Kartu Sazka Klubu si lze nově přidat do aplikace Sazky

Pro všechny, kdo neradi nosí příliš mnoho plastových karet ve své peněžence, máme jednu skvělou zprávu. Nyní si můžete svou věrnostní kartu Sazka Klubu naskenovat do mobilní aplikace Sazky. Je to jednoduché a zvládne to opravdu každý.

Přečtěte si také: Rovný milion korun ze Sazka Klubu si vášnivý rybář užije u vody


Stačí mít po ruce Sazka kartu spolu s chytrým telefonem a nainstalovanou aplikací Sazky. Aplikaci poté otevřete, v pravém dolním rohu kliknete na tlačítko Sazka karta, a poté se vám otevře nabídka pro skenování karty. Tu jednoduše přejedete fotoaparátem na telefonu a je hotovo. Na stejném místě v mobilní aplikaci pak svoji Sazka kartu najdete, kdykoliv si půjdete třeba pro stírací los nebo tiket do loterie.
 

Klikněte pro nápovědu jak naskenovat klubovou kartu do aplikace Sazky


Pokud ještě nejste členem Sazka Klubu, přicházíte o celou řadu výhod. Na kartu si jednak můžete uložit svá šťastná čísla, která sázíte v loterii, a podání tiketu na terminálu je pak otázkou pár chvil. S kartou ale také hrajete o skvělé ceny pokaždé, kdy si do obchodu zajdete pro sázenku do číselné hry nebo stírací los.
 

Na Kole štěstí se každý měsíc hraje o tisíce cen

Členové Sazka Klubu se účastní soutěže Kolo štěstí, která každý měsíc rozdá tisíce výher za miliony. Poté, co si koupí některý z produktů od Sazky, dostanou druhý den SMS zprávu s odkazem, po jehož rozkliknutí si mohou Kolem štěstí zatočit.

Poměrně často se hned poté radují z okamžitých výher v řádu desetikorun či stokorun, které si buď mohou na prodejně s terminálem Sazky vybrat v hotovosti, anebo je použít na pořízení nového losu či tiketu.
 

Vyhrajte se Sazka Klubem třeba auto nebo 100 tisíc

Možná ještě větší důvod k radosti přichází ve chvíli, kdy se kolo na žádné peněžité výhře nezastaví. Poté jste totiž zařazeni do slosování o hlavní měsíční cenu, to je momentálně 100 tisíc korun.

V minulosti se ale v Sazka Klubu hrálo třeba také o auta, luxusní dovolené, poukazy do oblíbených obchodů či dokonce o obytňák. A my vám už teď můžeme prozradit, že velmi speciální cena přijde i na začátku května.

Nalákali jsme vás? Kartu Sazka Klubu získáte na některém prodejním místě s terminálem Sazky. To nejbližší najdete na interaktivní mapě na tomto odkazu.
 

Aplikace Sazky: pohodlná kontrola tiketu i sázení

Zatímco Sazka Klub je unikátní svět plný výhod, mobilní aplikace Sazky je tu hlavně od toho, aby vám zjednodušila život. Vedle možnosti naskenovat si do ní svoji Sazka kartu toho nabízí daleko víc.

K nezaplacení je ve chvíli, kdy si chcete pohodlně a rychle zkontrolovat vsazený tiket. Na čárový kód na sázence jednoduše namíříte fotoaparát telefonu a už za pár vteřin víte, jestli jste to právě vy, z koho se stal novým loterním milionářem. Všechny své naskenované tikety najdete v sekci Moje sázky. V aplikaci si také můžete vsadit online, připravit si tiket s vlastními čísly pro obsluhu terminálů, případně si tu také setřete eLosy.

Aplikace Sazky je dostupná zdarma pro operační systémy Android i iOS. Stáhněte si ji na tomto odkazu.

Přečtěte si také