PREVIEW - 11. kolo německé Bundesligy
Wolfsburg vs. Leverkusen
Bundesliga má na programu 11. kolo, ve kterém v neděli v 15:30 hostí Wolfsburg tým Leverkusenu. Domácí tým Wolfsburgu je aktuálně se sedmnácti body na osmé pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o dvě příčky níž na desáté pozici, když získali patnáct bodů. V minulém kole hostující tým z Leverkusenu ztratil všechny body s Mönchengladbachem. Stejně tak domácí Wolfsburg prohrál s Dortmundem. Snajperem v týmu Wolfsburgu je Wouter Weghorst, který dal pět gólů, za Leverkusen se pětkrát prosadil Kevin Volland. Hráči Wolfsburgu v této sezóně vyhráli dva z pěti domácích zápasů. Hosté z Leverkusenu venku uhráli dvě výhry ze čtyř zápasů. V této ligové sezóně domácí Wolfsburg vstřelil na domácím hřišti průměrně 1 gól v jednom zápase. Hosté z Leverkusenu na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,5 branky. Wolfsburg z deseti zápasů v této sezóně ve dvou nevstřelil žádný gól, Leverkusen neskóroval ve třech zápasech. Defenziva hostujícího Leverkusenu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 0,8 gólu na zápas. Domácí Wolfsburg má na svém stadionu průměr 1 vstřelenou branku na utkání, hosté mají lepší průměr 1,5 branky na venkovní zápas, hosté v tomto zápase získají alespoň bod. 

Schalke vs. Düsseldorf
Další, v pořadí již 11. kolo Bundesligy nabídne střetnutí mezi Schalke a Düsseldorfem, které se odehraje v sobotu od 15:30 ve Veltins-Areně. V tomto utkání se střetne šestý se třináctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok osm bodů. V minulém kole hostující tým z Düsseldorfu získal maximum bodů s Kölnem. Stejně tak domácí Schalke vyhrál s Augsburgem. Nejlepšími zakončovateli jsou za Schalke Amine Harit s pěti góly a za Düsseldorf Rouwen Hennings, který se trefil šestkrát. Hráči Schalke v této sezóně vyhráli dva z pěti domácích zápasů. Hostující hráči Düsseldorfu na venkovních hřištích vyhráli jeden z pěti zápasů. Düsseldorf není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 1,2 branek na venkovní zápas, Schalke má na domácím hřišti stejný brankový průměr 1,2 branky na zápas. Schalke z deseti zápasů v této sezóně ve čtyřech nevstřelilo žádný gól, Düsseldorf neskóroval v jednom zápase. Defenziva hostujícího Düsseldorfu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 1,1 gólu na zápas. Domácí hráči Schalke mají v tabulce náskok 8 bodů a jsou tedy mírným favoritem, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Paderborn vs. Augsburg
V jedenáctém kole Bundesligy se spolu v sobotu v Benteler Areně od 15:30 utkají Paderborn a Augsburg. Domácí tým Paderbornu je aktuálně se čtyřmi body na osmnácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o dvě příčky výš na šestnácté pozici, když získali sedm bodů. V minulém kole hostující tým z Augsburgu ztratil všechny body se Schalke. Stejně tak domácí Paderborn prohrál s Hoffenheimem. Nejvíc branek v dresu Paderbornu vsítil Streli Mamba, v barvách Augsburgu dal nejvíc branek Florian Niederlechner. Hráči Paderbornu v této sezóně vyhráli jeden z pěti domácích zápasů. Hostující hráči Augsburgu na venkovních hřištích ještě nevyhráli, i když na to měli už pět pokusů. Augsburg není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 1 branku na venkovní zápas, Paderborn ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,4 branky na zápas. Paderborn z deseti zápasů v této sezóně ve dvou nevstřelil žádný gól, Augsburg neskóroval také ve dvou zápasech. Defenziva hostujícího Augsburgu není příliš pevná, průměrně obdržela 2,4 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 2,5 gólu na zápas. Domácí Paderborn na domácím hřišti v této sezóně není žádným postrachem. Stejně tak ale hosté nevozí moc bodů z venkovních stadionů, zápas by mohl skončit remízou. 

