„Od rána jsem měla takový divný pocit.“ Díky své intuici vyhrála mladá maminka stovky milionů

Mladá maminka z australského Brisbane místním novinářům přiznala, že hned jak se probudila, měla „fakt divný pocit, že ten den vyhraje v loterii“. Když si zkontrolovala, o kolik se hraje ve hře Powerball, trochu se jí zatočila hlava, v jackpotu právě bylo 40 milionů dolarů, tedy 660 milionů korun.

Přečtěte si také: Gratulujeme! Sázející z Prahy trefil ve Sportce skoro 94 milionů


„Celý den jsem si ověřovala, jestli mám dost nabitý telefon. Říkala jsem si, že by to byla pěkná smůla, kdybych vyhrála, zástupci loterie mi zprávu volali a já ho měla vybitý,“ smála se Australanka.
 

Telefon opravdu zazvonil

Věřte, nebo ne, krátce po slosování její smartphone zvonit skutečně začal. Když ženě oznamovali, že jí už brzy na účtě přistane 660 milionů, propukla v pláč. „Myslím, že mi srdce za chvilinku proskočí krkem,“ byla její první reakce a dodala, že volající nemá ani tušení, co pro ni tolik peněz znamená.

„Letošní rok byl vážně těžký - jako máma malých dětí, která se o ně stará sama, nemám zrovna na růžích ustláno, nemluvě o pandemii koronaviru, kvůli které letos není snad nic takové jako dřív,“ nechala se slyšet výherkyně.
 

Velký dům a plnění snů svých dětí

Když se jí zástupci loterie zeptali, jak s tolika penězi naloží, měla jasno v podstatě hned. Jako první koupí pro sebe a své děti nový dům, který ale bude muset být dostatečně velký. Mladá žena tu plánuje pravidelně hostit své přátele, kteří jí v uplynulých letech pomáhali.

„Myslet budu ale samozřejmě i na své děti, kterým teď začnu plnit všechna ta přání, na která v minulosti nezbývaly peníze,“ dodala výherkyně. A jak odmění sama sebe?
 

S dětmi procestuje svět

Australanka už teď ví, že dá v práci výpověď a ač jí ještě není ani čtyřicet odejde do předčasného důchodu. V něm chce nejen pečlivě dohlížet, jak rostou její děti, hlavně se ale s nimi chystá procestovat svět.

A my na závěr dodejme, že ženě přinesla miliony kombinace zaškrtnutých čísel 2, 7, 9, 15, 27, 31 a 31 spolu s dodatkovou sedmičkou.

Výhru v řádu desítek milionů můžete trefit už dneska večer ve Sportce. V Superjackpotu je právě 62,1 milionu korun a vy jste od nich pouhých šest čísel daleko. Zajistěte si svůj tiket na tomto odkazu.

Přečtěte si také