PREVIEW - 3. kolo anglické Premier League

Aston Villa vs. Everton
V pátek startuje 3. kolo Premier League a v něm se o body utkají Aston Villa a Everton. Svěřenci domácího trenéra Deana Smitha si v prvních dvou kolech nepřipsali žádný bod a jsou na sedmnácté pozici v tabulce, hosté získali čtyři body a po úvodních dvou kolech jsou na deváté příčce tabulky. V posledním ligovém kole hráči Aston Villy prohráli s Bournemouthem, jde již o jejich druhou prohru v řadě, naopak hosté z Evertonu vyhráli s Watfordem. V domácím týmu se prosadil v prvních dvou utkáních jednou brankou John McGinn. V dresu hostujícího týmu Evertonu se v prvních dvou zápasech jedenkrát prosadil Caldeira Bernard. 

Norwich vs. Chelsea
Další, v pořadí již 3. kolo Premier League nabídne střetnutí mezi Norwichem a Chelsea, které se odehraje v sobotu od 13:30 na Carrow Road. V prvních dvou utkáních nového ročníku si Norwich připsal tři body, hosté z Chelsea z prvních dvou kol získali jeden bod, čímž se zařadili na patnáctou příčku tabulky. V minulém kole hostující tým z Chelsea ztratil remízou dva body s Leicesterem. Naopak domácí Norwich vyhrál s Newcastlem. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech čtyřikrát trefil Teemu Pukki. Z hostujících hráčů skóroval v prvních dvou utkáních jedenkrát Mason Mount. 

Brighton vs. Southampton
Brighton přivítá v sobotu v 16:00 v rámci 3. kola Premier League na Falmer Stadium Southampton. Svěřenci domácího trenéra Grahama Pottera si v prvních dvou kolech připsali čtyři body a jsou na páté pozici v tabulce, hosté ještě nebodovali a po úvodních dvou kolech jsou na devatenácté příčce tabulky. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu Brightonu, skončil zápas výhrou hostujícího Southamptonu 0:1. Brightonu se v posledním ligovém kole proti West Hamu ne úplně dařilo, když ztratil remízou dva body. Hostující Southampton naopak ztratil všechny body s Liverpoolem a byla to již druhá prohra v řadě. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech jedenkrát trefil Neal Maupay. Z hostujících hráčů skóroval v prvních dvou utkáních jedenkrát Danny Ings. Hosté mají sérii porážek v posledních dvou zápasech.

Manchester United vs. Crystal Palace
Další, v pořadí již 3. kolo Premier League nabídne střetnutí mezi United a Crystal Palace, které se odehraje v sobotu od 16:00 na Old Traffordu. Domácí tým United se po prvních dvou kolech usadil se čtyřmi body na čtvrté pozici v ligové tabulce, hosté v prvních dvou utkáních získali jeden bod a jsou na čtrnácté příčce. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře domácích z United 1:3. V minulém kole hostující tým z Crystal Palace ztratil všechny body se Sheffieldem. Naopak domácí United remizovali s Wolverhamptonem. V domácím týmu se prosadil v prvních dvou utkáních dvěma brankami Anthony Martial. Hosté z Crystal Palace se v této sezóně ještě nedokázali brankově prosadit. 

Sheffield United vs. Leicester
Ve třetím kole Premier League se spolu v sobotu na Bramall Lane od 16:00 utkají Sheffield a Leicester. V prvních dvou utkáních nového ročníku si Sheffield připsal čtyři body, hosté z Leicesteru z prvních dvou kol získali dva body, čímž se zařadili na dvanáctou příčku tabulky. Sheffieldu se v posledním ligovém kole proti Crystal Palace dařilo a bral plný počet bodů. Hostující Leicester naopak remizoval a přišel o dva body s Chelsea, což je již druhá remíza v řadě. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech jedenkrát trefil Billy Sharp. Z hostujících hráčů skóroval v prvních dvou utkáních jedenkrát Onyinye Ndidi. Hosté se v posledních dvou zápasech se soupeři vždy rozešli po nerozhodném výsledku. 