Mainz vs. Union Berlín
V jedenáctém kole Bundesligy se spolu v sobotu v Opel Areně od 15:30 utkají Mainz a Union Berlín. Svěřenci domácího trenéra Sandra Schwarze jsou aktuálně na patnáctém místě ligové tabulky, hosté okupují čtrnáctou pozici. Mainz v minulém ligovém kole hrálo proti Lipsku a ztratilo všechny body. Oproti tomu klub z Unionu Berlín získal s Herthou tři body. Nejlepšími zakončovateli jsou za Mainz Robin Quaison se čtyřmi góly a za Union Berlín Sebastian Andersson, který se trefil třikrát. Hráči Mainz v této sezóně vyhráli dva ze čtyř domácích zápasů. Hosté z Unionu Berlín venku ještě nedokázali vyhrát, i když na to měli už čtyři zápasy. V této ligové sezóně domácí Mainz vstřelilo na domácím hřišti průměrně 1,5 góly v jednom zápase. Hosté z Unionu Berlín na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,5 branky. Domácí Mainz v tomto ročníku odehrálo čtyři zápasy, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Unionu Berlín odehrál tři zápasy, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 2,7 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,5 branky na zápas. Domácí Mainz má na svém stadionu průměr 1,5 vstřelené branky na utkání, hosté mají nižší průměr 0,5 branky na venkovní zápas, domácí v tomto zápase neprohrají. 

Hertha vs. Lipsko
V sobotu nás čeká 11. kolo Bundesligy a v něm se o body utkají Hertha a Lipsko. Svěřenci domácího trenéra Ante Čovića jsou aktuálně na jedenáctém místě ligové tabulky, hosté okupují třetí pozici. V minulém kole hostující tým z Lipska získal maximum bodů s Mainz. Naopak domácí Hertha prohrála s Unionem Berlín, což bylo již druhé zaváhání v řadě. Snajperem v týmu Herthy je Dodi Lukebakio, který dal tři góly, za Lipsko se devětkrát prosadil Timo Werner. Hostující Lipsko na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrálo tři zápasy, domácí Hertha na svém stadionu v této sezóně vyhrála dva zápasy. Hertha není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelila 1,8 góly na zápas. Naopak Lipsko je na zápasech venku postrachem, jeho brankový průměr je 2,4 branky na utkání. Hertha z deseti zápasů v této sezóně ve třech nevstřelila žádný gól, Lipsko neodehrálo zápas, kde by nevstřelilo alespoň jeden gól. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,7 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1 branku na zápas. Domácí tým Herthy prohrál v posledních dvou zápasech. Hosté z Lipska na venkovních hřištích mají průměr 2,4 branky na utkání, i v tomto zápase vstřelí alespoň jednu branku. 

Freiburg vs. Frankfurt
Freiburg přivítá v neděli v 18:00 v rámci 11. kola Bundesligy na Schwarzwald-Stadion Frankfurt. Oba týmy dělí v tabulce pouze dvě příčky, domácí jsou aktuálně na pátém místě ligové tabulky, hosté drží sedmou příčku. Freiburg v minulém ligovém kole hrál proti Brémám a ztratil remízou dva body. Oproti tomu klub z Frankfurtu získal s Bayernem tři body. Nejlepším střelcem Freiburgu je Nils Petersen s pěti brankami. V týmu hostů z Frankfurtu je nejlepším zakončovatelem Goncalo Paciencia se šesti góly. Hráči Freiburgu v této sezóně vyhráli dva z pěti domácích zápasů. Hostující hráči Frankfurtu na venkovních hřištích vyhráli jeden ze čtyř zápasů. Freiburg v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,8 branky na zápas, Frankfurt zaznamenal na venkovních hřištích průměrně 1,5 zásahu. Domácí Freiburg v tomto ročníku odehrál jen jeden zápas, ve kterém nevstřelil žádnou branku, hostující tým Frankfurtu neodehrál žádný zápas, ve kterém by se neprosadil alespoň jednou brankou. Defenziva hostujícího Frankfurtu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,2 gólu na zápas. 

