PREVIEW - 27. kolo španělské La Ligy
Valladolid vs. Bilbao - 08.03.2020 14:00
V neděli nás čeká 27. kolo Španělské LaLigy a v něm se o body utkají Valladolid a Athletic Bilbao. Oba týmy dělí v tabulce pět příček, domácí jsou aktuálně na patnáctém místě ligové tabulky, hosté drží desátou příčku. Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 1:1. V minulém kole hostující tým z Athletica Bilbao získal maximum bodů s Villarrealem. Naopak domácí Valladolid prohrál se San Sebastianem. Nejlepším střelcem Valladolidu je Sergi Guardiola se šesti brankami. V týmu hostů z Athletica Bilbao je nejlepším zakončovatelem Raúl García s osmi góly. Hráči Valladolidu v této sezóně vyhráli tři ze dvanácti domácích zápasů. Hostující hráči Athletica Bilbao na venkovních hřištích vyhráli jeden ze třinácti zápasů. Valladolid v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,1 branky na zápas, Athletic Bilbao zaznamenalo na venkovních hřištích průměrně pouze 0,8 zásahu. Valladolid ze šestadvaceti zápasů v této sezóně v jedenácti nevstřelil žádný gól, Athletic Bilbao neskórovalo v devíti zápasech. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,1 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 0,8 branky na zápas. Valladolidu se na domácím stadionu zatím příliš nedaří a hosté z Athletica Bilbao zase nevozí moc bodů z venkovních stadionů, je pravděpodobné, že se budou body dělit. 

Villarreal vs. Leganes - 08.03.2020 18:30
V neděli se odehraje 27. kolo Španělské LaLigy, ve kterém se v 18:30 spolu střetnou Leganés a Villarreal. Oba týmy dělí v tabulce jedenáct příček, domácí jsou aktuálně na osmém místě ligové tabulky, hosté drží devatenáctou příčku. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou domácího týmu Villarrealu 0:3. Villarrealu se v posledním ligovém kole proti Athleticu Bilbao nedařilo, když ztratil tři body, jde již o jejich druhou prohru v řadě. Hostující Leganés naopak remizovali a přišli o dva body s Alavés. Nejlepším střelcem Villarrealu je Gerard Moreno s deseti brankami. V týmu hostů z Leganés je nejlepším zakončovatelem Martin Braithwaite se šesti góly. Hostující Leganés na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně nevyhráli žádný zápas, domácí Villarreal na svém stadionu v této sezóně vyhrál šest zápasů. V této ligové sezóně domácí Villarreal vstřelil na domácím hřišti průměrně 2,1 góly v jednom zápase. Hosté z Leganés na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,5 branky. Domácí Villarreal v tomto ročníku odehrál jen tři zápasy, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Leganés odehrál dvanáct zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,5 branky na zápas. Domácím se nedaří a v posledních dvou zápasech padli. Podle postavení v tabulce jsou favoritem domácí, oba celky dělí 11 příček. 