Watford vs. West Ham
V sobotu se odehraje 3. kolo Premier League, ve kterém se v 16:00 spolu střetnou West Ham a Watford. Svěřenci domácího trenéra Javiera Graciy si v prvních dvou kolech nepřipsali žádný bod a jsou na poslední pozici v tabulce, hosté získali jeden bod a po úvodních dvou kolech jsou na šestnácté příčce tabulky. Minulé měření sil na hřišti na Vicarage Road vyhráli hosté z West Hamu 1:4. Watfordu se v posledním ligovém kole proti Evertonu nedařilo, když ztratil tři body, jde již o jejich druhou prohru v řadě. Hostující West Ham naopak remizoval a přišel o dva body s Brightonem. Domácím hráčům se ještě nepodařilo vstřelit branku. V dresu hostujícího týmu West Hamu se v prvních dvou zápasech jedenkrát prosadil Chicharito. Domácím se aktuálně nedaří, nashromáždili dvě prohry v řadě. 

Liverpool vs. Arsenal
V sobotu se odehraje 3. kolo Premier League, ve kterém se v 18:30 spolu střetnou Arsenal a Liverpool. Domácí tým Liverpoolu se po prvních dvou kolech usadil se šesti body na první pozici v ligové tabulce, hosté v prvních dvou utkáních získali také šest bodů a jsou na druhé příčce. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Liverpoolu a zápas ovládli domácí z Liverpoolu 5:1. V posledním ligovém kole liverpoolští hráči vyhráli se Southamptonem, poslední zápasy se domácím daří, jde už o druhou výhru v řadě, stejně jako u hostů z Arsenalu, kteří mají také druhou výhru v řadě. Z hráčů v dresu hostujícího Arsenalu se v prvních dvou zápasech prosadil dvakrát Pierre-Emeric Aubameyang. V týmu domácích se prosadil za první dva zápasy dvěma brankami Sadio Mané. Hostující Arsenal drží sérii dvou výher v řadě. Domácí mají formu a v posledních dvou zápasech vyhráli. 

Bournemouth vs. Manchester City
Premier League má na programu 3. kolo, ve kterém v neděli v 15:00 hostí Bournemouth tým City. V prvních dvou utkáních nového ročníku si Bournemouth připsal čtyři body, také hosté ze City z prvních dvou kol získali čtyři body, čímž se zařadili na třetí příčku tabulky. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Bournemouthu a zápas ovládli hosté ze City 0:1. Bournemouth v minulém ligovém kole hrál proti Aston Ville a získal maximum bodů za výhru. Oproti tomu klub ze City remizoval s Tottenhamem a ztratil dva body. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech jedenkrát trefil Chris Mepham. Z hostujících hráčů skóroval v prvních dvou utkáních čtyřikrát Raheem Sterling.

Wolverhampton Wanderers vs. Burnley
Další, v pořadí již 3. kolo Premier League nabídne střetnutí mezi Wolverhamptonem a Burnley, které se odehraje v neděli od 17:30 na Molineux Stadium. Domácí tým Wolverhamptonu se po prvních dvou kolech usadil se dvěma body na třinácté pozici v ligové tabulce, hosté v prvních dvou utkáních získali tři body a jsou na desáté příčce. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Burnley 2:0. Wolverhampton v minulém ligovém kole hrál proti United a ztratil remízou dva body a byla to již druhá dělba bodů v řadě. Oproti tomu klub z Burnley vyšel z posledního utkání proti Arsenalu naprázdno. V domácím týmu se prosadil v prvních dvou utkáních jednou brankou Ruben Neves. V dresu hostujícího týmu Burnley se v prvních dvou zápasech třikrát prosadil Ashley Barnes. Domácí tým Wolverhamptonu remizoval v posledních dvou zápasech. 

Tottenham vs. Newcastle
Ve třetím kole Premier League se spolu v neděli na Tottenham Hotspur Stadium od 17:30 utkají Tottenham a Newcastle. Svěřenci domácího trenéra Mauricia Pochettina si v prvních dvou kolech připsali čtyři body a jsou na šesté pozici v tabulce, hosté ještě nebodovali a po úvodních dvou kolech jsou na osmnácté příčce tabulky. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu Tottenhamu, skončil zápas výhrou domácího Tottenhamu 1:0. Tottenhamu se v posledním ligovém kole proti City ne úplně dařilo, když ztratil remízou dva body. Hostující Newcastle naopak ztratil všechny body s Norwichem a byla to již druhá prohra v řadě. V dresu hostů z Newcastlu se v prvních dvou utkáních prosadil jedenkrát Jonjo Shelvey. V domácím týmu se prosadil v prvních dvou utkáních Harry Kane dvěma brankami. Hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně dvou proher. 

U Sazkabet si můžeš vsadit na všechna utkání jak před zápasem, tak i živě v rámci LIVE nabídky.
 

Přečtěte si také