PREVIEW - 22. kolo italské Serie A
Sampdorie - Neapol - 03.02.2020 20:45
V pondělí se odehraje 22. kolo Italské Serie A, ve kterém se ve 20:45 spolu střetnou Neapol a Sampdorie. Domácí tým Sampdorie je aktuálně s dvaceti body na šestnácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o šest příček výš na desáté pozici, když získali sedmadvacet bodů. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Neapole 2:0. V minulém kole hostující neapoliští hráči získali maximum bodů s Juventusem. Naopak domácí Sampdorie remizovala se Sassuolem. Nejvíc branek v dresu Sampdorie vsítil Fabio Quagliarella, v barvách Neapole dal nejvíc branek Arkadiusz Milik. Hráči Sampdorie v této sezóně vyhráli tři z jedenácti domácích zápasů. Hostující hráči Neapole na venkovních hřištích vyhráli tři z deseti zápasů. V této ligové sezóně domácí Sampdorie vstřelila na domácím hřišti průměrně 1 gól v jednom zápase. Hosté z Neapole na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,7 branky. Domácí Sampdorie v tomto ročníku odehrála osm zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Neapole odehrál pět zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,4 branky na zápas. Domácí Sampdorie má na svém stadionu průměr 1 vstřelenou branku na utkání, hosté mají lepší průměr 1,7 branky na venkovní zápas, hosté v tomto zápase získají alespoň bod.

Udinese - Inter Milán - 02.02.2020 20:45
Udinese přivítá v neděli ve 20:45 v rámci 22. kola Italské Serie A na Stadio Friuli Inter Milán. Oba týmy dělí v tabulce dvanáct příček, domácí jsou aktuálně na čtrnáctém místě ligové tabulky, hosté drží druhou příčku. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na San Siru a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Interu 1:0. Udinese v minulém ligovém kole hrálo proti Parmě a ztratilo všechny body, což bylo již druhé zaváhání v řadě. Oproti tomu klub z Interu remizoval s Cagliari a ztratil dva body, hosté jsou v posledních kolech remízovými králi, když stejně skončila poslední tři utkání. Nejlepším střelcem Udinese je Kevin Lasagna se čtyřmi brankami. V týmu hostů z Interu je nejlepším zakončovatelem Romelu Lukaku se čtrnácti góly. Bianconeri v této sezóně vyhráli pět z deseti domácích zápasů. Hostující hráči Interu na venkovních hřištích vyhráli osm z deseti zápasů. Udinese v této sezóně vstřelilo na domácím hřišti průměrně jen 1 branku na zápas, Inter Milán zaznamenal na venkovních hřištích průměrně 2,3 zásahu. Domácí Udinese v tomto ročníku odehrálo osm zápasů, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Interu odehrál pouze jeden zápas, ve kterém neskóroval. Defenziva hostujícího Interu je pevná, průměrně obdržela 0,9 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou horší, když inkasovala průměrně 1,6 gólu na zápas. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech sérii porážek. Také hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně třech remíz. Favoritem jsou v tomto utkání podle rozdílu v postavení v tabulce hosté.

Lecce - Turín - 02.02.2020 18:00
Lecce přivítá v neděli v 18:00 v rámci 22. kola Italské Serie A na Stadiu Via del Mare FC Turín. V tomto utkání se střetne sedmnáctý s dvanáctým týmem aktuální ligové tabulky, hosté mají náskok jedenáct bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Stadio Olimpico di Torino a utkání skončilo výhrou nynějšího domácího týmu z Lecce 1:2. Lecce se v posledním ligovém kole proti Veroně nedařilo, když ztratilo tři body. Hostující FC Turín také ztratil všechny body s Bergamem a byla to již druhá prohra v řadě. Snajperem v týmu Lecce je Marco Mancosu, který dal šest gólů, za FC Turín se devětkrát prosadil Andrea Belotti. Hráči Lecce v této sezóně nevyhráli žádný z deseti domácích zápasů. Hostující hráči FC Turína na venkovních hřištích vyhráli čtyři z deseti zápasů. Lecce není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelilo 1,1 góly na zápas. Naopak FC Turín je na zápasech venku postrachem, jeho brankový průměr je 1,6 branky na utkání. Domácí Lecce v tomto ročníku odehrálo sedm zápasů, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým FC Turína také odehrál sedm zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 2 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,7 branky na zápas. Hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně dvou proher. Hostující hráči FC Turína mají v tabulce náskok 11 bodů a jsou tak mírným favoritem, hosté v tomto utkání získají alespoň bod.