Osasuna vs. Espaňol - 08.03.2020 12:00
Další, v pořadí již 27. kolo Španělské LaLigy nabídne střetnutí mezi Osasunou a Espaňolem Barcelona, které se odehraje v neděli od 12:00 na El Sadar Stadium. Oba týmy dělí v tabulce osm příček, domácí jsou aktuálně na dvanáctém místě ligové tabulky, hosté jsou v tabulce poslední. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na RCDE Stadium a utkání skončilo výhrou nynějšího domácího týmu z Osasuny 2:4. Osasuně se v posledním ligovém kole proti Seville nedařilo, když ztratila tři body, jde již o jejich druhou prohru v řadě. Hostující Espaňol Barcelona naopak remizoval a přišel o dva body s Atleticem Madrid. Nejvíc branek v dresu Osasuny vsítil Ezequiel Avila, v barvách Espaňolu Barcelona dal nejvíc branek Raúl de Tomás. Hostující Espaňol Barcelona na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál jen tři zápasy, domácí Osasuna na svém stadionu v této sezóně vyhrála čtyři zápasy. V této ligové sezóně domácí Osasuna vstřelila na domácím hřišti průměrně 1,5 góly v jednom zápase. Hosté z Espaňolu Barcelona na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,8 branky. Domácí Osasuna v tomto ročníku odehrála osm zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Espaňolu Barcelona odehrál devět zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Espaňolu Barcelona není příliš pevná, průměrně obdržela 1,7 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,5 gólu na zápas. Domácí tým Osasuny prohrál v posledních dvou zápasech. Domácí hráči Osasuny mají v tabulce náskok 11 bodů a jsou tedy mírným favoritem, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Levante vs. Granada - 08.03.2020 16:00
Španělská LaLiga má na programu 27. kolo, ve kterém v neděli v 16:00 hostí Levante tým Granady. V tomto utkání se střetne jedenáctý s devátým týmem aktuální ligové tabulky, hosté mají náskok pět bodů. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou domácího týmu Levante 1:2. V posledním ligovém kole hráči Levante prohráli s Eibarem, naopak hosté z Granady remizovali se Celtou. Nejlepšími zakončovateli jsou za Levante Marti Roger s deseti góly a za Granadu Antonio Puertas, který se trefil pětkrát. Hráči Levante v této sezóně vyhráli sedm ze dvanácti domácích zápasů. Hosté z Granady venku uhráli tři výhry ze třinácti zápasů. V této ligové sezóně domácí Levante vstřelilo na domácím hřišti průměrně 1,5 góly v jednom zápase. Hosté z Granady na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,2 branky. Levante ze šestadvaceti zápasů v této sezóně v osmi nevstřelilo žádný gól, Granada neskórovala také v osmi zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,2 branky na zápas. Hostující hráči Granady mají v tabulce o 5 bodů víc a jsou tak mírným favoritem, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Getafe vs. Celta - 07.03.2020 21:00
V sobotu nás čeká 27. kolo Španělské LaLigy a v něm se o body utkají Getafe a Celta. Oba týmy dělí v tabulce třináct příček, domácí jsou aktuálně na čtvrtém místě ligové tabulky, hosté drží sedmnáctou příčku. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou domácího týmu Getafe 0:1. Getafe se v posledním ligovém kole proti Malorce dařilo a bralo plný počet bodů. Hostující Celta naopak remizovala a přišla o dva body s Granadou. Snajperem v týmu Getafe je Angel Rodriguez, který dal deset gólů, za Celtu se devětkrát prosadil Iago Aspas. Hráči Getafe v této sezóně vyhráli sedm ze třinácti domácích zápasů. Hostující hráči Celty na venkovních hřištích vyhráli jeden ze třinácti zápasů. V této ligové sezóně domácí Getafe vstřelilo na domácím hřišti průměrně 1,6 góly v jednom zápase. Hosté ze Celty na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,9 branky. Domácí Getafe v tomto ročníku odehrálo sedm zápasů, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Celty odehrál deset zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,0 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,3 branky na zápas. Podle postavení v tabulce jsou favoritem domácí, oba celky dělí 13 příček. 

Eibar vs. Mallorca - 07.03.2020 13:00
V sobotu se odehraje 27. kolo Španělské LaLigy, ve kterém se ve 13:00 spolu střetnou Mallorca a Eibar. Oba týmy dělí v tabulce pouze dvě příčky, domácí jsou aktuálně na šestnáctém místě ligové tabulky, hosté drží osmnáctou příčku. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Malorky 2:1. Eibar v minulém ligovém kole hrál proti Levante a získal maximum bodů za výhru. Oproti tomu klub z Malorky vyšel z posledního utkání proti Getafe naprázdno. Nejvíc branek v dresu Eibaru vsítil Fabian Orellana, v barvách Malorky dal nejvíc branek Ante Budimir. Hráči Eibaru v této sezóně vyhráli šest ze dvanácti domácích zápasů. Hostující hráči Malorky na venkovních hřištích ještě nevyhráli, i když na to měli už dvanáct pokusů. Eibar není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelil 1,4 góly na zápas. Také Mallorca na venkovních hřištích není obávaným týmem, její brankový průměr je 0,8 branky na utkání. Eibar z pětadvaceti zápasů v této sezóně v jedenácti nevstřelil žádný gól, Mallorca neskórovala ve třinácti zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,7 branky na zápas. Domácí hráči Eibaru mají v tabulce náskok 5 bodů a jsou tedy mírným favoritem, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Betis vs. Real - 08.03.2020 21:00
V neděli se odehraje 27. kolo Španělské LaLigy, ve kterém se ve 21:00 spolu střetnou Real Madrid a Betis. V tomto utkání se střetne čtrnáctý s vedoucím týmem aktuální ligové tabulky, hosté mají náskok šestadvacet bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Estadio Santiago Bernabéu a utkání skončilo remízou 0:0. Betis v minulém ligovém kole hrál proti Valencii a ztratil všechny body. Oproti tomu klub z Realu Madrid získal s FC Barcelonou tři body. Nejlepším střelcem Betisu je Loren Moron s devíti brankami. V týmu hostů z Realu Madrid je nejlepším zakončovatelem Karim Benzema se třinácti góly. Hráči Betisu v této sezóně vyhráli šest ze třinácti domácích zápasů. Hostující hráči Realu Madrid na venkovních hřištích vyhráli sedm ze třinácti zápasů. Real Madrid není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 1,6 branek na venkovní zápas, Betis ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,9 branky na zápas. Domácí Betis v tomto ročníku odehrál jen pět zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Realu Madrid odehrál šest zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 0,7 branky na zápas. Favoritem jsou v tomto utkání podle rozdílu v postavení v tabulce hosté. 

