Sazka se stává generálním partnerem profesionálního herního týmu Sinners

Spojení tuzemských jedniček. I tak by se dalo popsat partnerství mezi největší loterní společností v České republice a aktuálně nejlepším českým Counter-Strike týmem. Sazka do své profesionální esport stáje přidává silného hráče v podobě Sinners, kteří patří mezi nejužší špičku světového žebříčku.
 

Přečtěte si také: Rozhovor: Esport je jako bitcoin před lety. Lepší investici budete hledat jen těžko


„Partnerství se Sinners nás posouvá opět na vyšší level. Máme obrovskou radost, že jsme se domluvili na spolupráci s týmem, který dlouhodobě potvrzuje roli české jedničky a který se jako vůbec první český celek dostal do nejprestižnější ligy ESL,“ říká Viktor Pecha, produktový manažer pro esport v Sazce.
 

Důraz na edukaci i fair play

„Věřím, že díky společné vizi a nasazení to bude skvělá spolupráce a v budoucnu budeme společně svědky velkých úspěchů českého esportu. Zároveň nám toto partnerství pomůže přinést kvalitní esport blíž k fanouškům, a to nejen v rámci Counter-Strike sekce“, doplňuje Viktor Pecha.

Sazka i Sinners společně kladou důraz na edukaci veřejnosti i hráčů v oblasti elektronického sportu, která se týká nejen samotného hraní, ale také zdravého životního stylu, chování nebo obecného přístupu k povinnostem.
 

Sazka cílí na popularizaci esportu

Toto partnerství má týmu Sinners pomoci k získání dalších cenných trofejí převážně na mezinárodní scéně a společně se společností Sazka tak pokračovat v popularizaci esportu v České republice.

Loterní společnost kromě spolupořádání největší česko-slovenské ligy s názvem Sazka eLEAGUE spustila také edukativní a informační web věnovaný esportu, přidala Counter-Strike do své oblíbené sportovní vertikály Sazka Fantasy a je stále hrdým generálním partnerem největší české herní organizace Inaequalis z.s.
 

Podívejte se na web Sazka Esport


„Spolupráce se Sazka Esport je logický krok kupředu, ze kterého jsem opravdu nadšený. Máme spolu mnoho společného, fantastické plány do budoucnosti a spoustu velmi kvalitního obsahu pro naše fanoušky. Se Sazkou jdeme za stejným cílem, aby se Česká republika nadále zlepšovala a přinášela více a více nezapomenutelných zážitků pro všechny naše fanoušky. Jsme přesvědčeni, že spolu dokážeme velké věci!" přidává Moritz Straube, CEO Sinners Esports.
 

Kdo jsou Sinners?

Sinners Esports vlétli do světa hry CS:GO velmi dobře, hned na jejich prvním turnaji, který se konal ve Švýcarsku, získali prvenství. Následně pak zvítězili ve všech splitech Sazka eLEAGUE, dvakrát vyhráli COOL ligu a cíle se začaly navyšovat. Po vítězství na MČR v PC hrách se hráči Sinners stali šampiony solidně obsazeného turnaje Shadow League. Zatím největším úspěchem CS:GO týmu byl jednoznačně postup do ESL Pro League, kterou hrají nejlepší týmy z celého světa.

Přečtěte si také