Novinka u paysafecard od Sazky je ušitá na míru. Kupte si PIN s přesnou částkou dle vaší potřeby
Chcete si koupit hru pro Xbox a zaplatit za ni přesně 259 Kč, nechcete platit na internetu svojí platební kartou, a tak se rozhodnete použít kartu předplacenou. Jistě, je to spolehlivé, bezpečné, nespárované s vaším bankovním účtem, ale… Až doposud bylo možné koupit si předplacenou kartu paysafecard v přednastavených hodnotách a to, co vám na „předplacence“ zbylo, jste pak museli chtě nechtě nějak utratit. To se odteď mění. Nyní si můžete koupit PIN v přesné hodnotě, kterou potřebujete.


Přečtěte si také: Bezpečné online nákupy? S placením vám pomůže i paysafecard


Zaplatit v online světě za hry, hudbu, filmy i další vybrané služby bezpečně, bez platební karty a bankovního účtu lze velmi jednoduše. Díky paysafecard to zvládne každý. Stačí jen zajít do jednoho z více než 7 500 prodejních míst Sazky a koupit si 16místný PIN, který se v okamžiku stane vaší vstupenkou do světa zábavy, tedy k placení na internetu. 


Nejen skvělý dárek 

Díky širokým možnostem využití je paysafecard nejen dokonale bezpečným prostředkem, jak zaplatit online, a přitom v hotovosti, ale také velmi oblíbeným dárkem pro všechny milovníky hraní na počítači, filmové fandy i ty, co nedají bez hudby ani ránu. Paysafecard lze ale také platit za vybrané služby na internetu, za prémiová členství či herní účty, za nejrůznější mobilní aplikace či herní doplňky.

A z našich zkušeností víme, že díky paysafecard už bylo zachráněno i několik oslav. Také už se vám určitě stalo, že jste nevěděli, jaký dárek pořídit a stále jste to odkládali, až najednou bylo pozdě. Paysafecard ale díky husté síti prodejních míst koupíte v podstatě kdykoli a kdekoli. Ano, také v noci, i o víkendech a svátcích! Více než 700 prodejních míst s terminálem Sazky má totiž otevřeno nonstop.


Výši částky si zvolte sami

Dosud bylo na českém trhu možné zakoupit paysafecard pouze ve čtyřech variantách, v přednastavených hodnotách 200Kč, 500 Kč, 1200 Kč a 2500 Kč. Víme ale, že naši zákazníci touží po variabilitě a možnosti volby, proto Sazka ve spolupráci s paysafecard, jako první v ČR, spustila prodej variabilní hodnoty PINů. Zákazník si tak od 15. srpna 2023 může na terminálu Sazky zakoupit PIN v libovolné částce mezi 200 Kč a 2 500 Kč.


Kód lze použít opakovaně

A že jste při platbě nevyčerpali celou částku? To vůbec nevadí. PIN lze totiž použít opakovaně až do doby vyčerpání celé jeho hodnoty.

Až budete tedy příště přemýšlet, nad vhodným dárkem, který potěší, vzpomeňte si na paysafecard. A nezapomeňte, že originalitu můžete projevit také hodnotou PINu. Ta může být libovolná! Přesně na míru obdarovanému.
 

Přečtěte si také