SAZKA reportér: Michaela Sekotová vám namíchá nejlepší Daiquiri ve městě

S Michaelou Sekotovou jsme si povídali v její kavárně a koktejl baru v jednom. Jmenuje se Tuzex Café a najdete ho přímo na náměstí v Poděbradech. Míša si podnik pořídila hned po škole a byl to její splněný sen.
 

Přečtěte si také: SAZKA reportér: Kdyby Vanesa Nováková vyhrála, stala by se hoteliérkou na Bali

„Studovala jsem cestovní ruch a celou školu jsem přemýšlela o tom, jaké by to bylo mít vlastní kavárnu nebo bar,” vzpomíná s úsměvem na tváři mladá žena.
 

Vlastní bar byl splněným snem

„Po skončení školy jsem zjistila, že se v centru Poděbrad uvolnil jeden provoz, a tak jsme do toho šli.” Tuzex Café prošlo drobnými úpravami a teď to jsou necelé tři roky, co funguje pod jejím velením.

Jestli si ale myslíte, že Míša coby majitelka jen sedí na druhé straně baru a komanduje personál, pletete se. Za barem ji najdete každý víkend, a to nejen proto, že má ráda komunikaci se zákazníky, miluje ale také míchání koktejlů.

„Mým nejoblíbenějším je karibské Daiquiri. Chuťově je skvělý, hlavně ho ale ráda míchám. A zákazníci mi ho skoro vždycky chválí,” říká barmanka Míša.
 

Výhru v loterii by rozumně investovala

Michaela_Sekotova_600x500.jpg

Když míří podnikatelka do práce, občas se zastaví v nedaleké trafice, kde si koupí nějaký ten los nebo tiket do loterie. Na hrách ji nejvíc baví pocit, než los setře nebo než proběhne slosování. Může totiž snít s otevřenýma očima, jaké by to bylo, kdyby vyhrála.

V tom, co by si za případnou výhru pořídila, je ale střídmá. Jak říká, peníze by rozhodně nerozházela: „Někdo chce drahá auta, utrácet za cestování nebo luxusní zboží, mě ale takové věci nic neříkají,” říká skromně Míša. „Kdybych vyhrála, asi bych si koupila nějaký hezký domeček. A kdyby něco zbylo, tak bych investovala, abych se zajistila na horší časy.”
 

Cestou do Thajska by si splnila sen

Když má podnikatelka trochu času a zrovna nesní o tom, jaké by to bylo vyhrát, nejčastěji ji uvidíte, jak cestuje po Čechách, ale i zahraničí. „Naposledy jsem si zamilovala Thajsko. Je to nádherná země, hlavně co se fauny a flory týče,” říká Míša Sekotová a při loučení dodává: „S přítelem jsme procestovali jih, tak doufám, že už brzy podíváme na sever.”

Cestování je jednou z nejčastějších věcí, o které se nám čeští loterijní výherci svěřují, že za ni budou utrácet. Jestli i vy přemýšlíte nad příští dokonalou dovolenou, možná by se vám nějaká koruna navíc hodila.

Svoji štěstěnu můžete poškádlit třeba se hrou Štastných 10. Losuje se dvakrát denně a vyhrát můžete až 100 milionů korun. Tiket nově seženete také online na tomto odkazu.

Přečtěte si také