Poslední šance! Vyhrajte jeden ze 7 setů parádního olympijského oblečení!

Raškovka, krásné rukavice, ale i opravdu stylový batoh, tričko, mikina a bunda. To všechno můžete získat, pokud budete jedním ze sedmi vylosovaných výherců naší soutěže.

Přečtěte si také: Sazka spolu s olympioniky obdarovali dětský domov v Hranicích na Moravě


O tom, že je Sazka hrdým partnerem Českého olympijského týmu, určitě víte. Za našimi talentovanými sportovci proto stojíme i v nadcházejících hrách, které už za pár dní startují v Pekingu.
 

Kdo letos přiveze medaili?

Že už mají medaili v kapse Ester a Martina, je jisté. Připojí se k nim ještě někdo další? Ať už to bude jakýkoliv talent, jisté je, že si s sebou všichni do Číny přibalili také krásnou olympijskou kolekci sportovního oblečení.

Na kontě ji má česká značka Alpine Pro, která naše olympioniky už tradičně obléká. A vy z ní teď ty nejpodařenější kousky můžete vyhrát - set získá hned sedm soutěžících.
 

Klasická raškovka i parádní batoh


Aspoň my se nemůžeme vynadívat na nádherné palčáky a stylový batoh. Pohledy okolí ale bude přitahovat také originální tričko, mikina a bunda, o klasické raškovce není potřeba ani mluvit, tu chce prostě úplně každý!
 

Klikněte a zapojte se do soutěže


Soutěž běží na Facebooku Sazky a abyste se mohli zúčastnit, stačí do komentářů pod soutěžní příspěvek odpovědět na jednoduchou otázku. Které město letos olympiádu hostí?
 

Soutěžte do zítřejší půlnoci

Hraje se až do 15. února 23:59. Poté vylosujeme sedm správných odpovědí, jejichž autoři parádní olympijské sety získají.  Kompletní pravidla najdete zde.

Soutěže se zúčastníte na tomto odkazu.

Přečtěte si také