SAZKA reportér: Rodině pana Ditricha přinesl stírací los krásnou dovolenou

Darovat stírací los pod stromeček je tradice, kterou si drží celá řada českých rodin. Pan Ditrich sází především na stírací losy od Sazky a jeden takový daroval i svých rodičům. Překvapení z krásné vánoční výhry pak zajistilo dovolenou, na kterou vzpomínají dodnes.

Pro Jiřího Ditricha z Nymburka je sázení koníčkem, kterým si zpříjemňuje volné chvíle. „Vedle losů občas hraji i loterie,” říká podnikatel. „Sázím jak svá oblíbená čísla, většinou je to datum narození, tak si také nechávám čísla vybírat terminálem.”

Pan Jiří je spolumajitelem firmy, která pronajímá montážní plošiny a zabývá se i výškovými pracemi, zámečnictvím nebo klempířstvím. A se svými kolegy také sází. 

„Z číselných her mám rád Sportku a stejně je na tom i kamarád z práce. Proto se přes týden hecujeme, jestli vsadíme, a před víkendem to jdeme obvykle udělat,” usmívá se Jiří Ditrich.

Své volno nejradši tráví turistikou, procházkami se psem a často ho také můžete vidět, jak se po okolí prohání v sedle svého kola. Proto má zcela jasno, jak by utratil aspoň část peněz, kdyby vyhrál pohádkové bohatství. „Nějaká ta koruna by padla na moje koníčky, o tom není pochyb,” zamýšlí se na závěr Jiří Ditrich. 

Kdoví, třeba panu Ditrichovi na zájmy přispěje i výhra z jeho nejnovějšího úlovku, stíracího losu Super rentiér. Hlavní cena je totiž opravdu lákavá - Super rentiér šťastlivci zajistí 100 tisíc korun měsíčně, a to hned na pět let. Budeme držet palce!

Přečtěte si také