Milionová výhra z 2. pořadí Sportky opraví rodinný domek

Padesátník ze Středočeského kraje už hezkých pár let nevynechal žádné slosování. Sportku si poprvé vsadil zhruba před třemi dekádami a před pár týdny přišla milionová výhra. Plný tiket včetně doplňkovky Šance mu nadělil 1 800 958 korun.

Přečtěte si také: Víte, jak reagoval muž, který vyhrál miliony ve Sportce? Byl úplně v klidu!


Jak muž v budově Sazky, kam se vydal, aby se dohodl na způsobu převzetí peněz, prozradil, před nějakou dobou ovdověl, se svojí ženou ale vychovali dvě děti. Těm ale zatím o svém štěstí neřekl. „Kromě mě a vás to zatím neví vůbec nikdo,” svěřil se nám se šibalským úsměvem výherce.
 

Výhru zajistil tiket z pumpy

Tiket, který mu změnil život, si muž koupil na čerpací stanici, kde se stavoval pro palivo. „Jezdím sem celkem pravidelně, mají tu kvalitní benzín a jsou tu milí prodavači, se kterými se za ty roky už známe,” říká padesátník.

A dodává, že stejně, jako si tikety Sportky často kupuje na své oblíbené benzínce, tak má také se železnou pravidelností strach, že by své sázenky mohl ztratit. „Proto jsem si před nějakou dobou pořídil takový malý trezůrek, kam si je vždycky schovávám. Jednak je pak nemusím hledat po kapsách nebo v peněžence a jednak se teď už o ně nebojím,” popisuje klikař své hráčské rituály.
 

Miliony bral v druhém tahu

Muži štěstí přineslo středeční slosování a čísla, která padla ve druhém tahu. A i když mu na tiketu jedno z těch, které vypadly z osudí, chybělo, druhý tah mu i tak nadělil bezmála 2 miliony korun. „To víte, že kdyby tam bylo i to poslední číslo, tak bych se nezlobil, i tak jsem ale díky Sportce bohatší o velmi slušnou částku,” smál se výherce.

O tom, co udělá s penězi, už má také rozhodnuto. „Největší část určitě padne na opravu rodinného domku, a pak bych s dětmi a jejich rodinami rád jel na nějakou hezkou dovolenou,” vypočítává hráč ze Středočeského kraje.
 

Sportku bude hrát dál

Na závěr nám pak sympatický muž prozradí, že žádné další změny ve svém životě neplánuje. Do práce prý bude chodit dál, protože to tam má rád. A také teď rozhodně nepřestane sázet.

„Výhra ve Sportce mi ukázala, že je mi štěstěna celkem nakloněna. Proto kdoví - třeba se s ní potkám ještě v budoucnosti,” usmívá se výherce.
 

Zahrajte si o 4 garantované milionové výhry

Vsadit si teď Sportku byste ale měli i vy. Dneska si můžete zahrát o 54,2 milionu korun a také letošní Vánoce budou mimořádně štědré. V páteční mimořádce je garantována jedna výhra ve výši 1 milion korun a na Štědrý den se v milionáře promění dokonce 3 Češi. I proto může být tiket Sportky skvělým vánočním dárkem pro vaše blízké.

Nejbližší prodejní místo, kde si můžete vsadit, najdete na mapě na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také