Pětileté renty i miliony na ruku. Podívejte se na 6 výherních losů Rentiér

Podívejte se na 6 losů, které svým nálezcům proměnily sny ve skutečnost. Ale nemusíte zoufat, další losy s takovými výhrami jsou stále někde na prodejních místech.

Přečtěte si také: Na 5 let má vystaráno! Stírací los Super Rentiér výherci přihrál měsíční rentu 100 000 Kč!


Jaká byla nejvyšší částka, kterou sázející brali, i kde se nejčastěji ukrývala výherní „R“, se můžete podívat v následujícím článku.

















 

Vyhrajte i vy 100 tisíc na 5 let a 5 milionů k tomu

Možnost proměnit se na dlouhé roky v rentiéra a opravdu lákavé hlavní výhry. To jsou hlavní důvody, proč máte stírací losy Rentiér tolik rádi. A vyhrát s nimi můžete i vy. Další losy, na kterých jsou pod stírací plochou 3 „R“, jsou stále na prodejních místech. Podívejte se, které losy hledat.

Za padesátikorunu pořídíte klasického Rentiéra, který naděluje 50 000 Kč měsíčně na 5 let. Dvojnásobnou měsíční rentu 100 000 Kč můžete trefit se Super Rentiérem za 100 Kč.


Jestli byste k rentě chtěli i 5 milionů do začátku, pak hledáte Mega Rentiéra. Za 200 Kč můžete pod hrací stírací objevit nejen 100 tisíc na 5 let, ale ještě 5 000 000 Kč, které získáte hned.

Nejen Rentiéry, ale i další oblíbené losy od Sazky seženete na několika tisících prodejních místech s terminálem Sazky po celé republice. Klikněte si pro to nejbližší na tento odkaz.

Přečtěte si také