Lazio Řím - Spal - 02.02.2020 15:00
V neděli se odehraje 22. kolo Italské Serie A, ve kterém se v 15:00 spolu střetnou Spal a Lazio Řím. Domácí tým Lazia Řím je aktuálně se šestačtyřiceti body na třetí pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o patnáct příček níž na osmnácté pozici, když získali patnáct bodů. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů ze Spalu 2:1. V minulém kole hostující tým ze Spalu ztratil všechny body s Bolognou. Naopak domácí Lazio Řím remizovalo s AS Řím. Snajperem v týmu Lazia Řím je Ciro Immobile, který dal třiadvacet gólů, za Spal se osmkrát prosadil Andrea Petagna. Hráči Lazia Řím v této sezóně vyhráli osm z deseti domácích zápasů. Hostující hráči Spalu na venkovních hřištích vyhráli dva z jedenácti zápasů. Lazio Řím je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelilo 3 góly na zápas. Oproti tomu Spal není venku nijak produktivním týmem, jeho brankový průměr je 0,5 branky na utkání. Lazio Řím z dvaceti zápasů v této sezóně v jednom nevstřelilo žádný gól, Spal dokonce neskóroval v deseti zápasech. Defenziva hostujícího Spalu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 1,0 gólu na zápas. Situace v tabulce napovídá, že roli favorita bude plnit domácí Lazio Řím.

AC Milán - Verona - 02.02.2020 15:00
V neděli nás čeká 22. kolo Italské Serie A a v něm se o body utkají AC Milán a Verona. Oba týmy dělí v tabulce pouze jedna příčka, domácí jsou aktuálně na osmém místě ligové tabulky, hosté drží devátou příčku. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Stadio Marc'Antonio Bentegodi a utkání skončilo výhrou nynějšího domácího týmu z Milána 0:1. V minulém kole hostující tým z Verony získal maximum bodů s Lecce. Stejně tak domácí AC Milán vyhrál s Brescií, domácí se vezou na vítězné vlně, jde již o třetí výhru v řadě za sebou. Nejlepším střelcem Milána je Theo Hernández s pěti brankami. V týmu hostů z Verony je nejlepším zakončovatelem Matteo Pessina se třemi góly. Rossoneri v této sezóně vyhráli tři z deseti domácích zápasů. Hostující hráči Verony na venkovních hřištích vyhráli tři z devíti zápasů. AC Milán není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelil 1 gól na zápas. Také Verona na venkovních hřištích není obávaným týmem, její brankový průměr je 1,1 branky na utkání. Domácí AC Milán v tomto ročníku odehrál šest zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Verony odehrál pouze čtyři zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Verony je pevná, průměrně obdržela 1,1 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,2 gólu na zápas. Domácím se v posledních zápasech dařilo a brali plný počet bodů ve třech po sobě jdoucích utkáních.

Bergamo - Janov - 02.02.2020 15:00
Bergamo přivítá v neděli v 15:00 v rámci 22. kola Italské Serie A na Stadio Atleti Azzurri d'Italia Janov. V tomto utkání se střetne pátý s devatenáctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok třiadvacet bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou domácího Bergama 1:2. V minulém kole hostující janovští hráči ztratili remízou dva body s Fiorentinou. Naopak domácí Bergamo vyhrálo s FC Turínem. Nejlepším střelcem Bergama je Josip Ilicic se třinácti brankami. V týmu hostů z Janova je nejlepším zakončovatelem Cristian Kouame s pěti góly. Hostující Janov na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně nevyhrál žádný zápas, domácí Bergamo na svém stadionu v této sezóně vyhrálo pět zápasů. V této ligové sezóně domácí Bergamo vstřelilo na domácím hřišti průměrně 2,9 góly v jednom zápase. Hosté z Janova na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,9 branky. Bergamo z jednadvaceti zápasů v této sezóně ve dvou nevstřelilo žádný gól, Janov dokonce neskóroval v sedmi zápasech. Defenziva hostujícího Janova není příliš pevná, průměrně obdržela 2,0 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas. V tomto utkání se jeví jako zajímavý tip na výhru domácích, kteří jsou dle postavení v tabulce jasným favoritem.

