SAZKA reportér: Za výhru ve Sportce by si trenér Martin postavil nádherný dům

Klid je rozhodně to poslední, co by Středočech Martin ve svém životě hledal. Momentálně ho nejvíc zaměstnává trénování mladých talentů v cyklistickém oddílu Expres CZ - Tufo Team Kolín. Má ale ještě druhou práci v medicínském IT.
 

Přečtěte si také: Do obchodu jel pro psí pamlsky, odnesl si tiket s výhrou 226 milionů

„Stíhat obě zaměstnání dohromady je poměrně náročné, protože jen trénování dětí a mladých je prací na plný úvazek,” začíná s vyprávěním Martin Řehák. „Na starosti mám přes třicet  sportovců od šesti do šestnácti let. Ti obvykle trénují dvě hodiny pětkrát týdně, k tomu se musí připočíst závody, příprava tréninkových plánů a spousta dalších povinností, takže se rozhodně nenudím,” vypočítává trenér.
 

Cyklistou v práci i ve volném čase

inp_600x500.jpg

Chvíle volna tráví Martin Řehák nejčastěji s přítelkyní a asi nepřekvapí, že je jejich společným koníčkem právě cyklistika. Jako vysněnou destinaci pro všechny milovníky přepravy na dvou kolech označuje trenér Mallorcu, která je podle něj rájem všech cyklistů. Sportovec by se ale rád podíval také do Cancúnu, a to i díky své lásce k mexické kuchyni.

Protože sám dřív závodil, je nasnadě, že je Martin Řehák hráč s velkým H. A pochopitelně rád vyhrává. I proto celkem pravidelně pokouší své štěstí ať už ve Sportce, nebo ve stíracích losech.

„Dřív jsem tolik nehrál, ale v loňském roce se to sešlo tak, že jsem snad ke všem významným událostem dostal nějaký ten stírací los,” popisuje častý dárek v rodině Řehákových. A podotýká, že se mu zvlášť na konci roku celkem dařilo: jen za listopad a prosinec si setřel okolo dvou tisícovek.
 

Výhra by splnila sen o novém bydlení

„Nejvíc mě asi zaujal los Super zlatá rybka, a to hlavně díky hned několika možnostem výhry na jednom tiketu,” vyjmenovává Martin důvody, proč si právě tento tiket od Sazky oblíbil. Navíc se mu líbí, že kromě peněz může se Super zlatou rybkou vyhrát i auta nebo dovolenou.

Vyhrát dovolenou by se mu prý nyní celkem hodilo. S přítelkyní totiž pomýšlejí na společné bydlení, a tak šetří každou korunu. „Kdybych vyhrál, tak bych si hned pořídil nějaký pěkný dům, zamýšlí se mladý muž. „A kdybych vyhrál ještě víc? Kromě svého bydlení, které bych si koupil, bych určitě začal hodně cestovat,” dodává trenér Martin Řehák.

Peníze na vlastní bydlení, ale třeba i nová Škodovka nebo dovolená za 200 tisíc. Všechny tyto sny může splnit právě Martinův oblíbený los Super zlatá rybka, který koupíte na některém z tisíců prodejních míst. To nejbližší najdete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také