezóně vyhrála tři zápasy. Olomouc v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně 1,5 branky na zápas, Slovácko zaznamenalo na venkovních hřištích průměrně pouze 0,8 zásahu. Olomouc z deseti zápasů v této sezóně v jednom nevstřelila žádný gól, Slovácko neskórovalo ve čtyřech zápasech. Defenziva hostujícího Slovácka není příliš pevná, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas. Domácí Olomouc má na domácím hřišti průměr 1,5 vstřelené góly na zápas, hosté mají horší průměr 0,8 branky na venkovní zápas, Olomouc v tomto utkání neprohraje. 

Zlín vs. Jablonec
Další, v pořadí již 11. kolo 1. české fotbalové ligy nabídne střetnutí mezi Zlínem a Jabloncem, které se odehraje v sobotu od 16:30 na Letné. Oba týmy dělí v tabulce deset příček, domácí jsou aktuálně na čtrnáctém místě ligové tabulky, hosté drží čtvrtou příčku. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Jablonce 4:0. V posledním ligovém kole zlínští hráči remizovali s Bohemians, stejně jako hosté z Jablonce remizovali s Olomoucí. Nejlepším střelcem Zlína je Tomáš Poznar se třemi brankami. V týmu hostů z Jablonce je nejlepším zakončovatelem Jan Matoušek se čtyřmi góly. Ševci v této sezóně vyhráli dva z pěti domácích zápasů. Hosté z Jablonce venku ještě nedokázali vyhrát, i když na to měli už čtyři zápasy. Jablonec není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 0,8 branek na venkovní zápas, Zlín ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 0,8 branky na zápas. Domácí Zlín v tomto ročníku odehrál ovšem pět zápasů, ve kterých by nevstřelil žádnou branku, hostující tým Jablonce odehrál pouze dva zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Jablonce není příliš pevná, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,4 gólu na zápas. Podle postavení v tabulce jsou favoritem hosté, oba celky dělí 10 příček. 

Slavia Praha vs. Mladá Boleslav
Další, v pořadí již 11. kolo 1. české fotbalové ligy nabídne střetnutí mezi Slavií a Boleslaví, které se odehraje v sobotu od 19:00 v Edenu. Domácí tým Slavie je aktuálně se šestadvaceti body na první pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o dvě příčky níž na třetí pozici, když získali devatenáct bodů. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu Slavie, skončil zápas výhrou domácí Slavie 3:2. Slavii se v posledním ligovém kole proti Spartě dařilo a brala plný počet bodů, poslední zápasy se domácím daří, jde už o druhou výhru v řadě. Hostující Boleslav také získala maximum bodů s Ostravou. Snajperem v týmu Slavie je Josef Hušbauer, který dal čtyři góly, za Boleslav se šestkrát prosadil Nikolai Komlichenko. Sešívaní v této sezóně vyhráli čtyři ze čtyř domácích zápasů. Hostující hráči Boleslavi na venkovních hřištích ještě nevyhráli, i když na to měli už čtyři pokusy. Slavie v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně 2,2 branky na zápas, Boleslav zaznamenala na venkovních hřištích průměrně pouze 0,5 zásahu. Slavie z deseti zápasů v této sezóně v jednom nevstřelila žádný gól, Boleslav neskórovala ve dvou zápasech. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 0,2 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,4 branky na zápas. Domácí tým Slavie vyhrál v posledních dvou zápasech. Domácí Slavie má na domácím hřišti průměr 2,2 vstřelené góly na zápas, hosté mají horší průměr 0,5 branky na venkovní zápas, Slavie v tomto utkání neprohraje. 

Karviná FC vs. Opava
1. česká fotbalová liga má na programu 11. kolo, ve kterém v neděli v 15:30 hostí Karviná tým Opavy. Svěřenci domácího trenéra Františeka Straky jsou aktuálně na dvanáctém místě ligové tabulky, hosté okupují patnáctou pozici. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Městském stadionu Opava a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Opavy 1:0. Karviné se v posledním ligovém kole proti Příbrami dařilo a brala plný počet bodů. Hostující Opava naopak remizovala a přišla o dva body s Libercem. Nejvíc branek v dresu Karviné vsítil Michal Petráň, v barvách Opavy dal nejvíc branek Rene Dedic. Hráči Karviné v této sezóně nevyhráli žádný ze čtyř domácích zápasů. Hosté z Opavy venku uhráli jednu výhru z pěti zápasů. Opava není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 0,6 branek na venkovní zápas, Karviná má na domácím hřišti nižší brankový průměr 0,2 branky na zápas. Domácí Karviná v tomto ročníku odehrála ovšem pět zápasů, ve kterých by nevstřelila žádnou branku, hostující tým Opavy odehrál čtyři zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Opavy není příliš pevná, průměrně obdržela 1,9 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 0,9 gólu na zápas. Domácí na svém stadionu nejsou přiliš produktivní, ale to samé se dá říci o hostech, kteří zase nevozí moc bodů z venkovních utkání. Zápas by mohl skončit dělbou bodů. 

