SAZKA reportér: Dobrovolný hasič Daniel má šťastnou ruku na výherní losy

Nuda je to poslední, čeho by se měl Daniel Svatoš bát. Přes den zachraňuje životy, ve chvílích volna si s losy stírá jednu výhru za druhou.
 

Přečtěte si také: Prodavač roztrhl tiket s výhrou 1,7 miliard

„Hasičské povolání máme v rodině,” začíná vyprávění Daniel. „Taťka je profesionální hasič v Praze, a když mi vyprávěl své zážitky z práce, už odmalička jsem věděl, co bych chtěl jednou dělat.” 

Daniel rád pomáhá ostatním

I proto už nějaký ten pátek chodí vypomáhat k dobrovolným hasičům. Na práci Daniela baví skvělý kolektiv a také to, že může pomáhat ostatním. 

Když se nemusí učit na maturitu a není zrovna ve službě, projede se rád na kole nebo na bruslích. A často také hraje. „Občas si vsadím třeba Eurojackpot nebo Sportku, mnohem radši mám ale stírací losy. Asi i proto, že na ně dost často vyhrávám,” směje se mladý student.

V trafice, kam si chodí kupovat časopisy, nejčastěji sáhne po Zlaté rybce. „Zhruba každý třetí los, který si koupím, je výherní, nedávno jsem si setřel asi 1 200 korun, což mi udělalo velkou radost,” vzpomíná mladý sympaťák. 
 

Za výhru by procestoval půlku světa

inp_600x500.jpg


A přesně také ví, za co by utratil výhru v řádu stovek tisíců nebo dokonce milionů. „Kdybych měl dostatek financí, rád bych začal cestovat, láká mě třeba Amerika,” zamýšlí se dobrovolný hasič. 

„Mít skvělé auto nebo luxusní dům je sice hezká věc, při cestování ale získáte zážitky a zkušenosti, které vám nikdy nikdo nevezme,” uzavírá povídání Daniel Svatoš.

Máte také svůj cestovatelský sen, který byste si rádi splnili? Protože se blíží Vánoce, je ten nejlepší čas, abyste šli svému štěstí naproti. 

S Vánoční zlatou rybkou vyhrává 99 losů ze sta

Například se stíracím losem Vánoční zlatá rybka můžete vyhrát až sedm milionů korun, luxusní automobil nebo pohádkovou dovolenou. S tímto losem máte navíc 99% pravděpodobnost, že vyhrajete.  

Nejbližší místo, kde si Vánoční zlatou rybku můžete koupit, najdete na interaktivní mapě na tomto odkazu.  

Přečtěte si také