Klika roku? Žena v krátké době vyhrála už podruhé, tentokrát s Tutovkou Seat Leon

Když usměvavá třicátnice z Ostravska setřela kód a vepsala ho na web Tutovky, zasnila se, že by její čtyřčlennou rodinu mohl letos o prázdninách čekat nejeden výlet. A povedlo se. Od cest je nyní dělí jen získat řidičský průkaz.

Přečtěte si také: Bodrý kamioňák si počkal na Druhou šanci a vyhrál nové auto. Za výhrou ho doprovodila dávná láska


„Nerada odcházím z trafiky bez losu,“ žertuje usměvavá výherkyně o tom, že často pokouší štěstí a na pultech obchodů jí neuniknou žádné novinky mezi losy. Káva a los, takové jsou její radosti během pracovní pauzy pravidelných úklidových směn v továrně.
 

Nejdřív stotisícová výhra... A teď Leon!

Když se jí podařilo setřít si ve Druhé šanci Tutovky kód na vůz Seat Leon, nemohla uvěřit svému štěstí. Pár dní předtím jí totiž losy přinesly jinou, statisícovou výhru. „Volala jsem okamžitě manželovi. Jednak, abych se mu pochlubila, a jednak jsme si zažertovali, jaký los na nás čeká do třetice všeho dobrého,“ vypráví.

Manžel výherkyni s vtipem doplňuje, že je skutečně rád, jak se oženil. „Moje paní má jednoduše šťastnou ruku. Když pořídím los já, dlouho a pečlivě vybírám, který nakonec koupím. Přesto z toho nikdy žádná velká výhra nebyla, ale říkávám si, nemusí pršet, stačí, když kape,“ usmívá se muž. „Zato moje žena má mimořádné štěstí. Auto z Tutovky je rozhodně naše největší výhra,“ přiznává a pohotově dodává, že jsou spolu šťastní, i když se zrovna v losech nedaří.
 

Zpátky do školy, do autoškoly

Manželé si auto zatím ale ještě domů neodvezli. „Musím si konečně udělat tak dlouho odkládaný řidičák,“ potvrzuje rozhodně hlava rodiny s tím, že teď, když bude mít rodina vlastní moderní vůz, už není proč otálet.

Klíčky od auta jim změní prázdniny: splní si sen a vyjedou si vlastním autem na dovolenou. Ještě musí vymyslet kam, jedno je ale jisté: čtyřčlennou rodinu čeká letos o prázdninách nejedno cestovatelské dobrodružství.
 

Tutová výhra v balíčku

V kolekci Tutovka jsou v každém balíčku 4 losy, abyste si mohli užít zábavné stírání losů v partě kamarádů nebo v rodině. Minimálně jeden vždy zaručeně vyhrává. Na každém losu jsou dvě herní pole: 1. hra, kde je hlavní výhrou rovný milion korun a Druhá šance, kde si třináct výherců setře parádní vůz Seat Leon v hodnotě 550 000 korun.
 

Zjistěte vše, co vás o Tutovce zajímá


Stírací losy Tutovky seženete na mnoha tisících prodejních míst po celé republice, dělí vás tak od nich doslova pár kroků. Klikněte si pro to nejbližší na naši interaktivní mapu na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také