Nebaví vás doma čekat na zásilky z e-shopů? Balík na vás počká na prodejnách s terminálem Sazky!

Je to levné, mnohdy rychlejší než jiné způsoby dopravy, a hlavně opravdu pohodlné. Velkou předností výdejních míst Sazky je jejich flexibilita. Na mnoha místech si svoji zásilku z e-shopů můžete vyzvednout večer, ale dokonce i 24 hodin denně 7 dní v týdnu, tedy přesně v čas, kdy se to hodí vám.

Přečtěte si také: SAZKAmobil zrychluje a výrazně zlevňuje mobilní data


Protože je tato služba nyní dostupná na skoro 1 500 prodejních místech s terminálem Sazky, váš balík na vás počká nedaleko vašeho bydliště nebo zaměstnání. Přesvědčit se o tom můžete sami na interaktivní mapě Sazky.
 

Balíkovna: levný, rychlý a flexibilní způsob dopravy

Pokud chcete tohoto způsobu dopravy využít, při objednávce ve svém oblíbeném e-shopu zvolte dopravu Balíkovna. Díky tomu získáte celou řadu výhod, mezi nimiž nechybí oproti konkurenci nízká cena a také rychlost, s jakou může být zboží u vás. Od předání zásilky přepravci trvá jeho doručení na Balíkovnu obvykle jen jeden den.
 

Klikněte pro nejbližší Balíkovnu na prodejnách s terminálem Sazky


V Balíkovně bude vaše zásilka uložena bezpečně. Zboží je vydáno pouze po předložení unikátního PIN kódu, který je vám zaslán formou SMS nebo na email. Balík na vás počká celý týden a jeho úložní lhůtu lze ještě prodloužit. Pokud i tak nestíháte zásilku vyzvednout sami, ,zaslaný PIN kód můžete sdílet například se členy domácnosti, kteří zboží v případě vaší zaneprázdněnosti vyzvednou.
 

7 výhod Balíkovny České pošty

1. Díky téměř 1 500 prodejnám s terminálem Sazky je Balíkovna skoro na každé rohu.

2. Mnoho prodejních míst má otevřeno i ve večerních hodinách nebo o víkendech, a tak si balík vyzvednete, kdy se vám to hodí.

3. Protože jsou zásilky doručovány jen na vybraný počet míst, šetří dopravce náklady na přepravu, a tak jde o jeden z nejlevějších způsobů dopravy, který si můžete zvolit.

4. Od předání zásilky přepravci trvá jeho doručení na Balíkovnu obvykle jen jeden den, jde tak o jeden z nejrychlejších způsobů dopravy.

5. Zásilka na vás na vybrané Balíkovně počká týden a dobu si v případě potřeby můžete prodloužit.

6. Zásilka je uložena bezpečně a je vydána  pouze po předložení unikátního PIN kódu, který je vám zaslán formou SMS nebo na email. Je pak jen na vás, zda si zásilku vyzvednete osobně, nebo tento PIN předáte například někomu z rodiny, když vy zrovna nebudete mít čas.

7. Zásilku můžete sledovat online v aplikaci České pošty.


Balík na vás počká na 1 500 prodejních místech

Prodejny s terminálem Sazky, kde si v rámci Balíkovny můžete své zásilky vyzvednout, jsou označené samolepkou Balíkovna. Jak už bylo řečeno, po celé republice jich je bezmála 1 500.

Chcete si ověřit, že máte možnost vyzvednout si zásilku z e-shopu doslova pár kroků od svého domova nebo práce? Nejbližší výdejní místo najdete na interaktivní mapě Sazky na tomto odkazu.

Přečtěte si také