Mámě na smrtelné posteli slíbil, že vyhraje v loterii. Teď trefil přes 13 milionů

Irskému taxikáři Eddiemu Costellovi se před nedávnem splnil sen, když mu loterie Euromillions nadělila půl milionu eur, v přepočtu 13,3 milionu korun. Hned, jak se o výhře dozvěděl, přesně věděl, co musí udělat. „Taxikaření pověsím na hřebík. Vozit opilce už mě zkrátka nebaví,“ řekl Eddie zástupcům loterní společnosti.

Přečtěte si také: Muž ze severních Čech vyhrál už podruhé, tentokrát se Sazka Klubem 100 000 Kč


Třiačtyřicetiletý muž dále přiznal, že své klice nemůže stále uvěřit a že se pořád cítí jako v sedmém nebi. Nejen proto, že před sedmi lety slíbil své mamince na smrtelné posteli, že jednou v loterii opravdu vyhraje.
 

Slib splnil po sedmi letech

„Krátce předtím, než máma umřela, jsem jí řekl, že jsem přesvědčený, že mi to v té loterii jednou vyjde. Ona mi na to řekla, že mi věří, a já se od té doby tenhle slib snažil splnit,“ prohlásil Eddie. „Trvalo mi to sice sedm let, nakonec se to ale povedlo,“ řekl dnes už bývalý taxikář a doplnil, že víc než 13 milionů změnilo život nejen jemu, ale i jeho manželce Antoinette, synovi Cianovi a dceři Megan.

Není to ale poprvé, co bral Costello v loterii opravdu krásnou částku. Datum narození jeho maminky (4-7-13), které na tikety zaškrtává se železnou pravidelností, mu už dvakrát přineslo částku 15 tisíc eur, tedy dvakrát bezmála 400 tisíc korun. Výhra ve výši 13 milionů je ale pochopitelně něco úplně jiného.
 

Taxikářskou licenci pověsí na hřebík

„Celá moje rodina je zajištěna až do konce života. Právě proto jsem se rozhodl, že pošlu dál svoji taxikářskou licenci. Odteď už žádné poslouchání blábolů opilců,“ nechal se slyšet Ir. Rychle ale doplnil, že jak on, tak i jeho manželka, která se živí jako pečovatelka, budou chodit do práce dál: „Milionářské poflakování není náš styl,“ usmíval se výherce.

Trochu toho luxusu si ale manželé, kteří jsou spolu dvanáct let, dopřejí. Aby si jejich rodina mohla užívat dovolené ve skutečném pohodlí, plánuje Eddie nákup nové obytné dodávky. Jeho žena Antoinette pak už brzy bude jezdit ve fungl novém autě.
 

Nový dům a chalupa na Kanárech k tomu

Tam to ale ještě nekončí: „Už jsme se začali poohlížet po novém domě a chtěli bychom si také pořídit pěkný víkendový domek na Lanzarote,“ sdílí své sny Eddie Costello a na závěr dodává, že jako fanda fotbalového Liverpoolu si dopřeje také sezónní vstupenku svého milovaného klubu.

Nový dům, chatu a třeba i dva auťáky si budete moct koupit také, pokud to dneska večer vyjde ve Sportce. A protože jste od desítek milionů jen šest čísel daleko, zajistěte si vstupenku do dnešního slosování na tomto odkazu.

Přečtěte si také