Šance Sportky přihrála mladé Češce vlastní bydlení

Hned tři výherci trefili před nedávnem při jednom slosování doplňkovou hru Sportky Šance. Sázející z Prahy, Jihočeského a Olomouckého kraje si díky tomu přišli na 3 294 003 Kč. Jednou z nich je i mladá žena, která si splní sen o vlastním bydlení.

Přečtěte si také: Šedesátník z Ústecka si díky milionům ze Sportky začne užívat života


Svůj šťastný tiket si výherkyně koupila v obchodě s potravinami, zrovna když se po práci stavovala pro pár drobností, které jí došly. „Dlouho jsem o možnosti koupit si Sportku v supermarketu nevěděla, ale od té doby, co mě na ni paní prodavačka upozornila, tu sázím často,” říká sázející. Dodejme, že je služba dostupná v prodejnách Tesco a COOP.
 

Tiket si schovala do skříně

Ještě předtím, než si po návratu domů uklidila potraviny, si šla schovat tiket - prý aby jí ho nikdo neukradl, kdyby náhodou vyhrála. Jako obvykle, i tentokrát pro něj vybrala bezpečné místo.

„Člověk čte sem tam v novinách příběhy o výhercích, které o tikety okradli, takže ano, i já mám vždycky strach,” podotýká výherkyně. „Bude to možná znít legračně, ale tiket si vždycky schovávám do skříně pod oblečení. Říkám si, že tam by ho žádný zloděj nehledal - kdo by chtěl krást oblečení?”

Hned poté začala připravovat večeři a na to, že si vsadila, skoro zapomněla. Vzpomněla si až za pár dnů, a tak si otevřela aplikaci Sazky a přes mobilní fotoaparát svého telefonu jednoduše naskenovala tiket.
 

Stahujte mobilní aplikaci Sazky pro Android a iOS


„Vždycky, když si Sportku kontroluji, tak čekám, že se mi objeví možná pár stokorun nebo obligátní hláška Tentokrát to nevyšlo, zkuste to příště znovu,” konstatuje žena. „Najednou se mi ale na displeji ukázala gratulace k výhře přes 3 miliony. Málem to se mnou v tu chvíli seklo,” směje se dnes při vzpomínce na den, který jí změnil život.
 

Vlastní bydlení bude mít bez hypotéky

Když si informaci o tom, že vyhrála, ověřila ještě na internetových stránkách, zavolala svým nejbližším, aby se s nimi o skvělou zprávu podělila. Co si za výhru koupí, se jí nikdo z rodiny ptát nemusel, všem bylo jasné, jak se štědrým příspěvkem od Sazky naloží.

„Konečně si můžu koupit vlastní byt, a to dokonce bez hypotéky, což je doslova splněný sen, kterému tak nějak nemůžu pořád věřit,” rozplývá se svobodná žena. „Dluhy nemá rád nikdo, pokud ale chcete bydlet ve vlastním, většinou se jim nevyhnete. Já si to ale teď díky Sportce můžu dovolit.”

Vlastní bydlení bez hypotéky je snem nejednoho z nás. I vám s ním může pomoci Sportka - svůj tiket si zajistíte online na tomto odkazu.

A až budete na webu Sazky, nezapomeňte zaškrtnout také Šanci. Stojí jen 20 Kč a vyhrát díky ní můžete třeba 3 miliony jako tato hráčka, ale také mnohamilionovou prémii Superjackpot, na kterou byste bez Šance nedosáhli. Držíme palce.

Přečtěte si také