Juventus - Fiorentina - 02.02.2020 12:30
V neděli nás čeká 22. kolo Italské Serie A a v něm se o body utkají Juventus a Fiorentina. V tomto utkání se střetne vedoucí tým se třináctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok šestadvacet bodů. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 0:0. V posledním ligovém kole hráči Juventusu prohráli s Neapolí, naopak hosté z Fiorentiny remizovali s Janovem. Nejvíc branek v dresu Juventusu vsítil Cristiano Ronaldo, v barvách Fiorentiny dal nejvíc branek Dusan Vlahovic. Stará Dáma v této sezóně vyhrála devět z deseti domácích zápasů. Hostující hráči Fiorentiny na venkovních hřištích vyhráli tři z deseti zápasů. Juventus je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelil 2,4 góly na zápas. Oproti tomu Fiorentina není venku nijak produktivním týmem, její brankový průměr je 1,4 branky na utkání. Juventus z jednadvaceti zápasů v této sezóně v jednom nevstřelil žádný gól, Fiorentina neskórovala v pěti zápasech. Defenziva hostující Fiorentiny není příliš pevná, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1 gól na zápas. Favoritem jsou v tomto utkání podle rozdílu v postavení v tabulce domácí.

Sassuolo - AS Řím - 01.02.2020 20:45
V sobotu se odehraje 22. kolo Italské Serie A, ve kterém se ve 20:45 spolu střetnou AS Řím a Sassuolo. Oba týmy dělí v tabulce jedenáct příček, domácí jsou aktuálně na patnáctém místě ligové tabulky, hosté drží čtvrtou příčku. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího AS Řím 4:2. V posledním ligovém kole hráči Sassuola remizovali se Sampdorií, stejně tak hosté z AS Řím remizovali s Laziem Řím. Nejvíc branek v dresu Sassuola vsítil Domenico Berardi, v barvách AS Řím dal nejvíc branek Edin Džeko. Hráči Sassuola v této sezóně vyhráli čtyři z deseti domácích zápasů. Hostující hráči AS Řím na venkovních hřištích vyhráli šest z deseti zápasů. Sassuolo v této sezóně vstřelilo na domácím hřišti průměrně 2,1 branky na zápas, AS Řím zaznamenal na venkovních hřištích průměrně 1,8 zásahu. Domácí Sassuolo v tomto ročníku odehrálo jen čtyři zápasy, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým AS Řím odehrál pět zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,7 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,1 branky na zápas. Podle postavení v tabulce jsou favoritem hosté, oba celky dělí 11 příček.

Cagliari - Parma - 01.02.2020 18:00
V sobotu se odehraje 22. kolo Italské Serie A, ve kterém se v 18:00 spolu střetnou Parma a Cagliari. Oba týmy dělí v tabulce pouze jedna příčka, domácí jsou aktuálně na šestém místě ligové tabulky, hosté drží sedmou příčku. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou domácího Cagliari 1:3. V posledním ligovém kole hráči Cagliari remizovali s Interem, jde již o druhou remízu v řadě, naopak hosté z Parmy vyhráli s Udinese. Nejvíc branek v dresu Cagliari vsítil Joao Pedro, v barvách Parmy dal nejvíc branek Andreas Cornelius. Hráči Cagliari v této sezóně vyhráli pět z deseti domácích zápasů. Hosté z Parmy venku uhráli tři výhry z deseti zápasů. V této ligové sezóně domácí Cagliari vstřelilo na domácím hřišti průměrně 2 góly v jednom zápase. Hosté z Parmy na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,2 branky. Domácí Cagliari v tomto ročníku odehrálo jen tři zápasy, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Parmy odehrál šest zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,3 branky na zápas. Domácí se v posledních dvou zápasech rozešli se soupeři smírně remízou. Domácí v Sardegna Areně v této sezóně průměrně vstřelili 2 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól.

Bologna - Brescia - 01.02.2020 15:00
Ve dvaadvacátém kole Italské Serie A se spolu v sobotu na Stadio Renato Dall'Ara od 15:00 utkají Bologna a Brescia. Domácí tým Bologny je aktuálně se sedmadvaceti body na jedenácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o devět příček níž na posledním místě, když získali patnáct bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou domácí Bologny 3:4. V minulém kole hostující tým z Brescii ztratil všechny body s Milánem. Naopak domácí Bologna vyhrála se Spalem. Nejvíc branek v dresu Bologny vsítil Riccardo Orsolini, v barvách Brescii dal nejvíc branek Mario Balotelli. Hráči Bologny v této sezóně vyhráli tři z deseti domácích zápasů. Hostující hráči Brescii na venkovních hřištích vyhráli tři z deseti zápasů. Brescia není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 0,8 branek na venkovní zápas, Bologna ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,5 branky na zápas. Bologna z jednadvaceti zápasů v této sezóně ve třech nevstřelila žádný gól, Brescia neskórovala v sedmi zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,9 branky na zápas. Domácí Bologna má na svém stadionu průměr 1,5 vstřelené branky na utkání, hosté mají nižší průměr 0,8 branky na venkovní zápas, domácí v tomto zápase neprohrají.
 

Přečtěte si také