Luxusní auto, nebo telefon? Tohle je nejdražší iPhone na světě

Zlato, stříbro, titan, diamanty a všemožné unikátní komponenty. To k vyzdobení iPhonů používá ruská firma Caviar, která se zaměřuje na velmi luxusní zboží. Kousky z její nové kolekce lze pak směle označit jako nejdražší telefony s nakousnutým jablkem všech dob.

Přečtěte si také: Volejte jako Jágr aneb 5 mobilů, které používají celebrity


Hra o trůny, legendární The Beatles, fascinující Titanic anebo třeba fenomén Steva Jobse. Designéři společnosti Caviar vědí, co bude na jejich zákazníky platit. Tedy minimálně na ty ruské. I proto před krátkou dobou přišli s novou kolekcí iPhonů, ze které doslova přechází zrak.
 

iPhone a půl kila zlata k tomu

Nejdražší model s označením Solarius je vyzdoben hned půl kilem nejlepšího osmnáctikarátového zlata, které doplňuje přesně 137 diamantů. Žádný lehký střízlík to tedy není, pokud ho ale budete svírat v dlani, budete si moct připadat, jakože u sebe pořád máte svoji osobní cihličku, která potvrzuje váš exkluzivní status.

Podívejte se na nejdražší iPhone všech dob
 

Vzácný kov, kterým je pokryta celá zadní strana, symbolizuje Slunce a nechybí tu také plně funkční hodinový ciferník. Mezi cennými kameny najdete i unikátní žlutý diamant, který symbolizuje právě onu životadárnou planetu.
 

Cenovka? Závratná!

Zlatému luxusu odpovídá i cena. Spokojíte-li se s menším modelem iPhone 11 Pro a kapacitou 64 GB, za telefon z limitované edice zaplatíte v přepočtu bezmála 1,59 milionu korun. Nejdražší iPhone 11 Pro Max s kapacitou 512 GB vás vyjde na 1,62 milionu. A pokud se pro tento blyštivý kousek rozhodnete, může vás hřát pomyšlení, že je jen jediný na celém světě.
 
 

Sluneční iPhone doplňují ještě ty, které jsou inspirované dalšími tělesy sluneční soustavy. První z nich je proveden v černém leštěném titanu a ozdoben zářícím červeným kompozitním kamenem tak, aby připomínal Mars. Nechybí tu ale ani skutečný kousek horniny z této planety a cena startuje na už „lidových” 187 tisících korunách.
 

Kousek měsíce v kapse

Dalšími kousky řady jsou měsíční iPhony, kde pro změnu najdete kousek této planety, a také zemská kolekce, co se chlubí úlomkem z meteoritu Car. Ať už si vyberete kteroukoliv variantu, k nákupu dostanete také certifikát, garantující jeho pravost i exkluzivitu. Na něm se mimo jiné dozvíte, že všechny vesmírné artefakty pocházejí z muzea Ruské akademie věd.
 
 

Nové iPhony s fragmenty vesmírných těles ale rozhodně nejsou prvním výstřelkem, který společnost Caviar připravila. Nechyběla série inspirovaná seriálem Hra o trůny, s telefony z kolekce Discovery si zákazníci pořídili také kousky z potopeného Titanicu. V minulosti jste si ale také mohli koupit modely s ústřižkem saka členů The Beatles anebo dokonce s rolákem zakladatele Applu Steva Jobse.
 

K telefonu tarif s královskou porcí dat

Ať už máte takto vyšperkovaný iPhone nebo jen běžný smartphone určitě se k němu bude hodit některý ze Šťastných tarifů s velkou porcí dat, které má ve své nabídce SAZKAmobil. Pro skutečné dataře vybíráme Šťastný tarif 497, kde je v ceně hned 5 GB mobilního internetu, ale i 500 volných minut do všech sítí. To vše jen za 497 Kč.

Vybírat ale můžete z celé řady dalších tarifů anebo skvělé předplacenky. Více informací najdete na tomto odkazu.

Autor fotografií: Caviar.

Přečtěte si také