Barcelona vs. San Sebastian - 07.03.2020 18:30
V sobotu se odehraje 27. kolo Španělské LaLigy, ve kterém se v 18:30 spolu střetnou San Sebastian a FC Barcelona. Svěřenci domácího trenéra Ernesta Valverde jsou aktuálně na druhém místě ligové tabulky, hosté okupují šestou pozici. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 2:2. V posledním ligovém kole hráči FC Barcelony prohráli s Realem Madrid, naopak hosté ze San Sebastianu vyhráli s Valladolidem a jde již o třetí výhru v dlouhé řadě za sebou. Nejlepším střelcem FC Barcelony je Lionel Andres Messi s osmnácti brankami. V týmu hostů ze San Sebastianu je nejlepším zakončovatelem Willian Jose s osmi góly. Hostující San Sebastian na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál pět zápasů, domácí Barça na svém stadionu v této sezóně vyhrála dvanáct zápasů. FC Barcelona v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně 3,4 branky na zápas, San Sebastian zaznamenal na venkovních hřištích průměrně 1,3 zásahu. FC Barcelona ze šestadvaceti zápasů v této sezóně v pěti nevstřelila žádný gól, San Sebastian neskóroval ve třech zápasech. Defenziva hostujícího San Sebastianu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,2 gólu na zápas. Hosté mají vítěznou sérii v posledních třech zápasech. Domácí FC Barcelona je na svém stadionu v této sezóně produktivní, dá se očekávat, že opět vstřelí alespoň jeden gól. 

Atletico Madrid vs. Sevilla - 07.03.2020 16:00
V sedmadvacátém kole Španělské LaLigy se spolu v sobotu na Wanda Metropolitano od 16:00 utkají Atletico Madrid a Sevilla. V tomto utkání se střetne pátý s třetím týmem aktuální ligové tabulky, hosté mají náskok pouhé dva body. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán a utkání skončilo remízou 1:1. V posledním ligovém kole hráči Atletica Madrid remizovali s Espaňolem Barcelona, naopak hosté ze Sevilly vyhráli s Osasunou, jde o druhou výhru v řadě. Nejlepším střelcem Atletica Madrid je Álvaro Morata se sedmi brankami. V týmu hostů ze Sevilly je nejlepším zakončovatelem Lucas Ocampos s devíti góly. Hostující Sevilla na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála sedm zápasů, domácí Atletico Madrid na svém stadionu v této sezóně vyhrálo osm zápasů. Sevilla není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 1,4 branek na venkovní zápas, Atletico Madrid má na domácím hřišti stejný brankový průměr 1,4 branky na zápas. Domácí Atletico Madrid v tomto ročníku odehrálo devět zápasů, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Sevilly odehrál pouze dva zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Sevilly je pevná, průměrně obdržela 1,0 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 0,7 gólu na zápas. Hosté aktuálně mají formu, když vyhráli poslední dva zápasy v řadě. 

Alavés vs. Valencie - 06.03.2020 21:00
V pátek se odehraje 27. kolo Španělské LaLigy, ve kterém se ve 21:00 spolu střetnou Valencie a Alavés. V tomto utkání se střetne třináctý se sedmým týmem aktuální ligové tabulky, hosté mají náskok deset bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Estadio Mestalla a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Valencie 2:1. Alavés v minulém ligovém kole hrál proti Leganés a ztratil remízou dva body. Oproti tomu klub z Valencie získal s Betisem tři body. Nejvíc branek v dresu Alavés vsítil Perez M. Lucas, v barvách Valencie dal nejvíc branek Maximiliano Gomez. Hostující Valencie na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála jen tři zápasy, domácí Alavés na svém stadionu v této sezóně vyhrál šest zápasů. Valencie není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 1,2 branek na venkovní zápas, Alavés ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,3 branky na zápas. Domácí Alavés v tomto ročníku odehrál šest zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Valencie odehrál pouze tři zápasy, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,5 branky na zápas. Mírným favoritem jsou v tomto zápase hostující hráči Valencie, kteří mají v tabulce náskok 10 bodů, hosté v tomto utkání získají alespoň bod.
 

Přečtěte si také