Paní Renata vyhrála se Sazkou už podruhé. Kolo štěstí ji nyní odměnilo Škodou Fabia Combi!

Že by se jí výhry vyhýbaly, si paní Renata rozhodně nemůže stěžovat. Bohyně štěstí Týché jí ale tentokrát opravdu přála - sympatická padesátnice bude už brzy jezdit na výlety ve zbrusu nové Škodě Fabia Combi, kterou získala na Kole štěstí v Sazka Klubu.
 

Přečtěte si také: Rovný milion korun ze Sazka Klubu si vášnivý rybář užije u vody


Domluvit si s námi, jak převezme svoje nové auto, si do Sazky přijela usměvavá paní Renata z jižních Čech. Obrovskou radost nám udělalo už to, že se rozhodla, že si nenechá vyplatit finanční ekvivalent hlavní výhry z Kola štěstí. U této výherkyně šlo ale o logický krok - auto hodlá využít jak při práci, tak i na zábavu.
 

Fabia doveze za prací i na výlety

„Už se těším, až vyrazíme na výlet ať už po našich krásných jižních Čechách, tak třeba i do Rakouska, kam také moc rádi jezdíme,“ zasnila se paní Renata. Jedním dechem nám taky prozradila, že se Sazkou pokouší své štěstí už zhruba tři desítky let.

„Nejradši mám Sportku, hodně mě začala bavit Extra Renta, pravidelně ale sázím také Šťastných 10, což má svůj důvod - kačky mi v minulosti přihrály pěknou výhru,“ spokojeně konstatovala žena.
 

Kolo štěstí ji nepřestává bavit

Pokud si míří do trafiky nebo na benzínovou pumpu vsadit, nikdy nezapomene použít Sazka kartu. Od té doby, kdy se hraje Kolo štěstí, to pak prý platí dvojnásob. „Kolo štěstí mě opravdu baví i proto, že s ním vyhrávám dost pravidelně. Navíc netočím, jen když si jdu vsadit já, Kolo štěstí hraju také za svého kamaráda, který nemá chytrý telefon,“ přiznala paní Renata.

Ten jí vždy pošle SMS s odkazem, ona mu Kolem štěstí zatočí, a pak mu dává mu vědět, kolik peněz vyhrál. „Kamarád si občas zatočí i sám, když se zastaví na kafe,“ dodala žena z Jihočeského kraje.

Pak už byl pomalu čas na rozloučení, ještě předtím nám ale paní Renata řekla, že s hraním Kola štěstí rozhodně neplánuje přestat. Protože kdoví, třeba jí za Sazka Klub budeme ke krásné výhře gratulovat i napotřetí.
 

Zahrajte si o Škodu Fabia Combi i vy!

O další Škodu Fabia Combi se hraje i v těchto dnech, a to až do 28. 7. Chcete to být vy, komu ji budeme předávat? Potom byste měli používat svoji kartu Sazka Klubu pokaždé, když si jdete do obchodu například pro los nebo tiket do loterie. V takovém případě dostanete druhý den textovku s odkazem, po jehož rozkliknutí získáte možnost zatočit si Kolem štěstí.

Ve hře jsou tisíce drobných výher v řádech desetikorun i stokorun, kterých si členové klubu vytočí každý měsíc za miliony. A které si lze buď při příští návštěvě obchodu vybrat, anebo je použít na nějaký ten produkt od Sazky.
 

V Sazka Klubu každý měsíc hrajete o lákavé hlavní výhry

Ještě lepší zpráva ale nastává v případě, že okamžitou výhru na Kole štěstí nezískáte. Díky tomu jste totiž zařazeni do hlavní měsíční hry, nyní v podobě právě jednoho z nejoblíbenějších aut. Zároveň platí, že počet pomyslných vstupenek do slosování o hlavní výhru není nijak omezen, čím víc tedy budete svoji Sazka kartu používat, tím větší máte šanci hlavní výhru získat.

Ještě jste do Sazka Klubu nevstoupili? Sjednat nápravu můžete na kterémkoliv s tisíců prodejních míst v celé republice, jako jsou trafiky, pošty nebo čerpací stanice. Klikněte si pro to nejbližší na interaktivní mapu na tomto odkazu.

Přečtěte si také