PREVIEW - 4. kolo francouzské Ligue 1

Metz vs. Paris SG
Další, v pořadí již 4. kolo Francouzské Ligue 1 nabídne střetnutí mezi Metz a PSG, které se odehraje v pátek od 20:45 na Stade Municipal Saint-Symphorien. Domácí tým Metz se po prvních třech kolech usadil se čtyřmi body na desáté pozici v ligové tabulce, hosté v prvních třech utkáních získali šest bodů a jsou na třetí příčce. V posledním ligovém kole hráči Metz prohráli s Angers, naopak hosté z Paris SG vyhráli s Toulouse. V domácím dresu se v prvních třech zápasech třikrát trefil Habib Diallo. Z hostujících hráčů skóroval v prvních třech utkáních dvakrát Edison Cavani.

Lyon vs. Bordeaux
V sobotu se odehraje 4. kolo Francouzské Ligue 1, ve kterém se v 17:30 spolu střetnou Bordeaux a Lyon. Svěřenci domácího trenéra Sylvinha si v prvních třech kolech připsali šest bodů a jsou na druhé pozici v tabulce, hosté získali čtyři body a po úvodních třech kolech jsou na deváté příčce tabulky. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Nouveau Stade de Bordeaux a utkání skončilo výhrou nynějšího domácího týmu z Lyonu 2:3. V minulém kole hostující tým z Bordeaux získal maximum bodů s Dijonem. Naopak domácí Lyon prohrál s Montpelliere. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních třemi brankami Memphis Depay. V dresu hostujícího týmu Bordeaux se v prvních třech zápasech jedenkrát prosadil Nicolas De Preville.

Angers vs. Dijon
V sobotu nás čeká 4. kolo Francouzské Ligue 1 a v něm se o body utkají Angers a Dijon. Domácí tým Angers se po prvních třech kolech usadil se šesti body na páté pozici v ligové tabulce, hosté v prvních třech utkáních ještě nezískali bod. Minulé měření sil na hřišti na Stade Raymond Kopa ovládli domácí hráči Angers 1:0. Angers se v posledním ligovém kole proti Metz dařilo a brali plný počet bodů. Hostující Dijon naopak ztratil všechny body s Bordeaux, hosté v posledních kolech ztrácejí jak na běžícím páse, jde již v pořadí o třetí prohru v řadě. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních jednou brankou Thomas Mangani. V dresu hostujícího týmu Dijonu se v prvních třech zápasech jedenkrát prosadil Julio Tavares. Hosté neprožívají úspěšné období, když prohráli poslední tři zápasy v řadě.

Toulouse vs. Amiens
Toulouse přivítá v sobotu ve 20:00 v rámci 4. kola Francouzské Ligue 1 na Stadium municipal de Toulouse Amiens. V prvních třech utkáních nového ročníku si Toulouse připsalo čtyři body, hosté z Amiens z prvních tří kol získali tři body, čímž se zařadili na patnáctou příčku tabulky. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po nerozhodném výsledku 0:0 dělbou bodů. V posledním ligovém kole hráči Toulouse prohráli s PSG, stejně jako hosté z Amiens prohráli s Nantes. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních jednou brankou Efthimios Koulouris. V dresu hostujícího týmu Amiens se v prvních třech zápasech jedenkrát prosadil Chadrac Akolo.

Nantes vs. Montpelliere
Další, v pořadí již 4. kolo Francouzské Ligue 1 nabídne střetnutí mezi Nantes a Montpelliere, které se odehraje v sobotu od 20:00 na Stade de la Beaujoire. V prvních třech utkáních nového ročníku si Nantes připsalo čtyři body, hosté z Montpelliere z prvních tří kol získali také čtyři body, čímž se zařadili na dvanáctou příčku tabulky. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po nerozhodném výsledku 1:1 dělbou bodů. V minulém kole hostující tým z Montpelliere získal maximum bodů s Lyonem. Stejně tak domácí Nantes vyhrál s Amiens. V domácím dresu se v prvních třech zápasech jedenkrát trefil Kalifa Coulibaly. Z hostujících hráčů skóroval v prvních třech utkáních jedenkrát Andy Delort.

