Neuvěřitelné štěstí! Sportku si vsadila poprvé, hned vyhrála přes 7 milionů
Na začátku března vyhlásila Sazka po nedělním slosování Sportky dalšího loterního milionáře. Tehdy ještě nevěděla, že jde o ženu ve středním věku. Ta je z Královéhradecka a štěstí jí přinesly tři sloupečky, které si předplatila na několik losování.

Přečtěte si také: O milionovou výhru ze Sportky se muž z Ústecka rozdělí s opuštěnými psy


Vsazené tikety ženu stály celkem 360 korun, investice se jí ale mnohonásobně vrátila: díky prvnímu pořadí v prvním tahu je nyní bohatší o 7 146 260 Kč.
 

Ke vsazení ji motivovaly výhry jiných

Někdo sází roky a milionová trefa se mu stále vyhýbá. Na druhé straně stojí příběh ženy z Královéhradeckého kraje. „Na loterie mě nikdy moc neužilo,” začala své vyprávění maminka dvou dětí, když si přijela do budovy Sazky vyzvednout peníze. „V poslední době jsem ale pořád v televizi viděla, že někdo vyhrával, tak jsem si řekla, že si taky zkusím vsadit.”

K tomu, že si tiket podala, přispěla podle jejích slov také paní za přepážkou pošty, kam šla poslat dopisy. Původně si prý chtěla vsadit jen na jedno slosování, nakonec se ale rozhodla pro předplatné. „Vyplnila jsem tři sloupečky vlastních čísel a zaškrtla šest slosování, dohromady to celé stálo 360 korun,” popisuje žena svoji strategii, která ji přivedla k milionům.

Spolu se svým partnerem pak všechny přenosy v televizi pečlivě sledovala. První dvě slosování proběhly bez výhry, a tak prý pomalu začali ztrácet naději. Jenomže v neděli, 3. března to konečně vyšlo - už po osmé hodině večer sázející věděla, že jí brzy na účet doputuje přes 7 milionů korun.
 

Do práce chodit nepřestane

Hned poté, co si na webových stránkách Sazky ověřila, že vyhrála, zavolala svým nejbližším, aby se s nimi o radost z výhry podělila. A také začala přemýšlet, jak s takto vysokou částkou naloží. Rozhodnuto prý ale zatím není, jistá je jen skutečnost, že bude dál chodit do práce.

„V zaměstnání máme skvělý kolektiv a moje práce mě navíc baví, tak není důvod, abych dávala výpověď,” zamýšlí se čerstvá loterní milionářka. „I když jsem ve Sportce vyhrála spoustu peněz, myslím, že jsem nohama pevně na zemi, takže mě ty miliony snad nezmění,” usmívá se sázející.
 

Sportku bude sázet dál

Měnit pak nebude ani svůj další, nově nabytý zvyk, a to je sázení. „Doteď jsem sice nehrála, ale výhra v loterii mě přesvědčila, že Sportka je aspoň pro mě sázka na jistotu!” rozloučila se se smíchem výherkyně.

Stejně jako loterní milionářka z Královéhradecka, ani my bychom se za výhru přes 7 milionů korun nezlobili. I proto už máme svůj tiket na příští slosování Sportky. Jak jste na tom vy? Jestli jste si pro něj do obchodu ještě nezašli, máme pro vás dobrou zprávu. Nikam nemusíte. Sázenku si můžete zajistit online na několik kliknutí na tomto odkazu.

Přečtěte si také