Ložnice snů a opulentní jídelna. Podívejte se, jak bydlí loterní výherci

Před nějakou dobou jsme se podívali, kde žijí někteří zahraniční výherci. Dneska zavítáme do dalších dvou paláců, které si pořídili loterní šťastlivci.

Nigel a Sharon Matherovi

Kde žijí: Velká Británie
Cena domu: 14,5 milionu eur

 

Nigel_600x400.jpg


Do svého panství pozvali filmaře například výherci loterie Euromillions Nigel a Sharon Matherovi. Před 19 lety vyhráli 14,5 milionu eur (380 milionů korun), a mohou si tak dovolit nevídaný luxus.

Právě jste vešli do majestátní předsíně s dřevěným schodištěm a impozantním lustrem, který na první pohled dominuje celému prostoru. Pokračujeme do vkusné velké kuchyně, která je podsvícená LED pásky a má obrovský pracovní prostor, kde můžete chystat večeři o dvanácti chodech a pořád budete mít, kam co položit.

 

Přečtěte si také: Fantastický výhled, bazény i obří herna. Podívejte se, jak bydlí výherci loterie


Rodina se schází v nádherném obývacím pokoji, kde nechybí krb a velké akvárium. Akvárium byl sen celé rodiny, ale do malého bytu se jim dřív nevešlo. Teď se prý na ryby dívají častěji než na televizi.

Nejoblíbenější místností paní domu je pak ložnice s obrovskou postelí. Jako bonus je tu televize, která na zmáčknutí knoflíku vyjede a zase zajede, aby nekazila pohodovou atmosféru na spaní. Dvě děti mají samozřejmě každý svůj pokoj a oba jsou zařízené v barvách jejich oblíbených fotbalových klubů.

Podívejte se na video z domu Nigela a Sharon Matherových.


Naše hodnocení

Vkusný, krásný a přitom luxusní dům. Líbí se nám, že v domě nejsou žádné zbytečné vymoženosti, ale je plně funkční. Snad tam chybí jen bazén, kam by se člověk v létě mohl jít smočit.
 

Jim MacIsaac

Kde žije: Kanada
Cena domu: 27 milionů korun


Výherce kanadské loterie 6 ze 49 z roku 2002 vyhrál 10 milionů dolarů a 1,2 milionu investoval do nádherné nemovitosti nedaleko majestátného jezera Deer Lake v Newfoundlandu v Kanadě.
 

Jim_exterier_600x400.jpg


Nádherná zahrada lemuje vchod do překrásného panství, které uvnitř skrývá doslova ráj na zemi. Čtyři překrásně zařízené ložnice, místnost pro domácí kino, prosvětlená místnost na relaxaci, kde si po těžkém dnu mohou odpočinout ve vířivce.

Na přestavbě domu se sami majitelé podíleli, prý to byl takový skromný domek a krapet se jim to vymklo z rukou. Nacpali ho nejnovější technologií včetně zabudovaných optických vláken do stropu a nejmodernějších bezpečnostních systémů. A teď si představte, že jste se právě probudili a jdete si dát snídani na terasu a celé líné ráno máte přesně takový výhled.
 

Jim_vyhled_600x400.jpg


Naše hodnocení

Tohle není nikterak extrémně okázalý dům, který by se blyštil zlatem na sto honů. Je ale nádherně vkusný a citlivě zasazený do překrásné okolní přírody. My dáváme plný počet bodů. A pozor, je na prodej…

Takže pokud sníte o Kanadě a usměje se na vás štěstí třeba ve Sportce, za zhruba 27 milionů korun může být váš, což při cenách nemovitostí tady, vlastně není až tak hrozné, co myslíte? Nezapomeňte si ale vsadit…třeba online zde.

Autoři fotografií: CNBC, BBC

Přečtěte si také