SAZKA reportér: Paní Vinecké nosí štěstí data narození svých dětí

Losy i číselné hry jsou pro paní Vineckou dobrou zábavou. Hraje jak sama, tak losy často kupuje členům rodiny nebo kamarádům jako dárek. Pokud si koupí los nebo tiket, baví ji nejvíc představa, že jednou vyhraje spoustu peněz.

Přečtěte si také: Pořiďte si zvíře. Třeba vám pomůže vyhrát miliony 

Paní Vinecká se s námi zastavila na slovíčko, zrovna když venčila svého čtyřnohého kamaráda. Od psů a vylomenin, kterými nám vylepšují každodenní život, jsme se rychle dostali k sázení a stíracím losům. Jeden takový zrovna měla usměvavá pejskařka u sebe. 
 

Zlatá rybka plní tři přání

Vzhledem k její veselé povaze nás nepřekvapilo, že to byla Zlatá rybka. „Přestože jsem dospělá, mám ráda pohádky. Líbilo se mi, že v nich zlatá rybka vždycky splnila tři přání, a tak byl pro mě tento los jasnou volbou. Protože kdo z nás má jen jedno přání?” směje se paní Vinecká.
 
IMG_3529_600x500.jpg

Vedle losů si občas zahraje i Sportku nebo Eurojackpot s tím, že vždy sází stejná čísla, tedy data narození svých dětí, jak už bylo řečeno výše. Ve strategii, kdy si vsadit, má pak také zcela jasno: „Sázím, hlavně když se mi zdá nějaký sen, to pak jdu trochu poškádlit štěstí. Zatím jsem ještě nevyhrála, ale jsem přesvědčená, že to jednou přijde,” tváří se odhodlaně pejskařka.
 

Kamarád vyhrál s losem 25 tisíc

Paní Vinecká není sama, koho baví losy. Má i dobrého kamaráda a ten „...na něj vyhrál 25 tisíc korun, což mu tehdy velmi pomohlo,” vzpomíná paní Vinecká.
 
IMG_3536_600x500.jpg

Po chvíli už její psisko začíná tahat za obojek a jeho sympatická majitelka se s námi loučí. Kdoví, třeba si už dnes večer paní Vinecká setře díky Zlaté rybce ještě víc než oněch 25 tisíc korun, které před nedávnem vyhrál její kamarád.

Poškádlete své štěstí také, vždyť Zlatá rybka vám může přihrát až 1 milion korun nebo Škodu Rapid. 

Přečtěte si také