PREVIEW - 32. kolo německé Bundesligy
Brémy vs. Bayern Mnichov - 16.06.2020 20:30
Ve dvaatřicátém kole Bundesligy se spolu v úterý na Weser-Stadion od 20:30 utkají Brémy a Bayern Mnichov. Domácí tým Brém je aktuálně s osmadvaceti body na sedmnácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou o šestnáct příček výš v čele ligy, když získali třiasedmdesát bodů. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího Bayernu 6:1. Brémám se v posledním ligovém kole proti Paderbornu dařilo a braly plný počet bodů. Hostující Bayern Mnichov také získal maximum bodů s Mönchengladbachem, hosté jsou rozjetí, jde již o desátou výhru v řadě za sebou. Snajperem v týmu Brém je Milot Rashica, který dal sedm gólů, za Bayern se třicetkrát prosadil Robert Lewandowski. Hostující Bayern na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál jedenáct zápasů, domácí Werder na svém stadionu v této sezóně vyhrál jen jeden zápas. Brémy v této sezóně vstřelily na domácím hřišti průměrně jen 0,6 branky na zápas, Bayern Mnichov zaznamenal na venkovních hřištích průměrně 2,8 zásahu. Brémy z jednatřiceti zápasů v této sezóně v jedenácti nevstřelily žádný gól, Bayern Mnichov naopak neskóroval jen v jednom zápase. Defenziva hostujícího Bayernu je pevná, průměrně obdržela 1 branku na utkání, výkony domácí obrany jsou horší, když inkasovala průměrně 2,1 gólu na zápas. Hosté mají vítěznou sérii v posledních deseti zápasech. Favoritem jsou v tomto utkání podle rozdílu v postavení v tabulce hosté. 

Union Berlín vs. Paderborn - 16.06.2020 20:30
Bundesliga má na programu 32. kolo, ve kterém v úterý ve 20:30 hostí Union Berlín tým Paderbornu. Domácí tým Unionu Berlín je aktuálně s pětatřiceti body na čtrnácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou o čtyři příčky níž na posledním místě, když získali dvacet bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů v Benteler Areně a utkání skončilo remízou 1:1. Unionu Berlín se v posledním ligovém kole proti Kölnu dařilo a bral plný počet bodů. Hostující Paderborn naopak ztratil všechny body s Brémami. Nejlepším střelcem Unionu Berlín je Sebastian Andersson s dvanácti brankami. V týmu hostů z Paderbornu je nejlepším zakončovatelem Streli Mamba s pěti góly. Hráči Unionu Berlín v této sezóně vyhráli šest z patnácti domácích zápasů. Hosté z Paderbornu venku uhráli dvě výhry z patnácti zápasů. Paderborn není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 0,9 branek na venkovní zápas, Union Berlín ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,3 branky na zápas. Union Berlín z jednatřiceti zápasů v této sezóně v sedmi nevstřelil žádný gól, Paderborn neskóroval také v sedmi zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,7 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 2,2 branky na zápas. Domácí hráči Unionu Berlín mají v tabulce náskok 15 bodů a jsou tedy mírným favoritem, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Lipsko vs. Düsseldorf - 17.06.2020 20:30
Lipsko přivítá ve středu ve 20:30 v rámci 32. kola Bundesligy v Red Bull Areně Düsseldorf. Oba týmy dělí v tabulce třináct příček, domácí jsou aktuálně na třetím místě ligové tabulky, hosté drží šestnáctou příčku. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře domácích z Lipska 0:3. Lipsku se v posledním ligovém kole proti Hoffenheimu dařilo a bralo plný počet bodů. Hostující Düsseldorf naopak ztratil všechny body s Dortmundem. Nejlepším střelcem Lipska je Timo Werner s pětadvaceti brankami. V týmu hostů z Düsseldorfu je nejlepším zakončovatelem Rouwen Hennings se čtrnácti góly. Hostující Düsseldorf na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál jen dva zápasy, domácí Lipsko na svém stadionu v této sezóně vyhrálo sedm zápasů. Düsseldorf není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 1,1 branek na venkovní zápas, Lipsko ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 2,4 branky na zápas. Domácí Lipsko v tomto ročníku odehrálo jen tři zápasy, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Düsseldorfu odehrál deset zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,0 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 2,0 branky na zápas. Favoritem jsou v tomto utkání podle rozdílu v postavení v tabulce domácí. 