Nimes vs. Brest
Ve čtvrtém kole Francouzské Ligue 1 se spolu v sobotu na Stade des Costières od 20:00 utkají Nimes a Brest. Domácí Nimes v prvních třech zápasech uhrál jeden bod a aktuálně je na osmnácté příčce ligové tabulky, hosté získali pět bodů a drží sedmou pozici. Nimes se v posledním ligovém kole proti Monacu ne úplně dařilo, když ztratil remízou dva body. Hostující Brest naopak získal maximum bodů s Reimsem. V dresu hostů z Brestu se v prvních třech utkáních prosadil jedenkrát Mathias Autret. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních Renaud Ripart jednou brankou

Reims vs. Lille
V neděli nás čeká 4. kolo Francouzské Ligue 1 a v něm se o body utkají Reims a Lille. V prvních třech utkáních nového ročníku si Reims připsal čtyři body, hosté z Lille z prvních tří kol získali šest bodů, čímž se zařadili na čtvrtou příčku tabulky. Poslední utkání na hřišti aktuálně domácího týmu Reimsu, skončilo remízou 1:1. V posledním ligovém kole hráči Reimsu prohráli s Brestem, naopak hosté z Lille vyhráli se Saint Etienne. V domácím dresu se v prvních třech zápasech jedenkrát trefil Hyun Jun Suk. Z hostujících hráčů skóroval v prvních třech utkáních čtyřikrát Victor Osimhen.

Rennes vs. Nice
Další, v pořadí již 4. kolo Francouzské Ligue 1 nabídne střetnutí mezi Rennes a Nice, které se odehraje v neděli od 15:00 v Roazhon Parku. Svěřenci domácího trenéra Juliena Stéphana si v prvních třech kolech připsali devět bodů a jsou na první pozici v tabulce, hosté získali šest bodů a po úvodních třech kolech jsou na páté příčce tabulky. Poslední utkání na hřišti aktuálně domácího týmu Rennes, skončilo remízou 0:0. Rennes se v posledním ligovém kole proti Strasbourgu dařilo a bralo plný počet bodů, domácí jsou ve formě, jde již o třetí výhru v řadě za sebou. Hostující Nice naopak ztratilo všechny body s Olympikem. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních dvěma brankami M'Baye Niang. V dresu hostujícího týmu Nice se v prvních třech zápasech dvakrát prosadil Wylan Cyprien. Domácím se v posledních zápasech dařilo a brali plný počet bodů ve třech po sobě jdoucích utkáních.

Strasbourg vs. Monaco
V neděli nás čeká 4. kolo Francouzské Ligue 1 a v něm se o body utkají Strasbourg a Monaco. V prvních třech utkáních nového ročníku si Strasbourg připsal dva body, hosté z Monaca z prvních tří kol získali jeden bod, čímž se zařadili na devatenáctou příčku tabulky. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou domácího Strasbourgu 1:5. Strasbourg v minulém ligovém kole hrál proti Rennes a ztratil všechny body. Oproti tomu klub z Monaca remizoval s Nimes a ztratil dva body. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních jednou brankou Adrien Thomasson. V dresu hostujícího týmu Monaca se v prvních třech zápasech jedenkrát prosadil Wissam Ben Yedder.

Marseille Ol. vs. St. Etienne
Olympik přivítá v neděli ve 21:00 v rámci 4. kola Francouzské Ligue 1 na Stade Vélodrome Saint Etienne. V prvních třech utkáních nového ročníku si Olympik připsal čtyři body, hosté ze Saint Etienne z prvních tří kol získali také čtyři body, čímž se zařadili na čtrnáctou příčku tabulky. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu Olympiku, skončil zápas výhrou domácího Olympiku 2:0. V posledním ligovém kole hráči Olympiku vyhráli s Nice, naopak hosté ze Saint Etienne prohráli s Lille. V dresu hostů ze Saint Etienne se v prvních třech utkáních prosadil jedenkrát Romain Hamouma. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních Dimitri Payet jednou brankou.

Přečtěte si také