Mladý YouTuber setřel losy za statisíce. Kolik nakonec vyhrál?

Byla to jednoduchá strategie: nakoupit co nejvíce losů a doufat, že na jednom z nich padne hlavní výhra. Mladý Youtuber Jimmy sice nevyhrál tolik, kolik si představoval, i tak ale s penězi udělal jednu velmi záslužnou věc.

Přečtěte si také: Tutovka z trafiky přihrála mladému sázejícímu nový Seat Leon


Stíracím losům se také říká okamžitá loterie, a to pro jejich princip výhry. Stačí totiž jednoduše setřít vrchní vrstvu losu a okamžitě se dozvíte, zda a případně kolik jste vyhráli.
 

Jak dopadl experiment 

Mladý YouTuber Jimmy MrBeast Donaldson se rozhodl vyzkoušet, kolik je potřeba setřít losů, než se dostanete k hlavní výhře. Pojďme si říct, jak to dopadlo. 

Jimmy si nakoupil losy za 30 000 dolarů, tedy za asi 670 tisíc korun. Celkem si pořídil tisícovku losů. MrBeast si nakonec po hodinách stírání odnesl výhru 20 380 dolarů. O všem pochopitelně ve speciálním videu informoval na kanálu YouTube. A jeho fanoušci byli na závěr jistě překvapeni, když jim Jimmy sdělil, že celou částku, kterou vyhrál, věnuje na charitu.
 

Vyhrajte s Premium Černou perlou

I čeští výherci věnují často část peněz na charitu, zvlášť v případě, kdy trefí opravdu krásnou částku. Takovou ukrývá třeba jedna z našich novinek v podobě Premium Černé perly. V případě, že se vám podaří setřít hlavní výhru, objevíte v hracím poli 15 000 000 Kč.

Premium Černou perlu, ale i další naše oblíbené losy, jako je Rentiér nebo Mates, seženete na mnoha tisícovkách prodejních míst s nabídkou Sazky. Klikněte si pro to nejbližší na interaktivní mapu.

Nechce se vám nikam chodit? Vyzkoušejte své štěstí přes internet. Držíme palce!

Přečtěte si také