Pro výhru si paní Lucie do Sazky přijela ještě metrem. Díky Sazka Klubu teď bude jezdit novým vozem
Sazka kartu, která svým držitelům přináší vždy extra šanci na výhru, má paní Lucie poměrně krátce. I přesto ale už díky Sazka Klubu, vyhrála nový automobil Škoda Octavia Combi v hodnotě 753 900 korun. S přítelem teď už jen vybírají barvu jejich nového vozu a těší se na první výlet.


Přečtěte si také: Sazka klub mu nadělil 100 tisíc. Svému štěstí pan Jiří nevěřil a myslel si, že je to vtip


Převzít si svou výhru do budovy Sazky přijela usměvavá paní Lucie metrem. Je z Prahy, a tak to na Bořislavku neměla daleko.Sympatická výherkyně byla velmi šťastná, že jí Kolo štěstí nadělilo nový automobil Škoda Octavia Combi. Jedním z důvodů je i to, že s přítelem čekají miminko, a tak se jim prostorné auto s velkým kufrem bude hodit.

„Když jsme se o výhře dozvěděli, nemohli jsme našemu štěstí uvěřit. O tu radost jsem se hned musela podělit i se svými rodiči,“ říká výherkyně. 


Nadchla jí nová mobilní aplikace Sazka Klub

Ačkoli paní Lucie sází už zhruba pět let, Sazka kartu objevila teprve nedávno. Je totiž velkou fanynkou věrnostních programů, a tak když Sazka spustila novou aplikaci Sazka Klubu, která je určena pro sázení na kamenných prodejnách, okamžitě se do Sazka Klubu zaregistrovala a po každém použití Sazka karty začala roztáčet Kolo štěstí.
 
„Stažení aplikace i samotná registrace byla velmi jednoduchá. Stačilo jen zadat telefonní číslo a potvrdit ho čtyřmístným PINem, který mi obratem přišel v SMS,“ říká paní Lucie. 


Kolo štěstí naděluje extra šance na výhru

Kolo štěstí už majitelka nové Octavie roztočila několikrát. Většinou si vytočila nějakou drobnější finanční odměnu, kterou pak použila jako slevu na nákup loterií nebo stíracích losů. „Většinou vsázím Sportku, ale občas si, třeba po cestě z oběda o pracovní pauze koupím s kolegyní stírací los a zkoušíme, na kterou se usměje štěstí,“ vypráví. Stírací losy také pravidelně kupuje o Vánocích jako malou pozornost pro rodinu a přátele.
 
Když si paní Lucie vytočila na Kole štěstí losování o vůz Škoda Octavia Combi, lehce si povzdechla. Myslela si, že určitě takové štěstí mít nebude a vůz, který by se jim s přítelem pro jejich rozšiřující se rodinu hodil, nevyhraje. Pak jí ale volali z kontaktního centra Sazky a oznámili jí, že vyhrála. „Vůbec jsem tomu nevěřila. A navíc jsem telefon málem ani nezvedla, nevěděla jsem, zda mi z neznámého čísla nevolá nějaký průzkum či telemarketing,“ popisuje výherkyně.
 
S přítelem stále ještě váhají, jakou barvu nového vozu si vyberou V jednom, ale mají jasno – bude to metalíza – bílá nebo šedivá. Co ale jisté je, že už nyní se těší na první společnou vyjížďku.


Vlastní čísla uložená v aplikaci

Vedle toho, že díky Kolu štěstí má nový vůz, je paní Lucie také nadšená z toho, že v účtu Sazka klubu může mít nahraná i svá vlastní čísla, která vsází ve Sportce. S přítelem totiž nikdy nedávají náhodné tipy, ale na tiketu vždy kroužkovali svá vlastní čísla. „Je skvělé mít ta čísla uložená na Sazka kartě. Obsluze jsem jen dala papírové sázenky s čísly, paní na trafice to projela terminálem a čísla se mi uložila na můj účet. Teď si mohu na kterékoli pobočce po předložení Sazka karty svá čísla vsadit, aniž bych sebou musela nosit nějaký papír,“ říká nadšeně.
 
Chcete mít také možnost hrát o nový automobil nebo získávat extra výhody za každé vsazení loterie či nákup losu? Není nic jednoduššího než se registrovat do Sazka Klubu právě teď! 

Věděli jste, že si zákazníci Sazka Klubu vytočili na Kole štěstí už více jak 194 032 070 Kč?
 

Přečtěte si také