PREVIEW - 3. kolo německé Bundesligy

Mönchengladbach vs. Leipzig
V pátek nás čeká 3. kolo Bundesligy a v něm se o body utkají Mönchengladbach a Lipsko. Domácí Mönchengladbach v prvních dvou zápasech uhrál čtyři body a aktuálně je na sedmé příčce ligové tabulky, hosté získali šest bodů a drží třetí pozici. Minulé měření sil na hřišti v Borussia Parku vyhráli hosté z Lipska 1:2. V posledním ligovém kole hráči Mönchengladbachu vyhráli s Mainz, stejně jako hosté z Lipska, jde o druhou výhru v řadě. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech jedenkrát trefil Stefan Lainer. Z hostujících hráčů skóroval v prvních dvou utkáních dvakrát Timo Werner. Hosté aktuálně mají formu, když vyhráli poslední dva zápasy v řadě.

Leverkusen vs. Hoffenheim
V sobotu nás čeká 3. kolo Bundesligy a v něm se o body utkají Leverkusen a Hoffenheim. Svěřenci domácího trenéra Petera Bosze si v prvních dvou kolech připsali šest bodů a jsou na páté pozici v tabulce, hosté získali tři body a po úvodních dvou kolech jsou na deváté příčce tabulky. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Hoffenheimu 4:1. Leverkusenu se v posledním ligovém kole proti Düsseldorfu dařilo a bral plný počet bodů, poslední zápasy se domácím daří, jde už o druhou výhru v řadě. Hostující Hoffenheim také získal maximum bodů s Brémami. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech jedenkrát trefil Kevin Volland. Z hostujících hráčů skóroval v prvních dvou utkáních jedenkrát Pavel Kadeřábek. Domácí mají formu a v posledních dvou zápasech vyhráli.

Bayern München vs. Mainz
Další, v pořadí již 3. kolo Bundesligy nabídne střetnutí mezi Bayernem a Mainz, které se odehraje v sobotu od 15:30 v Allianz Areně. Svěřenci domácího trenéra Nika Kovace si v prvních dvou kolech připsali čtyři body a jsou na šesté pozici v tabulce, hosté ještě nebodovali a po úvodních dvou kolech jsou na osmnácté příčce tabulky. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Bayernu a zápas ovládli domácí z Bayernu 6:0. Bayern Mnichov v minulém ligovém kole hrál proti Schalke a získal maximum bodů za výhru. Oproti tomu klub z Mainz vyšel z posledního utkání proti Mönchengladbachu naprázdno, což byla druhá prohra v řadě za sebou. Z hráčů v dresu hostujícího Mainz se v prvních dvou zápasech prosadil jedenkrát Robin Quaison. V týmu domácích se prosadil za první dva zápasy pěti brankami Robert Lewandowski. Hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně dvou proher.

Freiburg vs. Köln
V sobotu se odehraje 3. kolo Bundesligy, ve kterém se v 15:30 spolu střetnou Köln a Freiburg. Svěřenci domácího trenéra Christiana Streicha si v prvních dvou kolech připsali šest bodů a jsou na druhé pozici v tabulce, hosté ještě nebodovali a po úvodních dvou kolech jsou na sedmnácté příčce tabulky. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu Freiburgu, skončil zápas výhrou domácího Freiburgu 3:2. V posledním ligovém kole hráči Freiburgu vyhráli s Paderbornem, poslední zápasy se domácím daří, jde už o druhou výhru v řadě, naopak hosté z Kölnu prohráli s Dortmundem, což byla druhá prohra v řadě za sebou. Z hráčů v dresu hostujícího Kölnu se v prvních dvou zápasech prosadil jedenkrát Simon Terodde. V týmu domácích se prosadil za první dva zápasy dvěma brankami Luca Waldschmidt. Domácí tým Freiburgu vyhrál v posledních dvou zápasech. Stejně tak hosté mají sérii porážek v posledních dvou zápasech.

