Mamka mu do vánoční punčochy ukryla sázenku do loterie. Teď je z vysokoškolského studenta milionář

Vánoce mají být v ideálním případě obdobím klidu, rodinné pohody, překvapení a splněných přání. Své o tom ví Brian Donohue, vysokoškolský student matematiky z americké Virginie. Ve své vánoční punčoše našel tiket do loterie, jež mu tam schovala mamka.

Přečtěte si také: Nejdražší vánoční svetr. Průměrný Čech by na něj vydělával dva roky


Výherní čísla 4, 8, 21, 25, 32 a 35 prý vybírala sama a trefila se do úplně každého z nich. Její syn si tak odnesl fantastickou výhru v hodnotě jednoho milionu dolarů, tedy přes 22 milionů korun. Peníze plánuje dát na náklady spojené se studiem.
 

Dárek pro všechny příležitosti

Tikety do loterie i stírací losy jsou perfektním vánočním dárkem i příjemným překvapením na Silvestra. Obdarovanému mohou změnit život k lepšímu a dát mu příležitost vykročit do dalšího roku bez finančních obav a starostí, což je něco, co je v dnešní době opravdu k nezaplacení.

Kromě tohoto očividného lákadla je další obrovskou výhodou, že s nimi můžete potěšit jakéhokoliv dospěláka, od kolegů přes přátele až po členy rodiny. A kam s nimi? Tiket určitě potěší ve vánočním přáníčku a v obálce pod mašlí u dárku, los se bude nádherně vyjímat v dárkovém koši či na štědrovečerní tabuli.
 

Sportka i Vánoční Zlatá rybka

Skvělým kandidátem na vánoční dárek je třeba oblíbená Sportka, která letos vytvořila už přes 200 milionářů a rozdělila mezi ně 904 595 029 Kč, i Eurojackpot, jež kromě opravdu štědrých finančních výher nabízí také luxusní věcné výhry. Už 30. prosince se bude hrát o apartmán v exotice za 20 milionů.

Vybírat si můžete i z našeho vánočního portfolia plného tématických stíracích losů. Každoročně je velkým tahounem Vánoční Zlatá rybka, na jejímž hracím poli se kromě hlavní ceny v podobě 5 milionů korun korun nachází celá řada peněžních výher, poukaz na dovolenou nebo třeba auto.

Pro los si můžete zajít na jakoukoliv prodejnu s nabídkou Sazky. Nevíte, kde máte tu nejbližší? Nevěšte hlavu, připravili jsme pro vás přehlednou interaktivní mapu.

Přečtěte si také