Nemáte svá šťastná čísla? Miliony vám můžou přihrát online pomocníci od Sazky

Někdo nedá dopustit na data narození svých blízkých, jiní zase na tiket zaškrtávají třeba čísla, která k nim přišla ve snech. Co ale dělat v případě, že žádná taková čísla nemáte? Dneska vám nabízíme hned několik způsobů, jak si při vybírání vlastních čísel užít spoustu zábavy. 

Sportka sází na hvězdy i šťastnou trefu


Hned několik interaktivních našeptávačů šťastných čísel nabízí česká loterní královna Sportka. Pokud vám v srdci koluje adrenalinová krev, můžete vyzkoušet Šťastnou trefu. Mechanismus téhle hry je dobře známý všem, kdo v dětství vlastnili prak. Anebo fanouškům šílených ptáků v podobě Angry Birds. Virtuálním prakem zamíříte na hromadu míčků a podle toho, kam se trefíte, jich šestice spadne do připravených jamek.
 

Klikněte a nechte za sebe vybrat čísla do Sportky od našich online pomocníků


Radíte se radši s hvězdami? V takovém případě jsou sázkou na jistotu osudoví pomocníci. Vaše čísla vám vyberou buď podle znamení zvěrokruhu, anebo data narození ať už vašeho či vašich blízkých.
 

Kouzlo okamžiku pomůže s tiketem Eurojackpotu


Hra Eurojackpot vsadila na pomocníka s názvem Magický pomocník. Ten pracuje se skutečností, že je každý okamžik jedinečný a působí na něj hned několik ingrediencí, které můžete změnit. Mezi nimi najdete například aktuální datum a čas, počet aut na dálnici v tuto chvíli anebo počet piv, které byly u nás od 1. ledna vypity. Až si vyberete přísady, které jsou blízké právě vašemu srdci, kliknete na tlačítko „Zjistit čísla” a ta, která vám z online pomocníka vypadnou, si také můžete hned vsadit.
 

Vyzkoušejte online pomocníky hry Eurojackpot


Tu správnou kombinaci v Eurojackpotu lze ale dostat i z fotky ať už vaší, nebo vašich blízkých. Do Obrázkového generátoru ji jednoduše nahrajete z počítače nebo telefonu a za pár sekund dostanete ta správná čísla.
 

Vydejte se na pouť s loteriích Šťastných 10


Chcete si užívat pouť celý rok? Roztomilá kuřátka z loterie Šťastných 10 na vás myslela, a proto si připravila interaktivní hru s názvem Střelnice, která vám vedle vašich šťastných čísel přinese také spoustu zábavy.
 

Zahrajte si Střelnici Šťastných 10 a trefte až 10 šťastných čísel


Až tohoto interaktivního pomocníka spustíte, bude vaším cílem hledat vždy dva stejné dárky. Když je trefíte, odhalí vám jedno šťastné číslo. V každé hře můžete vytvořit až deset dvojic, v časovém limitu to ale není úplná hračka. Zvládnete v této výzvě uspět? Pokud ano, získáte hned desítku vašich šťastných čísel, která si můžete vsadit rovnou dvakrát denně.

Interaktivní pomocníky lze využít třeba hned teď v případě Sportky, která vám už dneska večer může nadělit desítky milionů. Všechny je najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také