Plný tiket Sportky vydělal seniorovi skoro 29 milionů

Jako nejlepší investici svého života by starší muž jistě označil peníze, které utratil za deset sloupečků Sportky s doplňkovou Šance. Vsadil si na mimořádné páteční slosování 9. listopadu, a protože uhodl všechna tažená čísla i poslední číslovku Šance, spadl mu do klína Superjackpot v řádu desítek milionů.
 

Přečtěte si také: Ve Sportce vyhrál 22 milionů, teď si začne užívat královský důchod

Jak se senior svěřil společnosti Sazka, od které si přebíral výhru, s českou loterijní královnou se baví už několik dekád. 

„Na každé losování si tiket nekupuji, ale tak dvakrát do měsíce si určitě vsadím. Jestli správně počítám, poprvé to bylo už před asi čtyřiceti lety,” prozradil čerstvý milionář.
 

Sportku hraje, protože se v ní vyhrává

Sportka ho prý baví hlavně proto, že celkem často vyhrává, před královskou trefou z počátku listopadu to ale podle jeho slov byly hlavně stokoruny. 

„Vždycky, když to nevyšlo, tak jsme s manželkou vtipkovali, že jsme zase přispěli nějakému jinému milionáři,” usmívá se muž.

I proto nemohl vůbec uvěřit, že je to právě on, jehož bankovní konto se záhy rozroste o téměř 29 milionů. „Tiket jsem kontroloval pořád znovu a znovu a dokola jsem si říkal, že to nemůže být pravda,” vzpomíná výherce na první minuty po slosování.
 

Za výhru odjedou na zaslouženou dovolenou

Po nějaké chvíli se spolu s manželkou uklidnili natolik, že o trefeném Superjackpotu telefonicky informovali rodinu. A také začali přemýšlet, jaké sny si splní jako první. 

„Doma jsme se shodli, že určitě brzy vyrazíme na nějakou krásnou dovolenou,” odkrývá nejbližší plány senior. „Peníze, co nám zbývaly, šly až doteď na dluhy, teď ale víme, že je můžeme splatit všechny naráz a zároveň vyrazit úplně kamkoliv, třeba i do nejlepšího hotelu v Karibiku.”

Leze vám také zima za nehty? Ve Sportce se krásné výhry losují několikrát týdně, a když vám to vyjde stejně jako našemu výherci, bude pro vás i nejluxusnější zájezd otázkou pár drobných. 

Nejbližší místo s terminálem Sazky, kde si můžete vsadit, najdete na mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také