Köln vs. Hoffenheim
V pátek nás čeká 11. kolo Bundesligy a v něm se o body utkají Köln a Hoffenheim. Svěřenci domácího trenéra Achima Beierlorzera jsou aktuálně na sedmnáctém místě ligové tabulky, hosté okupují devátou pozici. V posledním ligovém kole kolínští hráči prohráli s Düsseldorfem, jde již o jejich druhou prohru v řadě, naopak hosté z Hoffenheimu vyhráli s Paderbornem a jde již o čtvrtou výhru v dlouhé řadě za sebou. Nejvíc branek v dresu Kölnu vsítil Simon Terodde, v barvách Hoffenheimu dal nejvíc branek Ihlas Bebou. Hostující Hoffenheim na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál dva zápasy, domácí Köln na svém stadionu v této sezóně vyhrál jeden zápas. Köln není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelil 1 gól na zápas. Také Hoffenheim na venkovních hřištích není obávaným týmem, jeho brankový průměr je 1,2 branky na utkání. Köln z deseti zápasů v této sezóně ve čtyřech nevstřelil žádný gól, Hoffenheim neskóroval také ve čtyřech zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 2,1 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,3 branky na zápas. Hostující Hoffenheim drží sérii čtyřech výher v řadě. Domácím se nedaří a v posledních dvou zápasech padli. Hostující hráči Hoffenheimu mají v tabulce náskok 10 bodů a jsou tak mírným favoritem, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Mönchengladbach vs. Brémy
V neděli se odehraje 11. kolo Bundesligy, ve kterém se ve 13:30 spolu střetnou Brémy a Mönchengladbach. Svěřenci domácího trenéra Marca Rose jsou v čele ligové tabulky, hosté okupují dvanáctou pozici. V minulém kole hostující brémští hráči ztratili remízou dva body s Freiburgem, dělba bodů je pro hosty už tradiční, remízou skončilo posledních pět utkání. Naopak domácí Mönchengladbach vyhrál s Leverkusenem, poslední týdny jsou domácí ve formě, jde už o druhou výhru v řadě. Nejlepším střelcem Mönchengladbachu je Marcus Thuram s pěti brankami. V týmu hostů z Brém je nejlepším zakončovatelem Milot Rashica se čtyřmi góly. Hostující Werder na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál jeden zápas, domácí Borussia na svém stadionu v této sezóně vyhrála tři zápasy. Mönchengladbach je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelil 2,4 góly na zápas. Oproti tomu Brémy nejsou venku nijak produktivním týmem, jejich brankový průměr je 2 branky na utkání. Mönchengladbach z deseti zápasů v této sezóně ve dvou nevstřelil žádný gól, Brémy neskórovaly v jednom zápase. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1 branku na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 2,1 branky na zápas. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech vítěznou sérii. Také hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně pěti remíz. V tomto utkání se jeví jako zajímavý tip na výhru domácích, kteří jsou dle postavení v tabulce jasným favoritem. 

Bayern Mnichov vs. Dortmund
Bundesliga má na programu 11. kolo, ve kterém v sobotu v 18:30 hostí Bayern Mnichov tým Dortmundu. Svěřenci domácího trenéra Nika Kovace jsou aktuálně na čtvrtém místě ligové tabulky, hosté okupují druhou pozici. V minulém kole hostující dortmundští hráči získali maximum bodů s Wolfsburgem. Naopak domácí Bayern Mnichov prohrál s Frankfurtem. Nejlepším střelcem Bayernu je Robert Lewandowski se čtrnácti brankami. V týmu hostů z Dortmundu je nejlepším zakončovatelem Paco Alcacer s pěti góly. Bayern v této sezóně vyhrál tři z pěti domácích zápasů. Hosté z Dortmundu venku uhráli jednu výhru z pěti zápasů. V této ligové sezóně domácí Bayern Mnichov vstřelil na domácím hřišti průměrně 3 góly v jednom zápase. Hosté z Dortmundu na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,6 branky. Bayern Mnichov z deseti zápasů v této sezóně ze žádného nevyšel střelecky naprázdno, Dortmund neskóroval v jednom zápase. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,1 branky na zápas. Domácí Bayernu se na domácím hřišti v této sezóně střelecky daří, zřejmě opět alespoň jednou skóruje.
 

Přečtěte si také