Freiburg vs. Hertha - 16.06.2020 20:30
Ve dvaatřicátém kole Bundesligy se spolu v úterý na Schwarzwald-Stadion od 20:30 utkají Freiburg a Hertha. Svěřenci domácího trenéra Christiana Streicha jsou aktuálně na osmém místě ligové tabulky, hosté okupují jedenáctou pozici. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Herthy 1:0. V minulém kole hostující berlínští hráči ztratili všechny body s Frankfurtem a byla to již druhá prohra v řadě. Naopak domácí Freiburg remizoval s Wolfsburgem. Nejlepšími zakončovateli jsou za Freiburg Nils Petersen s deseti góly a za Herthu Dodi Lukebakio, který se trefil šestkrát. Hráči Freiburgu v této sezóně vyhráli sedm z patnácti domácích zápasů. Hosté z Herthy venku uhráli pět výher z patnácti zápasů. Freiburg v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,1 branky na zápas, Hertha zaznamenala na venkovních hřištích průměrně 1,5 zásahu. Freiburg z jednatřiceti zápasů v této sezóně v osmi nevstřelil žádný gól, Hertha neskórovala v devíti zápasech. Defenziva hostující Herthy není příliš pevná, průměrně obdržela 1,8 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,4 gólu na zápas. Hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně dvou proher. Domácí hráči Freiburgu mají v tabulce náskok 4 body a jsou tedy mírným favoritem, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Frankfurt vs. Schalke - 17.06.2020 18:30
Ve středu nás čeká 32. kolo Bundesligy a v něm se o body utkají Frankfurt a Schalke. Oba týmy dělí v tabulce pouze jedna příčka, domácí jsou aktuálně na desátém místě ligové tabulky, hosté drží devátou příčku. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů ve Veltins-Areně a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů ze Schalke 1:0. Frankfurt v minulém ligovém kole hrál proti Herthě a získal maximum bodů za výhru. Oproti tomu klub ze Schalke remizoval s Leverkusenem a ztratil dva body, byla to již druhá remíza v řadě. Nejvíc branek v dresu Frankfurtu vsítil Andre Silva, v barvách Schalke dal nejvíc branek Suat Serdar. Hostující Schalke na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrálo jen čtyři zápasy, domácí Eintracht na svém stadionu v této sezóně vyhrál šest zápasů. Frankfurt v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 2,1 branky na zápas, Schalke zaznamenalo na venkovních hřištích průměrně 1,1 zásahu. Frankfurt z jednatřiceti zápasů v této sezóně v šesti nevstřelil žádný gól, Schalke dokonce neskórovalo ve dvanácti zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,8 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,5 branky na zápas. Hosté se v posledních dvou zápasech se soupeři vždy rozešli po nerozhodném výsledku. Domácí v Commerzbank-Areně v této sezóně průměrně vstřelili 2,1 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól. 

Dortmund vs. Mainz - 17.06.2020 20:30
Ve středu se odehraje 32. kolo Bundesligy, ve kterém se ve 20:30 spolu střetnou Mainz a Dortmund. Domácí tým Dortmundu je aktuálně se šestašedesáti body na druhé pozici v ligové tabulce, hosté jsou o třináct příček níž na patnácté pozici, když získali jednatřicet bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů v Opel Areně a utkání skončilo výhrou nynějšího domácího týmu z Dortmundu 0:4. Dortmund v minulém ligovém kole hrál proti Düsseldorfu a získal maximum bodů za výhru, domácí se vezou na vítězné vlně, jde již o třetí výhru v řadě za sebou. Oproti tomu klub z Mainz vyšel z posledního utkání proti Augsburgu naprázdno. Snajperem v týmu Dortmundu je Jadon Sancho, který dal sedmnáct gólů, za Mainz se dvanáctkrát prosadil Robin Quaison. Borussia v této sezóně vyhrála jedenáct z patnácti domácích zápasů. Hosté z Mainz venku uhráli pět výher z patnácti zápasů. Mainz není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelilo hostitelům 1,6 branek na venkovní zápas, Dortmund ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 3,1 branky na zápas. Domácí Dortmund v tomto ročníku odehrál jen tři zápasy, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Mainz odehrál jedenáct zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Mainz není příliš pevná, průměrně obdržela 2,0 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 1,1 gólu na zápas. Domácí prožívají v posledních třech zápasech vítěznou sérii. V tomto utkání se jeví jako zajímavý tip na výhru domácích, kteří jsou dle postavení v tabulce jasným favoritem. 

