Proč jste ještě nevyhráli jackpot? Experti na loterie znají odpověď! A možná vás bude šokovat

S tím, jak se blíží léto a čas dovolených, by se vám nějaká finanční injekce určitě hodila. Jenže přijít k penězům není úplně snadné. Jedním ze způsobů, jak na to, je vyhrát balík peněz v loterii, pokud ale nějaký čas neúspěšně sázíte, možná se cítíte demotivovaně. Přitom jste to možná právě vy sami, kdo si hází klacky pod nohy.

Přečtěte si také: Za tiket dal jenom dvacku, i tak mu Sportka přinesla přes 9 milionů


Experti na loterie z Yourlottoservice prozradili, jaké věci snižují vaši šanci na úspěch a čemu byste se při příštím nákupu sázenky měli raději vyhnout. Jaké to jsou?
 

1. Jen sudá, nebo lichá čísla

Přestože je loterie hrou náhody, některé typy kombinací se objevují častěji než jiné. Podle průzkumu se 68 % slosování loterie Euromillions skládá z kombinaci tří sudých a dvou lichých, nebo dvou sudých a tří lichých čísel. Spousta sázejících si přitom kupuje tikety, kde zaškrtávají pouze sudá, či lichá čísla, a tím si snižují vlastní šance na výhru.
 

2. Nehrajete dostatečně často

Nejspíš nikoho nepřekvapí, že pokud si jednou za rok vsadíte jeden sloupeček, vaše šance budou značně nižší než u pravidelného sázejícího. Existují sice příběhy milionových výherců, co si vsadili jednou za život, bývají ovšem opravdu výjimečné.
 

3. Sázíte sami

Častější sázení samozřejmě není úplně nejlevnější záležitost a ne každý si ho může dovolit. Proto se vyplatí sázet ve skupinkách, díky čemuž si můžete koupit více tiketů za méně peněz. Sice se o svou případnou výhru budete muset rozdělit, s více tikety ovšem budete mít lepší šanci vůbec vyhrát.
 

Skupinové sázení zvyšuje šanci na výhru

Možností máte poměrně dost – dejte dohromady přátele, kolegy či někoho z rodiny, případně se přidejte k nějaké skupince na internetu. Nejlepším a nejbezpečnějším místem, kde na ostatní sázející narazit, je při skupinovém sázení u Sazky.

Na našem tržišti sázenek si můžete vybrat takovou, která vám bude vyhovovat časově, finančně i velikostně. Najdete je na tomto odkazu.
 

Vyhrajte dneska ve Sportce 180,9 milionu

Nechcete se o výhru dělit? Zpozorněte! Ve Sportce totiž momentálně hrajeme o fantastických 180,9 milionu Kč. Superjackpot může být váš, stačí když si koupíte svou vstupenku do příštího slosování v podobě plného tiketu.

Zajít si pro ni můžete do jakékoliv prodejny s nabídkou Sazky, nebo si ji zajistit z pohodlí domova kliknutím na tento odkaz.

Přečtěte si také