Viktoria Plzeň  vs. Sparta Praha
Plzeň přivítá v neděli v 18:00 v rámci 11. kola 1. české fotbalové ligy v Doosan Aréně Spartu. Oba týmy dělí v tabulce šest příček, domácí jsou aktuálně na druhém místě ligové tabulky, hosté drží osmou příčku. Poslední utkání na hřišti aktuálně domácího týmu Plzně, skončilo výhrou domácích 4:0. Plzni se v posledním ligovém kole proti Českým Budějovicím dařilo a brala plný počet bodů, domácí jsou ve formě, jde již o čtvrtou výhru v řadě za sebou. Hostující Sparta naopak ztratila všechny body se Slavií. Nejvíc branek v dresu Plzně vsítil Jan Kopic, v barvách Sparty dal nejvíc branek Kaku Kanga. Viktoriáni v této sezóně vyhrál čtyři z pěti domácích zápasů. Hostující hráči Sparty na venkovních hřištích vyhráli jeden ze čtyř zápasů. Sparta je obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 2 branky na venkovní zápas, Plzeň ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 2,6 branky na zápas. Plzeň z deseti zápasů v této sezóně ve dvou nevstřelila žádný gól, Sparta neskórovala také ve dvou zápasech. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1 branku na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,7 branky na zápas. Domácí tým Plzně vyhrál v posledních čtyřech zápasech. Oběma týmům se v koncovce daří, dá předpokládat, že oba vstřelí alespoň jednu branku. 

Liberec vs. České Budějovice
1. česká fotbalová liga má na programu 11. kolo, ve kterém v pondělí v 18:00 hostí Liberec tým Českých Budějovic. Oba týmy dělí v tabulce šest příček, domácí jsou aktuálně na desátém místě ligové tabulky, hosté jsou v tabulce poslední. V posledním ligovém kole liberečtí hráči remizovali s Opavou, jde již o druhou remízu v řadě, naopak hosté z Českých Budějovic prohráli s Plzní, což byla druhá prohra v řadě za sebou. Snajperem v týmu Liberce je Roman Potočný, který dal čtyři góly, za České Budějovice se dvakrát prosadil Patrik Brandner. Hráči Liberce v této sezóně vyhráli jeden ze čtyř domácích zápasů. Hosté z Českých Budějovic venku uhráli jednu výhru ze čtyř zápasů. Liberec v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,2 branky na zápas, České Budějovice zaznamenaly na venkovních hřištích průměrně také 1,2 zásahu. Liberec z deseti zápasů v této sezóně ve dvou nevstřelil žádný gól, České Budějovice neskórovaly ve čtyřech zápasech. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,8 branky na zápas. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech sérii remíz. Také hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně dvou proher. Domácí Liberec na domácím hřišti v této sezóně není žádným postrachem. Stejně tak ale hosté nevozí moc bodů z venkovních stadionů, zápas by mohl skončit remízou. 

Ostrava Baník vs. Příbram
V jedenáctém kole 1. české fotbalové ligy se spolu v pondělí ve Vítkovicích od 18:00 utkají Ostrava a Příbram. V tomto utkání se střetne šestý se třináctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok pět bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Stadionu u Litávky a utkání skončilo výhrou nynějšího domácího týmu z Ostravy 0:2. Ostrava v minulém ligovém kole hrála proti Boleslavi a ztratila všechny body. I klub z Příbrami vyšel z posledního utkání proti Karviné naprázdno, v posledních kolech jdou od jedné prohry ke druhé, jde již v pořadí o třetí v řadě. Nejlepším střelcem Ostravy je Nemanja Kuzmanovič se třemi brankami. V týmu hostů z Příbrami je nejlepším zakončovatelem Michal Škoda s pěti góly. Hostující Příbram na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně nevyhrála žádný zápas, domácí Ostrava na svém stadionu v této sezóně vyhrála tři zápasy. Příbram není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když venku ještě neskórovala. Ostrava ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 2 branky na zápas. Ostrava z deseti zápasů v této sezóně ve třech nevstřelila žádný gól, Příbram neskórovala v pěti zápasech. Defenziva hostující Příbrami není příliš pevná, průměrně obdržela 1,9 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas. Hosté neprožívají úspěšné období, když prohráli poslední tři zápasy v řadě. Domácí Ostrava je v této sezóně v koncovce úspěšná a hosté obdrželi na venkovních stadionech v průměru 1,9 branky, hosté opět neudrží čisté konto. 
 

Přečtěte si také