Mönchengladbach vs. Wolfsburg - 16.06.2020 18:30
Další, v pořadí již 32. kolo Bundesligy nabídne střetnutí mezi Mönchengladbachem a Wolfsburgem, které se odehraje v úterý od 18:30 v Borussia Parku. Oba týmy dělí v tabulce pouze jedna příčka, domácí jsou aktuálně na pátém místě ligové tabulky, hosté drží šestou příčku. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího Wolfsburgu 2:1. V posledním ligovém kole hráči Mönchengladbachu prohráli s Bayernem, jde již o jejich druhou prohru v řadě, naopak hosté z Wolfsburgu remizovali s Freiburgem. Snajperem v týmu Mönchengladbachu je Alassane Plea, který dal deset gólů, za Wolfsburg se čtrnáctkrát prosadil Wouter Weghorst. Borussia v této sezóně vyhrála deset z patnácti domácích zápasů. Hostující hráči Wolfsburgu na venkovních hřištích vyhráli osm z patnácti zápasů. Wolfsburg není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 1,7 branek na venkovní zápas, Mönchengladbach ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 2,3 branky na zápas. Mönchengladbach z jednatřiceti zápasů v této sezóně v sedmi nevstřelil žádný gól, Wolfsburg neskóroval také v sedmi zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,2 branky na zápas. Domácím se nedaří a v posledních dvou zápasech padli. Domácí v Borussia Parku v této sezóně průměrně vstřelili 2,3 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól. 

Leverkusen vs. Köln - 17.06.2020 20:30
Ve středu se odehraje 32. kolo Bundesligy, ve kterém se ve 20:30 spolu střetnou Köln a Leverkusen. Svěřenci domácího trenéra Petera Bosze jsou aktuálně na čtvrtém místě ligové tabulky, hosté okupují dvanáctou pozici. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Kölnu 2:0. Leverkusenu se v posledním ligovém kole proti Schalke ne úplně dařilo, když ztratil remízou dva body. Hostující Köln naopak ztratil všechny body s Unionem Berlín. Nejlepším střelcem Leverkusenu je Kai Havertz s jedenácti brankami. V týmu hostů z Kölnu je nejlepším zakončovatelem Jhon Cordoba se třinácti góly. Hráči Leverkusenu v této sezóně vyhráli sedm z patnácti domácích zápasů. Hosté z Kölnu venku uhráli čtyři výhry z patnácti zápasů. Leverkusen v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,9 branky na zápas, Köln zaznamenal na venkovních hřištích průměrně 1,4 zásahu. Domácí Leverkusen v tomto ročníku odehrál jen pět zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Kölnu také odehrál pouze pět zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Kölnu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,9 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas. Domácí hráči Leverkusenu mají v tabulce náskok 22 bodů a jsou tedy mírným favoritem, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Augsburg vs. Hoffenheim - 17.06.2020 20:30
Ve středu nás čeká 32. kolo Bundesligy a v něm se o body utkají Augsburg a Hoffenheim. Domácí tým Augsburgu je aktuálně s pětatřiceti body na třinácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou o šest příček výš na sedmé pozici, když získali třiačtyřicet bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů v Rhein-Neckar-Areně a utkání skončilo výhrou nynějšího domácího týmu z Augsburgu 2:4. V posledním ligovém kole hráči Augsburgu vyhráli s Mainz, naopak hosté z Hoffenheimu prohráli s Lipskem. Nejlepšími zakončovateli jsou za Augsburg Florian Niederlechner s dvanácti góly a za Hoffenheim Andrej Kramaric, který se trefil sedmkrát. Hráči Augsburgu v této sezóně vyhráli pět z patnácti domácích zápasů. Hosté z Hoffenheimu venku uhráli šest výher z patnácti zápasů. Augsburg je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelil 1,7 góly na zápas. Oproti tomu Hoffenheim není venku nijak produktivním týmem, jeho brankový průměr je 1,3 branky na utkání. Domácí Augsburg v tomto ročníku odehrál osm zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Hoffenheimu také odehrál osm zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Hoffenheimu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,7 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,8 gólu na zápas. Hostující hráči Hoffenheimu mají v tabulce o 8 bodů víc a jsou tak mírným favoritem, hosté v tomto utkání získají alespoň bod.
 

Přečtěte si také