Máte na večer vsazený plný tiket Sportky? Skvělé! Jste ve hře o Mini Cooper Cabrio!

Léto je v plném proudu, a tak asi i vy plánujete jeden výlet za druhým. Anebo za sebou možná ještě ani nemáte dovolenou. Pokud se už brzy chcete vozit opravdu stylově, neměli byste si na dnešní slosování zapomenout vsadit Sportku. V rámci Letní lásky získá jeden sázející kabriolet Mini Cooper s cenovkou 700 000 Kč.

Přečtěte si také: Sázející z jižních Čech vyhrál ve Sportce 60 milionů. Jaké byly jeho pocity?


I když už je hezkých pár týdnů Superjackpot Sportky proklatě vysoko, o to, že byste přišli o tolik oblíbené mimořádné prémie, se bát rozhodně nemusíte. Dnešní večer se ponese ve znamení Letní lásky, a to znamená jediné: vedle desítek milionů si můžete zahrát ještě o luxusní Mini Cooper Cabrio.
 

S Mini do města i na výlety

Jedno z nejstylovějších aut, do kterého můžete sednout, je díky své velikosti perfektní do městských ulic. Fantasticky mu to ale sluší i na okreskách, kde nabízí opravdu zábavný styl jízdy. A my musíme říct, že nás představa, že s ním přijedeme pro naše přátele a vyrazíme třeba na Ještěd nebo do jižních Čech, opravdu láká.

Jak už asi tušíte, o Mini Cooper Cabrio budete hrát ve chvíli, kdy si vsadíte plný tiket Sportky včetně Šance. To ale doporučujeme udělat ještě z jednoho důvodu. V Superjackpotu je totiž právě víc než 100 milionů korun, na které po uhodnutí všech vylosovaných čísel dosáhnete, jen pokud máte vsazenou plnou sázenku.
 

Vsaďte na čísla 47 a 12

Nechce se vám zdlouhavě vyplňovat všech deset sloupečků vlastními čísly? To vůbec nevadí. Z našich dlouhodobých statistik vyplývá, že je šance na výhru mezi vlastními čísly a náhodným tipem téměř stejná. Na závěr pak přidáme ještě jeden tip. Nejčastěji losované číslo prvního tahu je 47, toho druhého pak 12. V prvním tahu z osudí naopak nejméně padá číslo 45, ve druhém tahu je to 43.

Ať už budete sami tiket zaškrtávat, nebo svěříte svůj osud počítači, my držíme palce, ať jste to právě vy, komu to dneska večer vyjde.

Vaši vstupenku do slosování najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také