Schalke 04 vs. Hertha Berlin
Ve třetím kole Bundesligy se spolu v sobotu ve Veltins-Areně od 15:30 utkají Schalke a Hertha. Domácí Schalke v prvních dvou zápasech uhrálo jeden bod a aktuálně je na dvanácté příčce ligové tabulky, hosté získali také jeden bod a drží jedenáctou pozici. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 2:2. Schalke se v posledním ligovém kole proti Bayernu nedařilo, když ztratilo tři body. Hostující Hertha také ztratila všechny body s Wolfsburgem. Z hráčů v dresu hostující Herthy se v prvních dvou zápasech prosadil jedenkrát Marko Grujic. Nikdo z domácích hráčů ještě nedokázal v této sezóně skórovat.

Wolfsburg vs. Paderborn
Bundesliga má na programu 3. kolo, ve kterém v sobotu v 15:30 hostí Wolfsburg tým Paderbornu. Domácí Wolfsburg v prvních dvou zápasech uhrál šest bodů a aktuálně je na čtvrté příčce ligové tabulky, hosté nezískali žádný bod a drží šestnáctou pozici. Wolfsburgu se v posledním ligovém kole proti Herthě dařilo a bral plný počet bodů, poslední zápasy se domácím daří, jde už o druhou výhru v řadě. Hostující Paderborn naopak ztratil všechny body s Freiburgem a byla to již druhá prohra v řadě. Z hráčů v dresu hostujícího Paderbornu se v prvních dvou zápasech prosadil dvakrát Streli Mamba. V týmu domácích se prosadil za první dva zápasy dvěma brankami Wouter Weghorst. Hostující Paderborn má nelichotivou sérii dvou porážek v řadě. Domácí mají formu a v posledních dvou zápasech vyhráli.

Berlin Union vs. Dortmund
Další, v pořadí již 3. kolo Bundesligy nabídne střetnutí mezi Unionem Berlín a Dortmundem, které se odehraje v sobotu od 18:30 na Stadionu An der Alten Försterei. V prvních dvou utkáních nového ročníku si Union Berlín připsal jeden bod, hosté z Dortmundu z prvních dvou kol získali šest bodů, čímž se zařadili na první příčku tabulky. V posledním ligovém kole hráči Unionu Berlín remizovali s Augsburgem, naopak hosté z Dortmundu vyhráli s Kölnem, jde o druhou výhru v řadě. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech jedenkrát trefil Sebastian Andersson. Z hostujících hráčů skóroval v prvních dvou utkáních třikrát Paco Alcacer. Hostující Dortmund drží sérii dvou výher v řadě.

Bremen vs. Augsburg FC
Ve třetím kole Bundesligy se spolu v neděli na Weser-Stadion od 15:30 utkají Brémy a Augsburg. Svěřenci domácího trenéra Floriana Kohfeldta si v prvních dvou kolech nepřipsali žádný bod a jsou na patnácté pozici v tabulce, hosté získali jeden bod a po úvodních dvou kolech jsou na třinácté příčce tabulky. Poslední utkání na hřišti aktuálně domácího týmu Brém, skončilo výhrou domácích 4:0. V posledním ligovém kole bremenští hráči prohráli s Hoffenheimem, jde již o jejich druhou prohru v řadě, naopak hosté z Augsburgu remizovali s Unionem Berlín. V domácím týmu se prosadil v prvních dvou utkáních jednou brankou Johannes Eggestein. V dresu hostujícího týmu Augsburgu se v prvních dvou zápasech jedenkrát prosadil Florian Niederlechner. Domácím se aktuálně nedaří, nashromáždili dvě prohry v řadě.

Frankfurt Eintracht vs. Düsseldorf
V neděli se odehraje 3. kolo Bundesligy, ve kterém se v 18:00 spolu střetnou Düsseldorf a Frankfurt. V prvních dvou utkáních nového ročníku si Frankfurt připsal tři body, také hosté z Düsseldorfu z prvních dvou kol získali tři body, čímž se zařadili na osmou příčku tabulky. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou domácího týmu Frankfurtu 0:3. V posledním ligovém kole frankfurtští hráči prohráli s Lipskem, stejně jako hosté z Düsseldorfu prohráli s Leverkusenem. V domácím týmu se prosadil v prvních dvou utkáních jednou brankou Martin Hinteregger. V dresu hostujícího týmu Düsseldorfu se v prvních dvou zápasech jedenkrát prosadil Rouwen Hennings.

Přečtěte si také