Nejdražší cesta z hospody. Taxikář si naúčtoval skoro milion

Brit Oliver Kaplan hodně rychle vystřízlivěl, když zjistil, že za jízdu taxi z pohostinství domů zaplatil skoro milion korun. Cesta přitom trvala asi jen patnáct minut.

Přečtěte si také: Eurojackpot z něj udělal milionáře. Překvapí vás, co si za výhru koupí


Pokud právě teď čekáte na příběh, že se muž vezl autem zlatem posázeným anebo během cesty konzumoval luxusní šampaňské, bohužel vás zklameme. Řidič dvaadvacetiletého muže vyzvedl běžným autem a popovezl ho o asi šest kilometrů. Během cesty se nic zvláštního nestalo. Obvykle za tuto krátkou cestu mladík platí 10 liber (asi 270 korun).
 

Do Austrálie namísto domů

„Objednal jsem si Uber jako pokaždé, když jedu domů z práce. Když jsem se ráno probudil s kocovinou, zjistil jsem, že mi za cestu naúčtovali 35 tisíc liber,“ vyprávěl Oliver Kaplan.

Mladík při pohledu na účet okamžitě vystřízlivěl a kontaktoval zákaznickou podporu společnosti Uber. Tam se naštěstí dozvěděl, že se jedná o chybu, a tudíž se nemůže pyšnit nejdražší cestou taxi v historii.
 

Hodně drahá chyba

Chyba prý nastala v momentě, kdy lokace, kam měl být mladík dovezen, byla přesměrována na místo v Austrálii, tedy na druhé straně planety. Muž naštěstí na svém účtu neměl tolik finančních prostředků, a tak transakce neproběhla.

Chyba byla za půlhodinku vyřešena a Britovi nezpůsobila žádné komplikace. Doživotní slevy na Uber se však – jak prý očekával – nedočkal.
 

Nechce se vám do práce?

Mladíkovi se cesta z práce málem pěkně prodražila. Do práce by už však nemusel, a nemusíte ani vy, pokud trefíte hlavní výhru v Eurojackpotu. Vsaďte si online za pár chvil

Přečtěte si také