Pan Pavel si za 100 000 Kč ze Sazka klubu zvelebí domov

Sazka kartu používá pravidelně, že by ale mohl trefit hlavní měsíční výhru z Kola štěstí, opravdu nečekal. Celkem 100 000 Kč, které dostal od Sazka klubu, tak panu Pavlovi udělalo obrovskou radost.

Přečtěte si také: Výherce 1,2 milionu od Sazka klubu dá peníze svým dětem


V budově Sazky jsme měli před nějakou dobou veleváženou návštěvu. Sešli se tu hned tři šťastlivci, kteří si na Kole štěstí Sazka klubu vytočili hlavní měsíční výhru v podobě 100 000 Kč. Výherce spojoval věk - všichni jsou čtyřicátníci - a také skvělá nálada, jíž nám přinesli. Jediným zástupcem mužů byl pan Pavel.
 

Sportka i stírací losy

Výherce za námi dorazil z Olomouckého kraje a na úvod prozradil, jaké jsou jeho hráčské zvyky. „Sázím už zhruba dvě dekády, v podstatě od počátku mé dospělosti,“ řekl Pavel. „Nejčastěji si zajdu pro tiket Sportky a sem tam si k ní přibalím i nějaký ten los.“

Sázenky si nejvíc kupuje na oblíbené pobočce České pošty a nezapomíná pravidelně používat Sazka kartu. „Do Sazka klubu jsem vstoupil hned, jak byl spuštěn. Lákaly mě hlavně super věcné výhry, třeba Škodovky nebo obytňák, velkou radost ale udělají i menší částky z Kola štěstí, losy a tikety pak pořídím levněji,“ popsal výherce důvody, proč si Sazka kartu zřídil.
 

Peníze přispějí na vybavení domácnosti

Pan Pavel dodal, že to nejsou jen tikety do loterie a losy, které od Sazky bere. „Už nějakou dobu jsem také zákazníkem SAZKAmobilu. Operátor má férové ceny, celou řadu akcí, dobíjet můžu na každém kroku a dobití mi také přinese zatočení Kolem štěstí,“ prohlásil spokojeně.

A možná právě jedno z takových dobití telefonu mu přihrálo stotisícovou měsíční výhru. Ať to ale bylo jakkoliv, už teď je jasné, na co částku použije. „Peníze padnou na nové vybavení domácnosti, právě teď je to velmi vítaná finanční injekce,“ usmíval se pan Pavel.
 

Zahrajte si o krásné ceny i vy

I nyní se v Sazka klubu hraje o parádní ceny - momentálně jsou jeho členi o hlavní výhru v podobě 50x 10 000 Kč. A protože platí, že čím víc budete svoji Sazka kartu používat, tím větší šanci na hlavní výhru máte, nezapomeňte ji v obchodě předložit pokaždé, když si půjdete pro tiket nebo los. 

Se Sazka kartou ale nehrajete jen o skvělé výhry, můžete si na ni také uložit svá oblíbená čísla do loterií a vsazení tiketu v obchodě je pak otázkou jen pár chvil. A když vyhrajete víc než 1000 Kč, pošleme vám mail nebo SMS, takže vám už žádná výhra nikdy neuteče. 
 

Klikněte pro všechny výhody, které nabízí Sazka klub


To všechno nabízí svým členům Sazka klub. Ještě v něm nejste? Zlatavou kartičku, kterou si můžete přidat i do svého telefonu, získáte doslova na každém rohu. Stačí najít například trafiku, čerpací stanici nebo obchod, kde je terminál Sazky. Nejbližší místo, kde si můžete nejen vsadit, ale také se stát členem Sazka Klubu, najdete na naší interaktivní mapě.

Přečtěte si také