Milionová bouře Sportky pomůže tátovi od velké rodiny s novým bydlením

Je to jen pár dní, co jsme měli příležitost pogratulovat jednomu z výherců Milionové bouře Sportky. Do Sazky za námi přijel, aby nám řekl, jak si přeje dostat svoji výhru v hodnotě 1 000 000 Kč. A když už tu byl, trochu se rozpovídal o svém životě i snech.

Přečtěte si také: Ukrytý tiket v knize přinesl na Vysočinu přes 14 milionů


Sympatický čtyřicátník nám prozradil, že sází už zhruba čtvrt století. A už hezkých pár let také nevynechá žádné losování. „Vyhrávám celkem často, jsou to stokoruny a občas i tisíce. Nepamatuji si to přesně, ale nejvyšší částka, kterou jsem trefil, bylo asi 10 000 Kč,“ vzpomíná výherce.
 

Milion přinesla sázenka z tabáku

Pro tiket, který mu změnil život, si došel do tabáku. A když ho donesl domů, uschoval ho na bezpečné místo. Kam nám ale neprozradil, to je prý tajemství. Milion korun mu ale Milionová bouře napršela první den prázdnin, což byl pátek.

„Před námi bylo dlouhé volno, na které jsme se s celou rodinou opravdu těšili,“ vrací se k osudovému dni muž. Losování v televizi nesledovali, on si ale po nějaké době vzpomněl, že by si měl svoji sázenku zkontrolovat.
 

Svému štěstí nemohl uvěřit

Proto nelenil, vytáhl smartphone, spustil aplikaci Sazky a tiket naskenoval. A nestačil se divit! „Měl jsem takové tušení, že bych tentokrát mohl něco vyhrát, když jsem ale viděl všechny ty nuly, myslel jsem, že mě šálí zrak. A tak jsem tiket skenoval snad desetkrát,“ směje se výherce.

Hned, jak mu došlo, že se právě stal majitelem milionové částky, a trochu se uklidnil, šel radostnou zprávu oznámit své ženě. Společně se poté podělili o obří radost i se svými třemi dětmi. Celá rodina také vzápětí začala plánovat, jak si peníze užije.
 

Výhra pomůže s novým bydlením

„Už dlouho se chceme přestěhovat do lepšího bydlení, je nás ostatně hodně a prostoru nemáme nazbyt. Hypotéky jsou ale v dnešní době opravdu drahé, a když k tomu ještě připočítám současnou inflaci, se ženou jsme si říkali, že nové bydlení budeme muset zatím odložit,“ konstatuje sázející.

„Díky Sportce ale teď vím, že máme velmi solidní finanční polštář, díky kterému se do hledání nového domečku můžeme pustit okamžitě,“ říká spokojeně výherce.

Naše setkání pomalu končí a nám zbývá ještě jedna poslední otázka, a to jestli bude na Sportku sázet dál. „O tom nepochybujte, už se těším, až se tu potkáme znovu,“ dodává s úsměvem čtyřicátník na rozloučenou.
 

Milionová bouře: 5 garantovaných milionářů v každém losování

V Milionové bouři nepršely miliony jen na začátku prázdnin, ale po celé léto. Co to znamená? Kromě Superjackpotu ve výši 124 milionů, který můžete už dnes vyhrát, vzejde z  losování hned 5 garantovaných výher v hodnotě 1 000 000 Kč. Stačí si vsadit plný tiket včetně Šance a mít štěstěnu na své straně.

Svoji vstupenku do losování získáte za pár chvil na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také