Originální dárek k Mikuláši i Ježíšku? Vánoční losy Sazky mění obdarované na milionáře

Hledáte originální dárek pro dospělé členy vaší rodiny, ale třeba i přátele nebo kolegy v práci? S našimi vánočními losy chybu rozhodně neuděláte. Svým blízkým darujete nejen zábavu a trochu adrenalinu, ale také možnost proměnit se třeba přímo pod vánočním stromečkem v nové české milionáře.

Přečtěte si také: Za 4 miliony, které mladá maminka vyhrála na Zlaté rybce, zajistí své rodině pohádkové bydlení


Stírací losy jsou pro většinu z nás již nedílnou součástí klasických Vánoc. Proto jsme ani letos nezapomněli na oblíbené stálice, navíc jsme pro vás ale přichystali i jednu zábavnou novinku. Pro jaké vánoční losy si letos můžete do obchodu zajít a co se ukrývá pod hrací fólií?
 

Adventní kalendář

Hlavní výhra: 1 000 000 Kč
Cena losu: 250 Kč


Mikuláš ztratil plášť, ale rozhodně ne důvtip! Obdarujte dospělé koledníky losem Adventní kalendář a pořiďte jeden i do své domácnosti. Každý den se tak budete moct těšit na setření jednoho z okének.

Pokud najdete symbol zlatého prasátka, získáváte výhru ve výši sumy, které je zde uvedena. A jeden šťastlivec najde v hracím poli dokonce 1 000 000 Kč. A my doporučujeme si los pořídit skutečně až na Mikuláše. Proč? Protože pak můžete setřít rovnou pět polí!
 

Vánoční Zlatá rybka

Hlavní výhra: 5 000 000 Kč, 5x 750 000 Kč na auto, 5x 100 000 Kč na dovolenou
Cena: 500 Kč
Minimální výhra: 200 Kč


Zlatá rybka je pohádka o splněných přáních a také o tom, že je dobré myslet na ty druhé. Jaká přání může Vánoční Zlatá rybka splnit vašim blízkým a koho s ní potěšíte nejvíc? Odpověď je jednoduchá: úplně každého obdarovaného.

V hracím poli můžete objevit hned několik vysokých výher. Vánoční Zlatá rybka plní přání o bohatství, protože ukrývá částku 5 000 000 Kč. Pěti obdarovaným ale také splní sen o novém autě za 750 000 Kč a pěti sázejícím nadělí pohádkovou dovolenou za 100 000 Kč. Na každém stíracím losu je navíc zaručená výhra minimálně 200 Kč. Pokud tedy chcete darovat opravdu velkou šanci na výhru, s Vánoční Zlatou rybkou chybu určitě neuděláte.
 

Vánoční přání

Hlavní výhra: 2x 1 000 000 Kč
Cena: 100 Kč


SMS jsou fajn, ale naše Vánoční přání jsou více osobní, a navíc umí i překvapit výhrou. S tímto vánočním losem potěšíte své blízké hned dvakrát. Na jednu stranu přání jim napíší osobní vzkaz, na druhé straně si mohou setřít svoji výhru. A ty nejvyšší? 2 x 1 000 000 Kč. Dostane se letos kouzelné Vánoční přání úplně do všech domácností v České republice?
 

Zlatá šupina

Hlavní výhra: 30x 300 000 Kč
Cena: 30 Kč


Zlatá šupina pod talíř? Ta nesmí chybět. Stírací los Zlatá šupina se ale hodí nejen pod talíř. Díky připravenému otvoru na stužku bude také skvělou jmenovkou na dárek anebo originální ozdobou na vánoční stromek.

Na každém losu se v hracím poli kromě výherních částek ukrývají i malá poselství. A co když právě vaši blízcí objeví kromě poselství i jednu z 30 výher ve výši 30 000 Kč? Uděláte si pak společně druhé Vánoce?
 

Šťastný a veselý

Hlavní výhra: 500 000 Kč
Cena: 50 Kč


Stejně jako máme s Vánocemi spojeného kapra, nazdobený stromeček a čekání na zlaté prasátko, mohli bychom do výčtů typických symbolů přidat i ne příliš neoblíbené měkké dárky.

Vlněné ponožky, svetr, pyžamo nebo župan mohou letos zahřát hned nadvakrát, pokud do nich ukryjete naši novinku v podobě losu Šťastný a veselý. Vybírat můžete z motivů svetru se sněhulákem nebo losem a pod fólií lze najít i částku 500 000 Kč. Celkem obsahuje výhry v hodnotě 16 milionů korun.

Nemůžete se rozhodnout, který z našich vánočních losů svým blízkým vyberete? Všechno důležité spolu se spoustou vánočního čtení i inspirace najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také