Náhodná, nebo vlastní čísla. Na co se vyplatí si vsadit? Pro i proti obou strategií

Výhra v loterii vám může pořádně změnit život a není tedy od věci si před koupí tiketu svou sázecí strategii pořádně promyslet. Vyzbrojíte se oblíbenými čísly a vsadíte na datum nějaké významné události, anebo všechno raději necháte na osudu?

Přečtěte si také: SP Milionová bouře Sportky pomůže tátovi od velké rodiny s novým bydlením


Díky tomu, že je podle statistiky Sazky počet výherců u obou způsobů přibližně stejný, nemusíte šanci na úspěch nijak zohledňovat. V čem jsou rozdíly?
 

Čas hraje ve prospěch náhody

Čas je měna, kterou vám nikdo nevrátí a nejspíš se vám s ní nechce plýtvat na něčem, co by vám jinak mohlo zabrat pouhou chvilinku. Je to právě vybírání šťastných čísel, vymýšlení vlastních systémů a vyplňování tiketu, co se vám může v tomhle ohledu mírně prodražit.

Jestli si chcete ušetřit čas, nervy i energii, řekněte si raději o náhodný tip. Hrátky s čísly a plánování tiketu vás baví? Pak jsou vlastní čísla jasnou volbou. A jestli se vám pokaždé nechce zdlouhavě vyplňovat sázenku, staňte se členy Sazka Klubu.

Klikněte pro všechny výhody Sazka Klubu


Třeba právě teď jsou členové ve hře o třikrát 100 000 Kč, které si mohou vytočit v oblíbené soutěži Kolo štěstí. Na svoji klubovou kartu si ale také můžete uložit svá šťastná čísla a vyplnění tiketu v obchodě je potom otázkou pár chvilek.
 

Pocity při výhře umocní vlastní čísla

Představte si, že kontrolujete svou sázenku a všechna čísla se postupně shodují s těmi vylosovanými. Jackpot je váš. A to zásluhou čísel, která jste si vy sami vybrali! Ať už proto, že jsou pro vás nějakým způsobem důležitá, či se vám jen líbila. To, že jste svou výhru měli čistě ve ve své režii, jen umocní pozitivní pocity, co se s výhrou běžně pojí.

Platí to ovšem i naopak –⁠ díky náhodě snáze přijmete potenciální prohru. Nemůžete si totiž vyčítat, že jste měli zvolit jiná čísla.
 

S náhodou si můžete odnést víc

Víte, co je lepší pocit, než vyhrát jackpot? Když se o něj nemusíte dělit s někým, kdo si vsadil na stejná čísla. Při vybírání vlastních čísel mají lidé tendenci volit podle horoskopu či nějaké důležité události, čímž si své možnosti značně omezují na 31 dní a 12 měsíců. Třeba ve Sportce se ale losuje z 49 čísel, takže si při volbě podle dat značně omezujete šanci na výhru.

A stejnou kombinaci může také zvolit poměrně velký zástup lidí. Terminál se na druhou stranu při svém výběru ničím neomezuje a vy tak máte větší šanci, že v případě hlavní výhry připadne celá částka vám.
 

Online můžete sázet oběma způsoby

Nezáleží na tom, zda dáváte přednost náhodě, vlastnímu výběru nebo tyto metody libovolně střídáte či kombinujete. Při online sázení můžete zkusit obojí. Naším tipem je Sportka, kde právě díky Milionové bouři prší miliony.

Co to znamená? V každém losování vyhrává hned pět sázejících částku 1 000 000 Kč, stačí si k tomu zajistit plný tiket včetně Šance.

Klikněte si pro něj na tento odkaz.

Přečtěte si také