Jaká čísla si vsadit? Rozhodujte se podle toho, v jakém měsíci jste se narodili

Měsíc, v němž jste se narodili, o vás může mnohé prozradit. A také vám přiřadit jistá čísla, která vám mohou v průběhu života přinést štěstí v různých oblastech života.

Přečtěte si také: Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliardy


Co takhle si na ně vsadit? Možná si díky tomu přijdete na pořádný balík peněz nebo jinou prémiovou výhru. Jaká čísla jsou pro vás ta pravá?
 

Leden

Lidé narození v lednu bývají klidní, tolerantní a všestranní. Důležitá je pro ně zejména láska, odvaha a ambice, a pokud je třeba, nebojí se ujmout vedení. Mezi jejich šťastná čísla patří 8, 12, 20 a 23.
 

Únor

Narodili jste se druhý měsíc v roce? V tom případě máte nejspíš velkou představivost, jste trpěliví, jedineční a sršíte energií, což může mnohé lidi zastrašit. Štěstí vám přinesou čísla 7, 11, 30 a 33.
 

Březen

Kreativita, upřímnost a otevřená mysl, to jsou jen některé vlastnosti lidí s březnovým datem narození. Občas potřebují čas pro sebe a pozitiva do života jim přinesou čísla 3, 6, 17 a 21.
 

Duben

Dubnoví zrozenci jsou romantičtí, optimističtí, stateční a štědří, často patří mezi rozené vůdce a přátele všech. Když potřebují trochu toho štěstí, oporu najdou u čísel 9, 16, 21 a 35.
 

Květen

Jestli jste se narodili během májových dní, pravděpodobně si rádi děláte legraci, rozdáváte lásku všem v okolí a dokážete si zachovat klid i v náročných situacích. Vaše šťastná čísla jsou 9, 14, 18 a 40.
 

Červen

Přestože mohou červnoví lidé vypadat, že vedou klidný a obyčejný život, ve skutečnosti jsou zábavní, vášniví, kreativní a občas i trošku tajnůstkářští. Jejich šťastná čísla jsou 1,8, 19 a 22.
 

Červenec

Slavíte narozeniny během prvního prázdninového měsíce? V tom případě jste vtipní, nápomocní, milí a vždy se snažíte dosáhnout těch nejlepších výsledků. Mohou vám s tím pomoci čísla 5, 11 a 17.
 

Srpen

Lidé narozeni v srpnu bývají sebevědomí, loajální a štědří. Za každé situace se snaží udělat správnou věc a jen málokdy při plnění úkolů selžou. Štěstí jim mohou přinést čísla 2, 10, 18 a 27.
 

Září

Zářijoví zrozenci jsou sebevědomí, ohleduplní, věrní a štědří. Ostatním sice často připadají tiší a klidní, přítomnost svých blízkých si ovšem dost užívají. Mezi jejich šťastná čísla patří 4, 16, 17 a 30.
 

Říjen

Říjnoví lidé jsou přátelští, milující, extrémně věrní svým blízkým, a když jim někdo ublíží, nikdy na to nezapomenou. Pro děti by se doslova rozkrájeli a život jim zlepší čísla 6, 7, 21 a 31.
 

Listopad

Slavíte narozeniny v listopadu? Nejspíš patříte mezi odvážné, odhodlané a ty, kdo jsou připraveni krýt ostatním záda. Také jste dost možná velký snílek. Spolehnout se můžete na čísla 2, 14, 17 a 38.
 

Prosinec

Prosincoví oslavenci bývají ambiciózní a přestože občas vypadají povrchně, jsou milující a k ostatním se chovají laskavě a se soucitem. Vše dobré jim do života vnesou čísla 5, 15, 23 a 35.
 

Vyhrajte miliardy a luxusní apartmán k tomu

Zužitkujte svá šťastná čísla a vsaďte si hned dnes na Eurojackpot. Hlavní výhra je fantastická - získat můžete částku 2,241 miliardy korun. To ale rozhodně není vše. Jen pro české sázející s plným tiketem je určena prémie v podobě luxusního apartmánu třeba v Chorvatsku za 15 milionů korun. Nechcete letní sídlo u moře, nebo už nějaké máte? Pak vám rádi vyplatíme finanční ekvivalent.

K tomu, abyste tohle všechno mohli vyhrát, je ale potřeba si vsadit. Vstupenku do losování získáte na tomto odkazu.

Přečtěte si také